2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nedense akşam bende doğumum yakın hissine kapıldım. bugün son iş günüm. 37 yi deviriyorum. eşime zorla ptz salı izin aldırttım. evi yerleştirelim oğlan okuldayken beraber vakit geçirelim gezelim diye. gece düşündüm acep malummu oldu doğum olursa yetişemezse falan ondanmı çağırdım ki dedim. . zaten iki gündür sol bacağımı yürütemiyorum kasığım damar takılıyormuş gibi oluyordu.. ucuna basarsam yürüyorum. yorgunluktan sinir sıkışmasıdır diyordum ama daha önce de düşükten sonra taşınırken de aynı olmuştum. eşimin kolundan destek alıp yürüyebiliyordum. hayırlısı bakalım. önce bi yerleşeyim de

Benimde ilk doğumum 1 hazirandı 14 mayısta doğum yapmıştım. Günün çok iyi sağlıkla al kucağina insaallah.

Ay ciddi ciddi doğumlar coğaldı, beni sardı bir heyecan Hemen bugün o beklettigim çantayı hazirliym

Eneeeee bütün eşler error vermiş, acaba onlarda da bir baba olurken sendromu mu var?
Benimkinde var valla :) bu is olayini birazda bizim icin yapiyor. Esimin eski calistigi firma 3 ay once iflas etti ve kapandi.3 aydir baska bir is yerinde calisiyor ama hem orayi sevmedi hemde calisma sartlari kotu. Sabah 8 de is basi yapip alsam 7.30da birakiyor. Bazen gece gorusmesi gereken musteri oluyor. Tum gun sahada olunca zaten aksama baygin geliyor. Ben bu halde calisirsam çocuğumu nasil göreceğim beni nasil taniyacak diyor. Hakli da bir yerde.yeni kuracagi iste duzen tutturursa hersey guzel olur. Ama iste ilk 3 ay sikintili.

Canım benim idrar sonucumda. Eser yaziyordu doktor bişey demedi nedenki Eser yazması var demekmi
Evet cok az rastlandı demek ama kendi başına birsey ifade etmiyor. Sorun olmasi için yuksek tansiyon ve bir şey daha yüksek olmasi lazim testlerde onu unuttum canim. Yani tansiyon galan yoksa eser miktarin zaten zatari yok

ay gercekten srnin demi allahim hakkimizda hayirlisini versin srn bana ben sana dua edeyim canım

Anaaa subat anlarinda yine hareketli bir gece :)
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar :)

Ayyy masallah bu ne bereket canim dualarimiz seninle Allah yardimciniz olsun

Benimde hala çantam yok ya. Sanki hazırlasam doğuma gidecekmişim gibi geliyor hazirlamıyorum neyin rahatlığıysa bu.

Evet o psikoloji bende de var...sanki her şeyi çantaya yerleştirince doğum başliycak gibi erteleyip duruyorum. Acil bişey olsa hazır yıkayıp ütülediklerimi çantaya koymadım diye kendime kızarim. Ama bugün kontrol var gelince başka bi işe bulaşmadan 2-3 parca ütüm ve doğum çantama (bavul diyelim biz ona) öncelik vericem inşallah.

kızlar hayırlı doğumlar diliyorum.
gerçekten bende heyecan yaptım.
dizlerim kasıklarımdan tüm gece uyuyamadım zaten bizimkilerde yakındır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…