2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün kemik ağrısından uyuyamadım ayak parmaklarımla dix kapaklarım koptu sanki bugünde bel ağrım var

Kızlar hepimiz hamileyiz dualarimiz ka
Sanırım bu psikoloji erteletiyor bize her şeyi . Eşim diyor sen ne rahatsın bir an önce çantanı hazırla . Evi temizlet . Işlerini hallet. Diyorum dur 37. Haftayı geçeyim sonra. Sanki öyle bi garantim varmış gibi. Ben daha çamaşırları yıkayıp utulemedim bile . Bugün gidip bi çanta alayım başlayayım inşallah. Bizim bebisler malum aceleci.çantalar hazır olmalı bence kızlar

Kıyafete üzülme kırk mevlüdünde giydirirsin , elbise gibi bir şey düşündüysen bile iki üç saat bebekleri o tüllü rahatsız kıyafetler çorapların içinde tutmak baba işkence gibi geliyor sende aZıcık elbise giydirip rahatsız olduğunu düşündüğünde buna geçersin hem çok da güzel olur bence

Çok iyi anlıyorum canım seni bende dün hastaneye gideceğimi söyledim ağrım çok olduğunu gerekirse rapor alacağımi bile soyledigim halde gün içerisinde arayıpta naptın dr da nasılsın demedi bile akşam iş çıkışında aramış ben halısaha maçına gidiyorum geç gelirim diye hiç gelme dedim bende o sinirle anladı hemen sen naptın bugün hastanede dedi yenimi aklına geliyor dedim uykum var uyuyacam gelince konuşuruz dedim kapattım.isleri cok yogun 10 gundur mesaili calisiyor gece 10 da geliyor yoruluyor kiraciyla sikinti yasadi odemelerimiz sarkti stresli bu aralar onuda anlamaya calisiyorum ama dedigin gibi ben bu gunlerime geri dönmeyeceğim.şu haftaya kadar sürüne sürüne ise gittim resmen geldigimde ne yiycez derdine düşüp yemek hazırladım hiç halim olmadığı halde ama onu böyle görünce kullanıldığımı hissediyorum.aksam geldi naptın nasıl oldun özür dilerim çok yoğundum yemeği bile 10 dk da yedim fırsatım olmadi aramaya dedi bende egerki hali saha için aramamış olsaydın beni belkide anlayışla karşılayabilirdim ama halisahayi dusunup bizi düşünmemen çok kırdı beni dedim.demekki hiç değerimiz yok senin gözünde diye saylastirdim.kendide pişman oldu ama bana olan oldu.egerki bugün doğum olsa haber dahi vermiycektim sana dedim.ona çok bozuldu gerçektekten dusundunmu oyle diye.ama cidden düşündüm insan bi arar sorar ya bide arabayla gittim şu halde ağrım var biyandan belki reflexlerim boşalacak allah korusun kaza bile yapmış olabilirdim hiç düşünmezmi insan bende izne ayrildim evdeyim tam evin tadını çıkaracağım dinleneceğim derken şu başıma gelene bak

Oo masallah ben 27 de hazirladim cantami 10 haftadir gozgozeyiz cantayla bu hafta izne ayrildim daha ufak defek toparliyorum evi camasirlari derken haftaya perşembe temizlik yapılacak insallah ondan sonra istedigi zaman gelebilir prensesim

Valla bütün erkekler aynı, benimki de böyle yapacak birşey yok, benzer beklentiler, benzer tepkiler...skma canını, kendine bak, bebeğini düşün salla gerisini

M MelekDiliyorum , katreinur sağlıklı doğumlarınız olaun inşallah.. sizlerle günümüz yakın olunca bizi de heyecan sardı gerçekten. Bende doğuma daha 1-2 ay varmış havalarındaydım sanki ama bugün valizimi hazırlamaya karar verdim. Sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz..

