2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bence boyle hissetmekte cok haklisin canim, kolay degil sonucta ve senden baska hickimse senin kadar yipranmaz. Biraz idare etsinler artik ozel bir durum. Ama bence az kaldi, bebisini kucagina alinca hersey degisecek.
sağolun kızlar Allah razı olsun.

Yorulman çok normal canım. Çok zor zamanlar atlatıyorsun zaten. Benim yarın özel sağlıkta randevum var. Saat 4 te ama hep 2-3 saat sarkmalar olabiliyor. İstersen sen gel kaçta biter bilmiyorum , isstersen bitince hastanede olursan ben sana geleyim. Değişiklik olsun. Hep gelmek istiyorum vakit bulamıyorum. Oğluma da ilgi gösteremiyorum eskisi gibi Hırçınlaşmaya başladı o yüzden. Hep geleceğim diyorum çıkıştıramıyorum. Kusura bakma canım :-(

geçmiş olsun canım, portakal suyu çok asidik bir şey. normalde aç karna hiç içilmemeli, o yapmış olabilir. annen iyi eder seni, sabaha bir şeyin kalmaz inşallah.
Avokadolu sos yapmıştım oda biraz çiğ idi olgun değildi acaba oda yapar mi ki portakalla birleşince bilemedim ama ense agrim basladi sanırım üşüttüm her şey üst üste geldi galiba

Canım kolay şeyler yaşamadın anne olarak güçlü olmak zorunda hissettin, sen de inansın, imtihanın kolay olmadı biliyorum kendini sıkma ve biriktirme ağlaman gerekiyorsa kimse seni ayıplayamaz. Geçecek, günden güne daha iyi oluyor ve de olacak Allahın izniyle Ordan çıkacaksınız öyle emip büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın.

Avokadolu sos yapmıştım oda biraz çiğ idi olgun değildi acaba oda yapar mi ki portakalla birleşince bilemedim ama ense agrim basladi sanırım üşüttüm her şey üst üste geldi galiba
Geçmiş olsun canm olgunlaşmamış avakado ihsal yapiyo diye biliyorum mide bulantisida yapiyo demekki cunku bana diyetisyenim kesinlikle olgunlaşmamış avakado yeme demişti

A aysnrmzn canm bnm sen guclu annesin yavrunda oyle az kaldi insallah hersey yoluna girecektr skma canini Allahi izniyle bi iki gunde emmeyide ogrenir

olur mu kusura bakmak zaten senin de başında bir sürü iş var sağol düşünmen yeterli. Teşekkürler herşey icin

inşallah sağolasın desteğin için.

A aysnrmzn canm bnm sen guclu annesin yavrunda oyle az kaldi insallah hersey yoluna girecektr skma canini Allahi izniyle bi iki gunde emmeyide ogrenir
amin inşallah çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…