- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.961
Aa hic duymadim ve hep de yaptiriyorum canim bana çok iyi geliyor. Baş ağrısına ilactan daha etkili masaj benim içincanım ense ve omuza masaj yapmanın kasılmaya sebep olduğunu okudum. sırtına olabilir, ben sırtımın ortalarına yaptırıyorum anneme.
Tek seferlik idrar ornegimde çıkmıştı canım. Senin onda bile yoksa insallah büyük ihtimalle 24 saatlikte de yoktur. üstelik ben tesadüfen öğrendim. Testte çıktı doktor önemsemedi günler sonra saglik ocaginda da tansiyonum yüksek gelince cok panik olduk biz. Belki hiç haberimiz olmayacaktı. Boşuna demiyorlar ağrı güzel bir şeydir en azindan bir seylerin ters gittigini anlayip önlem alırsın..Canım bısey sorucam normal ıdrar testımı yapmıslardı yoksa 24 saat bırıktırıpmı goturdun.normalınde bısey cıkmadı gece ama bırde bırıktırıp goturmemı ıstedıler olsaydı acaba gecede normalde cıkarmıydı
Hayırlı haberlerle gel inşaallah .Kızlar benim suyum geldi gazla birlikte hastaneye gidiyoruz yoldayız ne olir dualarınizi esirgemeyin
Benimde kayinvalidem geldi hem oğluma hem bana bakiyor sağosun. Bence çok büyük fedakarlık gelmeleri. Gözüne batsasa kendini dinleyip günah keçisi arama dua et sakinleş .Kızlar merhabalsr. Dertlesmeye ihtiyacım var. Bugün gittim hastaneye bizim bebiş yine emmiyormus. Dr geldi bilgilendirme yapmaya size artık bişey demiyorum artık tecrubelisiniz dedi. Yani beklememiz gerektigini soylemek istedi. Gulduk gectik. Neyse sonra anneler toplandı herkes bebeğini emzirmeye geldi. Ben kızımı orda bıraktım çıktım. Sonra eve gelirken bu bana çok koydu doktorun dedikleri olsun annelerin bebeklerini emzirmesi. Gelene kadar zor tuttum kendimi. Bu arada biz başka bı yerde kalıyoruz eşim çalışıyor bizle değil. Kv var yanımızda . Normalde onunla pek sorunum yoktur ama uzun süre kalınca hareketleri hep batar bana. Daha önce de kızıma bakmak için birlikte kalmıştık. O dönemde de her hareketine sinir olurdum. Şimdi de içinde bulunduğum hassas durum dolayisiyla biraz fazla rahatsız oluyorum. Aslında kadın bizim için başka bı yere geldi düzenini bıraktı kızıma bakmaya geldi böyle düşününce haksızlık yaptigumi düşünüyorum ama bir süre sadece. Off içim çok sıkılıyor işte telefonu kapattım eşime mesaj attım arama merak etme kimseyle konuşmak istemiyorum diye ergen gibi. Adam deli olmuş meraktan. Yaa ben yoruldum galiba. Ne yapicam nasıl kalkocan bu yükün altindan
Aaaa Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim hayırlı haberlerle dön bize inşallah. Acısız ağrısız mutlu bir sabaha ulaşırsınız insallah..Kızlar benim suyum geldi gazla birlikte hastaneye gidiyoruz yoldayız ne olir dualarınizi esirgemeyin
Olctumde 9/6 cikti tansiyonum normal de 11/6 falan olur bende ama sismeye yuksek tansiyon sebebi gosteriyor internette. Ayy ayagimi uzatip yatip dinlenmek istedim simdi ama daha is var maleseffff son 1 haftanormal olarak da şişebilirmiş ama tansiyon kontrol edilmesi gerekiyor her ihtimale karşı.
