2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yani tek isim mi olsun? Arya ada mi?yoksa arya derin mi?annem göbek adı derin olsun hiç değilse dedi :)

Üçüncüyü esin koyar artık ben derin ve adayı çok istedim ama esim arya deyince kırmak istemedim çok diretmedi illa bu olcak demedi ama hadi dedim gönlü kırılmasın ilk çocuk ama ne güzel ya ismi kardeşinin koyması kimseye zahmet vermeden en güzel ismi bulmuş işte adıyla yaşar inşallah derin bebekte

Hepimiz lohusa olmadan depresyona girdik galiba.. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebeğimi kucağıma alacağım o günün heycanını bile yitirmeye başladım içimde. Eşimin iş stresini eve taşıyor olması sanırım bunlara sebep.. 2 hafta öncesine kadar ne güzeldi herşey. Üstüme titrerdi hamileliğimi dolu dolu yaşamaya başlamıştım. Ama 2 haftadır huzur yok neşe yok mutluluk yok. Kendi içine kapanmış surat beş karış keyifsiz mutsuz bi adam dolaşıyo evin içinde. Hayır kavga etmedik tartışmadık yada bunlara sebep olcak hiç bişey yaşamadık. İşleri çöküşte anlayabiliyorum onada hak veriyorum ama ben bidaha bu zamanlarıma geri dönemicem.. Bidaha 2 kişi rahatça davranamıcaz bu evde. Kafamıza eseni yapamıcaz bi süre. 2 gündür garip bi sancım var belimde ve kasığımda. Üşütmüşsündür diyor. Hayır üşütmedim bu öyle bi ağrı yada sancı değil. Tarifi yok adet sancısına benzer bi durum diyorum ama dinlemiyor bile. Son zamanlarımın içine ettiği için asla unutamıcağım bi hamilelik yaşadım. Keşke doğumuma çoook zaman olsaydıda biraz uzaklaşıp gitseydim buralardan yapayalnız. En azından ikimizde kafamızı toplardık. Oda belki bi hamile karısı olduğunu hatırlardı...

Erkekler duygu yoksunu malesef. Buna gore yasamak lazim. Bizim gibi dusunemiyorlar. Daha analitikler. Ozellikle su siralar biz hic dusunemiyoruz kabul edelim.
Benzeri bir is sikintisi bizde de var. Esim bir is kurmayi dusunuyor. Ve bu isi kurarsa yaklasik 3 ay para kazanamayacak. Isin pis tarafi bu isi kurmazsa baska zaman kurma sansida yok bir daha. Zamanlamasi cok kotu evet. Bende de cok stress yaratiyor.o ise tam aksine cok rahat. Rahatligi bana o kadar urkutucu geliyor ki anlatamam. Nasil bi kadar rahat oluyorsun diyorum. Ben gerekirse pazarda limon satar yine bakarim bize diyor. Ben iyice deliriyorum.
O yuzden cokta kasma bence. Birde bu 2 kisi son gunlerimiz modundan cik yahu. 3 kisilik sahane bir aile olacagi az kaldi de. Yoksa sonu hüsran.

Aynı dyguları pylaşıyorzzzz malesef bnm eşimde işten ne kendını goruyo nede beni

Yani tek isim mi olsun? Arya ada mi?yoksa arya derin mi?annem göbek adı derin olsun hiç değilse dedi :)

Ben tek isimden yanayım ama dediğim gibi soyadımız çok yaygın olduğundan ikinci ismi de koyacağız yoksa zorluk bence çocuk için.

Seçtiğin 3 isim de güzel, en çok hangisi içine siniyorsa onu seçmek de sana kalmış :)

Biz kadınlar zaten duygusal manyaklarız, üzerine de şimdi ki zıpçıktı hormonlarımız eklendi, canlı bomba gibiyiz. Şımartılmak da istiyoruz. Eh karşımızdaki canlılarsa duygusallıktan nasibini almamış, hayata dümdüüüüz bakabilen varlıklar. Hele ki işlerinde sıkıntı varsa dokunma kendi haline bırak :)

İki kişilik hayatımız bitiyor Ama daha güzeli başlıyor canım. Kendini öyle düşünüp üzme.

Kızlar heycandan uyuyamiyorum su gelmeye devam ediyo hemsirede onayladi suyumun geldigini hatta sen normal bile dogurursun dedi ama hızlı gelmedigi icin sabahı dr bekliyoruz nts de sanci yok ama

Canım madem öyle anlatıyım, ben sen anlattığında emin oldum suyun geldiğine. Çünkü ben önceki erken sonlanan hamileliğimde gece uyurken suyum gelmişti, aynı dediğin gibi ılık ıslaklık pijamamı ve çamaşırımı ıslatmıştı. Ayy altıma mı kaçırdım demiştim. Üstümü değiştirip yatmıştım. Biraz sonra yine aynı şekilde olmuştu. Sabah hemşireyi aradığımda YÖK suyunuz değildir filan demişti ama ben emindim. Özetle Doğumun başladı :)

Hangisi senin ve bebeğin için uygunsa öyle Doğumun olsun. Canın sıkılırsa yaz ama uyusan dinlensen daha iyi olur. Belki de yarın normal Doğum için enerjiye ihtiyacın olur.

Siz bebeğin ismine karar vermiş miydiniz?

Eneeeee bütün eşler error vermiş, acaba onlarda da bir baba olurken sendromu mu var?

Canım uyumaya calisiyorum ama heycan uyutmuyo evet ismi karar verdik hatta sen bizim ismi begeniyodun Çınar Poyraz ismimiz allahin izniyle hakkimizda hayırlısi neyse o olsun insallah

Canım uyumaya calisiyorum ama heycan uyutmuyo evet ismi karar verdik hatta sen bizim ismi begeniyodun Çınar Poyraz ismimiz allahin izniyle hakkimizda hayırlısi neyse o olsun insallah

Offf hatırladım yaa, balık hafızalı oldum resmen kusura bakma. Evet eşimin adı ve çok beğendiğim isim poyraz birleşimi demiştim. Yarın dünyaya gözünü açacak sağlıkla inşallah Çınar Poyraz :)

ay gercekten srnin demi allahim hakkimizda hayirlisini versin srn bana ben sana dua edeyim canım
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun .@katreinur ayy bir an aynı msjı tekrar okuyorum sandım Allah hayırlı kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin ikinizede dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…