2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ay gercekten srnin demi allahim hakkimizda hayirlisini versin srn bana ben sana dua edeyim canım
canim sen de insallah saglikla kavus bebisine. Sabah uyandim ilk buraya baktim ne yaptiniz diye. Dualarimiz seninle. Sen tam kacsin bugun? Ciger gelistiriciyi 37. Haftada da yapiyorlarmi onu merak ettim.

canim 36+6 ım ebe tedbir amaçlı yapıyoruz dedi amin saol insallah dr bekliyorum sağlıcakla kavusurum insallah evladıma

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun .@katreinur ayy bir an aynı msjı tekrar okuyorum sandım Allah hayırlı kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin ikinizede dualarımdasınız
amin insallah canım hersey guzel olucak ona inanmak istiyorum çoook heycanlıyim

Canım allah yardımcın olsun haftan çok iyi Neden çiğer geliştirici vurdular

M MelekDiliyorum canm hayirlisiyle kucagma al insallah Allah yardimcin olsun sen bn vişneli turtam ardi ardina sezaryen olucaktik sizin minikler sabrsz ciktilar bakalim bnmkisi ne zaman gelecek bu haftalarda zaten dogum yapsanda hic bi sknti olmaz insallah doktorum söylemişti insallah mis kokulu yavruna kavusursun bugun

Canım allah yardımcın olsun haftan çok iyi Neden çiğer geliştirici vurdular
Canım tedbir amaçlı vurdular. saol canım amin

valla ole sabirsiz çiktılar hakkimızda hayırlısı neyse o olsun amin insallah kavusuruz.

Tamam canım, ben yatmıyorum bekleyeceğim seni. Fırsatın olursa yaz olur mu?
tamam canım daha gelmedi yazarım ilk firsatta

Evt abimiz koydu ama eşimin listesinde olması etkiliydi çünkü yakınımızda hiç derin ismi yok... ismi babadan diyip seçti bence... iki isim de koyabilirsiniz.. Arya çok hoş bir isim bu arada

Mrb kızlar günaydın bnde sizin gibi 36+6 günlük hamileyim akşam ağrım vardı ama duzensizdi bugunde sabahtan belli sarı sıvı geliyor az az sancimda var ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…