2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sınuzit olabılırmı dıye bakıcaklar sendede tansıyon vardı dımı bana bugun ılac basladılar
Anladim canm insallah bsy yoktur evet bnde de arada oynuyo tansyon Az kaldi zaten insallah artik cikmaz ya zaten ilac verdiyse iyi ilacla konturol altinda tutar

Ay bence çok güzel olmuş ya bizim gelin de böyle koridorda gezerken ıkınma hissi gelince, doğuruyorum diye bağırmış hemen ebeler masaya almışlar zaten hemen de doğdu yeğenim. İlla ki doğum uzun sürerse yorulucaz bitkin kalıcaz ama aktif kalmak dalgaları daha kolay atlatmamızı sağlayacak. Yatarak geçirmek daha zormuş, annem 5çocuk doğurdu o da öyle diyor.

Bu sıkılcak bişey değil canım ya. Minyon doğanlar daha da çabuk kilo alıyor doğunca hiç dert etme.

Canım geçmiş olsun. İnşallah idrarda da problem çıkmaz. Tansiyon yüksekliği zaten baş ağrısına sebep oluyor. Büyük bir sorun olsa eve de yollamazlardı bence.

Canım bısey sorucam normal ıdrar testımı yapmıslardı yoksa 24 saat bırıktırıpmı goturdun.normalınde bısey cıkmadı gece ama bırde bırıktırıp goturmemı ıstedıler olsaydı acaba gecede normalde cıkarmıydı

Benı asıl korkutan bas agrısı ınsallah gecer
Korkma canm biliyosun bnmde iki ay once tansyonum cikiyordu hp tansyonum ciktimi acaba dustumu diye düşünüyordum agrimayan basimi agriyomu agrimiyormu diye diye iki hafta tansyonla ugrastim doktorum kizdi tansyon cikip cikmamasi sana baglik diye bn o gundur hic düşünmüyorum basim agridigi zmn banyo ediyorum hava aliyorum tuzu tamamen kestim esimde tuzsuz yemeye alıştı sen unutmaya rahatlamaya calis dun bnm sekerim yukseldi hic bsy kacirmadim ama dudagim kuruyo sekerim cikti diye diye sekerimi yükselttim biraz rahatlamaya calis Allahi izniyle bsy olmaz

Kızlar merhabalsr. Dertlesmeye ihtiyacım var. Bugün gittim hastaneye bizim bebiş yine emmiyormus. Dr geldi bilgilendirme yapmaya size artık bişey demiyorum artık tecrubelisiniz dedi. Yani beklememiz gerektigini soylemek istedi. Gulduk gectik. Neyse sonra anneler toplandı herkes bebeğini emzirmeye geldi. Ben kızımı orda bıraktım çıktım. Sonra eve gelirken bu bana çok koydu doktorun dedikleri olsun annelerin bebeklerini emzirmesi. Gelene kadar zor tuttum kendimi. Bu arada biz başka bı yerde kalıyoruz eşim çalışıyor bizle değil. Kv var yanımızda . Normalde onunla pek sorunum yoktur ama uzun süre kalınca hareketleri hep batar bana. Daha önce de kızıma bakmak için birlikte kalmıştık. O dönemde de her hareketine sinir olurdum. Şimdi de içinde bulunduğum hassas durum dolayisiyla biraz fazla rahatsız oluyorum. Aslında kadın bizim için başka bı yere geldi düzenini bıraktı kızıma bakmaya geldi böyle düşününce haksızlık yaptigumi düşünüyorum ama bir süre sadece. Off içim çok sıkılıyor işte telefonu kapattım eşime mesaj attım arama merak etme kimseyle konuşmak istemiyorum diye ergen gibi. Adam deli olmuş meraktan. Yaa ben yoruldum galiba. Ne yapicam nasıl kalkocan bu yükün altindan

Çok şükürki bebeğiniz sağlıklı elbette cok zorlanıyorsunuzdur emınım henuz lohusasınız zaten ama ınanın gececek bugunlerde kucagınızı alıp doya doya kokladıgınız zaman hıcbırseyın onemı kalmayacak.tepkılerınız cok normal sakın dahada uzulmeyın guclu olunki kızınızın sıze cok ihtıyacı var.