Kuzum benim her şey güllük gülistanlık iken bile lohusalik zor bir süreç oluyor. Sen ne sıkıntılar çektin. Bebegin çok erken geldi onu kaybetme korkusu yaşadın. Şükür durumu iyi ama sana sonsuz sabır gerektiren bir sürece girdin bebegin ne zaman cikacak belli degil dediler. Alip da doyasıya sevemedin koklayamadin. İlk heyecanlarin malesef hep bebegine uzaktan bakarak geçti. Sabrın zorlanıyor. Evde dursan bebegini düşünüyorsun. Hastaneye gitsen olumlu haber alamadigin icin yıkılıyorsun. En büyük destekçin kocan olmasi gerekirken ona yaslanip aglaman uyuman gerekirken ondan uzak kaliyorsun... Yani aslında sen iyisin. Normalsin.. Yaşadığın olaylara verdigin tepkiler de normal... Sen tükenmedin icinde oldugun bu durum karsisinda başkaları olsa çoktan pes edebilirdi...Kızlar merhabalsr. Dertlesmeye ihtiyacım var. Bugün gittim hastaneye bizim bebiş yine emmiyormus. Dr geldi bilgilendirme yapmaya size artık bişey demiyorum artık tecrubelisiniz dedi. Yani beklememiz gerektigini soylemek istedi. Gulduk gectik. Neyse sonra anneler toplandı herkes bebeğini emzirmeye geldi. Ben kızımı orda bıraktım çıktım. Sonra eve gelirken bu bana çok koydu doktorun dedikleri olsun annelerin bebeklerini emzirmesi. Gelene kadar zor tuttum kendimi. Bu arada biz başka bı yerde kalıyoruz eşim çalışıyor bizle değil. Kv var yanımızda . Normalde onunla pek sorunum yoktur ama uzun süre kalınca hareketleri hep batar bana. Daha önce de kızıma bakmak için birlikte kalmıştık. O dönemde de her hareketine sinir olurdum. Şimdi de içinde bulunduğum hassas durum dolayisiyla biraz fazla rahatsız oluyorum. Aslında kadın bizim için başka bı yere geldi düzenini bıraktı kızıma bakmaya geldi böyle düşününce haksızlık yaptigumi düşünüyorum ama bir süre sadece. Off içim çok sıkılıyor işte telefonu kapattım eşime mesaj attım arama merak etme kimseyle konuşmak istemiyorum diye ergen gibi. Adam deli olmuş meraktan. Yaa ben yoruldum galiba. Ne yapicam nasıl kalkocan bu yükün altindan
Yok içimde yaşıyorum zaten ona bişey demiyorum. Saygısızlık yapmam esimin annesi ne olursa olsun.Benimde kayinvalidem geldi hem oğluma hem bana bakiyor sağosun. Bence çok büyük fedakarlık gelmeleri. Gözüne batsasa kendini dinleyip günah keçisi arama dua et sakinleş .
Olctumde 9/6 cikti tansiyonum normal de 11/6 falan olur bende ama sismeye yuksek tansiyon sebebi gosteriyor internette. Ayy ayagimi uzatip yatip dinlenmek istedim simdi ama daha is var maleseffff son 1 hafta((
Canim iyisiniz sevindim.. Benim de tansiyonum bir kere yüksek çıkmıştı dunyalar basima yıkılmıştı sanki. Üstelik idrarda da eser miktarda protein kaçağı çıkmıştı. Şükür ki şikayetim devam etmedi sonra tansiyonum normale döndü ve bir daha da yükselmedi. Kendine stres yaparsan işini daha da zorlaştirirsin. Bolca dinlen kendini sakin tut ve eşin alnina ensene boynuna bolca masaj yapsin bana çok iyi geliyor masaj
Ayyy canım benim rabbim yardimcin olsun insallah varmı gelişme ?Kızlar benim suyum geldi gazla birlikte hastaneye gidiyoruz yoldayız ne olir dualarınizi esirgemeyin
Canim benim Allah yardimcin olsun. Dr doğsa bile bu haftadan sonra sıkıntı olmaz artık demişti bana .seninde herşey yolunda gider insallah,ebelerede takma kafanı hiç desinler sen biliyorsun sonuçta ne olduğunuCanlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun
Benim doktor dogumdan sonra 6 hafta kullanacaksin dedi. Hemotolog oyle yazmis rapora. Ama sanirim kullamayacagim.Doktorum da bana bıraktı zaten, ki benim doktor da garanticidir.ben de kaygılarımı paylaşınca/ o da çözüm olarak böyle birşey önerince tamam dedim, ve iyi ki bırakmışım diyorum. Zaten tahlillerinde bir sıkıntı olsa sana bırakmazlar , zorunlu tutarlar. Ve gebelik sonrasında bile kullandırırlar.
Ve dikkat ediyorum bu kan sulandırıcı da hep bizlere bırakıyorlar, hiç diğer ilaçları , ve özellikle Doğum şekline bile müdahale ediyorlar, sen bilirsin demiyorlar. Özellikle hemen sezeryancı doktorlar
Ben testi Gaziantep üniversitesi genetik araştırma bölümünde yaptırmıştım canım sonuçlar çıkınca oradaki genetik uzmanı doktor senin sonuçların gebeliği engelleyecek sonuç değil bir şey yok ama kadım doğumcunla görüş önlem olarak asprin kullandırır belki dedi Benim doktor hem asprin hem iğne verdi önceden bir gebelik kaybım vardı 11.haftada kalp atışları durmuştuişte böyle konuşan doktorlar da olunca insan tedirgin oluyor. peki senin genetik testlerinde bir şey var mıydı?
Bu mesaji simdi gordum. Umarim hersey yolunda gider. Hem neguzel 37. Haftadaymissin. Artik gelmesi zaten normal. Bana bile doktorum 15 ocaktan sonra gelmesi gayet nornal dedi. Endiselenme bence. :)Canlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun
Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah... ebeleri boşver takma kafana... antalyada idin sanırım yanlış mı hatırlıyorumCanlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun
Canlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun
Ben testi Gaziantep üniversitesi genetik araştırma bölümünde yaptırmıştım canım sonuçlar çıkınca oradaki genetik uzmanı doktor senin sonuçların gebeliği engelleyecek sonuç değil bir şey yok ama kadım doğumcunla görüş önlem olarak asprin kullandırır belki dedi Benim doktor hem asprin hem iğne verdi önceden bir gebelik kaybım vardı 11.haftada kalp atışları durmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?