2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tek seferlik idrar ornegimde çıkmıştı canım. Senin onda bile yoksa insallah büyük ihtimalle 24 saatlikte de yoktur. üstelik ben tesadüfen öğrendim. Testte çıktı doktor önemsemedi günler sonra saglik ocaginda da tansiyonum yüksek gelince cok panik olduk biz. Belki hiç haberimiz olmayacaktı. Boşuna demiyorlar ağrı güzel bir şeydir en azindan bir seylerin ters gittigini anlayip önlem alırsın..

Kızlar benim suyum geldi gazla birlikte hastaneye gidiyoruz yoldayız ne olir dualarınizi esirgemeyin
Hayırlı haberlerle gel inşaallah .

Benimde kayinvalidem geldi hem oğluma hem bana bakiyor sağosun. Bence çok büyük fedakarlık gelmeleri. Gözüne batsasa kendini dinleyip günah keçisi arama dua et sakinleş .

normal olarak da şişebilirmiş ama tansiyon kontrol edilmesi gerekiyor her ihtimale karşı.
Olctumde 9/6 cikti tansiyonum normal de 11/6 falan olur bende ama sismeye yuksek tansiyon sebebi gosteriyor internette. Ayy ayagimi uzatip yatip dinlenmek istedim simdi ama daha is var maleseffff son 1 hafta ((

Kuzum benim her şey güllük gülistanlık iken bile lohusalik zor bir süreç oluyor. Sen ne sıkıntılar çektin. Bebegin çok erken geldi onu kaybetme korkusu yaşadın. Şükür durumu iyi ama sana sonsuz sabır gerektiren bir sürece girdin bebegin ne zaman cikacak belli degil dediler. Alip da doyasıya sevemedin koklayamadin. İlk heyecanlarin malesef hep bebegine uzaktan bakarak geçti. Sabrın zorlanıyor. Evde dursan bebegini düşünüyorsun. Hastaneye gitsen olumlu haber alamadigin icin yıkılıyorsun. En büyük destekçin kocan olmasi gerekirken ona yaslanip aglaman uyuman gerekirken ondan uzak kaliyorsun... Yani aslında sen iyisin. Normalsin.. Yaşadığın olaylara verdigin tepkiler de normal... Sen tükenmedin icinde oldugun bu durum karsisinda başkaları olsa çoktan pes edebilirdi...

Rabbim sana sabır verecek. Sen her sabah güçlü uyanacaksin ve bismillah diyip umutla baslayacaksin güne.. Inan bir sabah uyandiginda bebegin yaninda olacak ve şükür hastaneden kurtulduk diyeceksin.. Biraz daha sabır..
DERDE KATLANACAKSIN, DERDİ VERENİN HATRINA..

Benimde kayinvalidem geldi hem oğluma hem bana bakiyor sağosun. Bence çok büyük fedakarlık gelmeleri. Gözüne batsasa kendini dinleyip günah keçisi arama dua et sakinleş .
Yok içimde yaşıyorum zaten ona bişey demiyorum. Saygısızlık yapmam esimin annesi ne olursa olsun.

Olctumde 9/6 cikti tansiyonum normal de 11/6 falan olur bende ama sismeye yuksek tansiyon sebebi gosteriyor internette. Ayy ayagimi uzatip yatip dinlenmek istedim simdi ama daha is var maleseffff son 1 hafta ((

düşmesi de yorgunluk, açlık vb. sebeplerle oluyor galiba.

Canlar devlet hastanesinde tahlil yaptı doktor protein de Eser yazıyordu doktor normal dedi ama burda bir arkadaştada Eser cıkmış sanırım ona doktoru farklı konuşmuş bu kadar önemli bişeyi doktorum nasıl atlar

Canım benim idrar sonucumda. Eser yaziyordu doktor bişey demedi nedenki Eser yazması var demekmi

Canlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun

Canim benim Allah yardimcin olsun. Dr doğsa bile bu haftadan sonra sıkıntı olmaz artık demişti bana .seninde herşey yolunda gider insallah,ebelerede takma kafanı hiç desinler sen biliyorsun sonuçta ne olduğunu haberdar et bizi

Benim doktor dogumdan sonra 6 hafta kullanacaksin dedi. Hemotolog oyle yazmis rapora. Ama sanirim kullamayacagim.

işte böyle konuşan doktorlar da olunca insan tedirgin oluyor. peki senin genetik testlerinde bir şey var mıydı?
Ben testi Gaziantep üniversitesi genetik araştırma bölümünde yaptırmıştım canım sonuçlar çıkınca oradaki genetik uzmanı doktor senin sonuçların gebeliği engelleyecek sonuç değil bir şey yok ama kadım doğumcunla görüş önlem olarak asprin kullandırır belki dedi Benim doktor hem asprin hem iğne verdi önceden bir gebelik kaybım vardı 11.haftada kalp atışları durmuştu

Bu mesaji simdi gordum. Umarim hersey yolunda gider. Hem neguzel 37. Haftadaymissin. Artik gelmesi zaten normal. Bana bile doktorum 15 ocaktan sonra gelmesi gayet nornal dedi. Endiselenme bence. :)

Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah... ebeleri boşver takma kafana... antalyada idin sanırım yanlış mı hatırlıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım, haftana göre doğum gerçekleşse de her şey yolunda olacak inşallah.

Sonuçların çıktısı var mı sende? Çok büyük ihtimal seninde biri heterazigot,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…