Teşekkürler ler desteginiz icin.bu güçlü olma zorunluluğu hissi belki de beni yoran

Ay darısı basıma zaten evlenince bu sıkıntıdan gitmiştim doktora dar demişti insallah az da olsa genişler

Canim cok geçmiş olsun idrar biriktirmeyi böbrek d giden protein icin de isterler ondan istemişlerdir önlem almışlar hiç korkma önemli olan kötü bsy çıkmasın yeter ki iyi olmanıza sevindim bas ageisi icin okoliptus yağıyla övün diyorlar ama ise yarıyor mu bilmiyorum bol su bence artok dinlenilmelisin
Kızlar benim suyum geldi gazla birlikte hastaneye gidiyoruz yoldayız ne olir dualarınizi esirgemeyin
Canim allah yardımcınız olsun dualarım sizinle korkma şakın
Canim haklısın zor sürec ama senin bi suçun yok minik hanım yavaş yavaş öğrenecek emmeyi bu da zamanla olacak az daha sabır kaynana gelince lohusasin annen dahi olsa gözüne batar ki benim bu halde annem dahi batıyor bunlar normal bir de içinde bulunduğun durumdan dolayı farklı seylere sarıp sınırını atmak istiyorsundur insan olarak ağırına giden bsy olursa tabiki susma ama yok yere de ne kendini ne kaynananı üz baktın yapamıyorsun gönder kalp kirmaktansa
Ama unutma eline alıp emzirecegin cok cok sesler çıkararak gözlerine bakacağı günler gelecek sabırla

Kızlar ben cok kotuyum sabah kahvaltıya portakal suyu sikmistim midemi ağrıttı yandırdı sonra çıkardım hepsini ama nasıl çıkarma kasıla kasıla karnım tas kesildi sonra durmadı 4 defa daha kustum eşimde sabah is icin şehir dışına gitti mi zaten gitmek istemiyordu yüklü bi is gönderdim ay kus kus bi hal oldum karnım nasıl sanciyor gaz gibi sonra sızmışım bi kalktım donuyorum annemi aradım geleyim dedi yoo dedim ben geliyorum taksiye atladım geldim anneme tarhanayı içtim su icsem kusuyorum şimdi midem bulanıyor ama çıkarmadım cok şükür tansiyonum iyi ateşimde ama halsizlik kulaklarımın yanması boyun agrisi var bi portakal suyu yapmaz sanırım üşüttüm
Allahtan ki raporuyum ve annem 2 durak ötemde yoksa mahvolmuştum

canım benim yaşadığın kolay değil, çok hassas dönemlerden geçtin ve devam ediyorsun. bazen anlık olarak düşüyor insan, evet güçlü hatunlarız ama taş da değiliz sonuçta. bebeğini bırakmak çıkmak apayrı bir güç isterken bir de eşinden ayrısın ki bu konuda şu an çok iyi anlıyorum seni. ben buraya geleli 1 ay oldu, ne yaparsam yapıyım eşimin yokluğu bambaşka bir şey. her gün görüntülü konuşuyoruz ama gece olunca yanımda yatsın istiyorum. sonra toparlanıyorum, bebeklerimiz için diyorum, sayılı gün diyorum
ben de burada annemleyim ve kadın deli gibi çırpınıyor her şeyimi yapıyor ama evimi, düzenimi özlüyorum. hem şimdi sende lohusalık hormonları cirit atıyor ve bir haftaya gidecekler başından. ohhh kurtulacaksın onlardan

geçmiş olsun canım, portakal suyu çok asidik bir şey. normalde aç karna hiç içilmemeli, o yapmış olabilir. annen iyi eder seni, sabaha bir şeyin kalmaz inşallah.

Bence boyle hissetmekte cok haklisin canim, kolay degil sonucta ve senden baska hickimse senin kadar yipranmaz. Biraz idare etsinler artik ozel bir durum. Ama bence az kaldi, bebisini kucagina alinca hersey degisecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…