Oo masallah ben 27 de hazirladim cantami 10 haftadir gozgozeyiz cantayla bu hafta izne ayrildim daha ufak defek toparliyorum evi camasirlari derken haftaya perşembe temizlik yapılacak insallah ondan sonra istedigi zaman gelebilir prensesim
Inşallah biraz zamanlı gelir minikler . Çantanın hazır olması da güzel , iyi yapmissin ev de temizlense zaten tamamdır inşallah.

Valla bütün erkekler aynı, benimki de böyle yapacak birşey yok, benzer beklentiler, benzer tepkiler...skma canını, kendine bak, bebeğini düşün salla gerisini
Istisnalari bilmiyorum da erkekler zaten şu an babalık duygusunu bilmiyorlar. Onlar için hava hoş . Bizim hem hormonlar tavanda. Hem hamileyiz duygusaliz zaten hemde annelik duygumuz gelişiyor iyice . Onlar düz mantık . Nasılsa bu kadın her işini bensiz yapıyor bisey olmaz diyorlar. Ya da ağrı sancı cekmediklerinden anlamıyorlar. Oysa kendileri bi grip olsa dünyayı ayağı kaldırıyorlar. Değişikler

Meraba kızlar.doktordan geldim benim minnakin suyu iyice sağ tarafa sıkışmış çocuğa hareket alani çok dar kalmis kimildayamiyor. Anestezi için ekg kan idrar verdim nts de 15 ve 10 dk bağladılar ikisindede birer kere kimildadi öğleden sonra hazırlıklı gel nst ye tekrar baglayalim çok hareket ederse bekleyelim yoksa %80 alirim dedi. Dua edin benim için

canim 36+6 ım ebe tedbir amaçlı yapıyoruz dedi amin saol insallah dr bekliyorum sağlıcakla kavusurum insallah evladıma
Canim sağlıklı dogumlar olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canim sana da güzel sağlıklı doğumlardan hafta çok iyi maşallah. Sağlıcakla gelsin bebegin

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalım.
Sen nasil oldun canim

Hayırlı olsun senin ve bebeğin için canim

Canım vallahi ara ara hala başıma ağrılar giriyor.Bugün kontrole gidicem kulak burun boğaz dediler.Sinüslere bir baksın.
Tansiyon ilaçla daha iyi ama mükemmel değil 12/8 12,5/8 o arada gidiyor geliyor.

katreinur canım sağlıkla doğsun miniğin inşallah, haberlerini bekliyoruz

Canım sağlıkla gelsin yavrun inşallah, dualarımız seninle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Endişelenme, haftalarımız ilerledi artık birer birer gelecekler bebelerimiz

Sabahtan beri yeni okuyup yazabildim. Herkes bi anda doğurmaya başladı ay benim de çantam yok henüz haftasonu kesin hazırlıcam, ya erken gelirse diyordum hep ama bi hazırlayamamıştım. Bebeğin yatak nevresimlerini de annem dikti gidip alıp yerleştirmem lazım. Süslerimi filan da hazır edeyim. Çikolata siparişimi vereyim. Sayınca daha çok işim var yahu Allahtan benim haftam daha 34

Canım vallahi ara ara hala başıma ağrılar giriyor.Bugün kontrole gidicem kulak burun boğaz dediler.Sinüslere bir baksın.
Tansiyon ilaçla daha iyi ama mükemmel değil 12/8 12,5/8 o arada gidiyor geliyor.
Sen yine takipte ol ama kotu bişey olsa birakmazlardi gözlerde uçuşan bişeyler oldu mu gebelik zehirlenmesi oluyormuş ona dikkat et.belki bu haftalarda baş ağrısı normaldir

Ben de rahatlik var hafta geride diye çanta yok kıyafetler yıkanıp hazirlanmadi yatak dolap yerleştirilmedi ev temizlenmedi süsler bitmedi bi kaç parça alışveriş kaldı alınmadi..of stres basıyor düşündükçe şu okul kapansa da hizlandirsam şu isleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…