- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.041
Sanırım bu psikoloji erteletiyor bize her şeyi . Eşim diyor sen ne rahatsın bir an önce çantanı hazırla . Evi temizlet . Işlerini hallet. Diyorum dur 37. Haftayı geçeyim sonra. Sanki öyle bi garantim varmış gibi. Ben daha çamaşırları yıkayıp utulemedim bile . Bugün gidip bi çanta alayım başlayayım inşallah. Bizim bebisler malum aceleci.çantalar hazır olmalı bence kızlarEvet o psikoloji bende de var...sanki her şeyi çantaya yerleştirince doğum başliycak gibi erteleyip duruyorum. Acil bişey olsa hazır yıkayıp ütülediklerimi çantaya koymadım diye kendime kızarim. Ama bugün kontrol var gelince başka bi işe bulaşmadan 2-3 parca ütüm ve doğum çantama (bavul diyelim biz ona) öncelik vericem inşallah.
Kıyafete üzülme kırk mevlüdünde giydirirsin , elbise gibi bir şey düşündüysen bile iki üç saat bebekleri o tüllü rahatsız kıyafetler çorapların içinde tutmak baba işkence gibi geliyor sende aZıcık elbise giydirip rahatsız olduğunu düşündüğünde buna geçersin hem çok da güzel olur benceEki Görüntüle 2091892 Eki Görüntüle 2091893 Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda
Çok iyi anlıyorum canım seni bende dün hastaneye gideceğimi söyledim ağrım çok olduğunu gerekirse rapor alacağımi bile soyledigim halde gün içerisinde arayıpta naptın dr da nasılsın demedi bile akşam iş çıkışında aramış ben halısaha maçına gidiyorum geç gelirim diye hiç gelme dedim bende o sinirle anladı hemen sen naptın bugün hastanede dedi yenimi aklına geliyor dedim uykum var uyuyacam gelince konuşuruz dedim kapattım.isleri cok yogun 10 gundur mesaili calisiyor gece 10 da geliyor yoruluyor kiraciyla sikinti yasadi odemelerimiz sarkti stresli bu aralar onuda anlamaya calisiyorum ama dedigin gibi ben bu gunlerime geri dönmeyeceğim.şu haftaya kadar sürüne sürüne ise gittim resmen geldigimde ne yiycez derdine düşüp yemek hazırladım hiç halim olmadığı halde ama onu böyle görünce kullanıldığımı hissediyorum.aksam geldi naptın nasıl oldun özür dilerim çok yoğundum yemeği bile 10 dk da yedim fırsatım olmadi aramaya dedi bende egerki hali saha için aramamış olsaydın beni belkide anlayışla karşılayabilirdim ama halisahayi dusunup bizi düşünmemen çok kırdı beni dedim.demekki hiç değerimiz yok senin gözünde diye saylastirdim.kendide pişman oldu ama bana olan oldu.egerki bugün doğum olsa haber dahi vermiycektim sana dedim.ona çok bozuldu gerçektekten dusundunmu oyle diye.ama cidden düşündüm insan bi arar sorar ya bide arabayla gittim şu halde ağrım var biyandan belki reflexlerim boşalacak allah korusun kaza bile yapmış olabilirdim hiç düşünmezmi insanHepimiz lohusa olmadan depresyona girdik galiba.. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebeğimi kucağıma alacağım o günün heycanını bile yitirmeye başladım içimde. Eşimin iş stresini eve taşıyor olması sanırım bunlara sebep.. 2 hafta öncesine kadar ne güzeldi herşey. Üstüme titrerdi hamileliğimi dolu dolu yaşamaya başlamıştım. Ama 2 haftadır huzur yok neşe yok mutluluk yok. Kendi içine kapanmış surat beş karış keyifsiz mutsuz bi adam dolaşıyo evin içinde. Hayır kavga etmedik tartışmadık yada bunlara sebep olcak hiç bişey yaşamadık. İşleri çöküşte anlayabiliyorum onada hak veriyorum ama ben bidaha bu zamanlarıma geri dönemicem.. Bidaha 2 kişi rahatça davranamıcaz bu evde. Kafamıza eseni yapamıcaz bi süre. 2 gündür garip bi sancım var belimde ve kasığımda. Üşütmüşsündür diyor. Hayır üşütmedim bu öyle bi ağrı yada sancı değil. Tarifi yok adet sancısına benzer bi durum diyorum ama dinlemiyor bile. Son zamanlarımın içine ettiği için asla unutamıcağım bi hamilelik yaşadım. Keşke doğumuma çoook zaman olsaydıda biraz uzaklaşıp gitseydim buralardan yapayalnız. En azından ikimizde kafamızı toplardık. Oda belki bi hamile karısı olduğunu hatırlardı...
Oo masallah ben 27 de hazirladim cantami 10 haftadir gozgozeyiz cantaylaKızlar hepimiz hamileyiz dualarimiz ka
Sanırım bu psikoloji erteletiyor bize her şeyi . Eşim diyor sen ne rahatsın bir an önce çantanı hazırla . Evi temizlet . Işlerini hallet. Diyorum dur 37. Haftayı geçeyim sonra. Sanki öyle bi garantim varmış gibi. Ben daha çamaşırları yıkayıp utulemedim bile . Bugün gidip bi çanta alayım başlayayım inşallah. Bizim bebisler malum aceleci.çantalar hazır olmalı bence kızlar
Valla bütün erkekler aynı, benimki de böyle yapacak birşey yok, benzer beklentiler, benzer tepkiler...skma canını, kendine bak, bebeğini düşün salla gerisiniÇok iyi anlıyorum canım seni bende dün hastaneye gideceğimi söyledim ağrım çok olduğunu gerekirse rapor alacağımi bile soyledigim halde gün içerisinde arayıpta naptın dr da nasılsın demedi bile akşam iş çıkışında aramış ben halısaha maçına gidiyorum geç gelirim diye hiç gelme dedim bende o sinirle anladı hemen sen naptın bugün hastanede dedi yenimi aklına geliyor dedim uykum var uyuyacam gelince konuşuruz dedim kapattım.isleri cok yogun 10 gundur mesaili calisiyor gece 10 da geliyor yoruluyor kiraciyla sikinti yasadi odemelerimiz sarkti stresli bu aralar onuda anlamaya calisiyorum ama dedigin gibi ben bu gunlerime geri dönmeyeceğim.şu haftaya kadar sürüne sürüne ise gittim resmen geldigimde ne yiycez derdine düşüp yemek hazırladım hiç halim olmadığı halde ama onu böyle görünce kullanıldığımı hissediyorum.aksam geldi naptın nasıl oldun özür dilerim çok yoğundum yemeği bile 10 dk da yedim fırsatım olmadi aramaya dedi bende egerki hali saha için aramamış olsaydın beni belkide anlayışla karşılayabilirdim ama halisahayi dusunup bizi düşünmemen çok kırdı beni dedim.demekki hiç değerimiz yok senin gözünde diye saylastirdim.kendide pişman oldu ama bana olan oldu.egerki bugün doğum olsa haber dahi vermiycektim sana dedim.ona çok bozuldu gerçektekten dusundunmu oyle diye.ama cidden düşündüm insan bi arar sorar ya bide arabayla gittim şu halde ağrım var biyandan belki reflexlerim boşalacak allah korusun kaza bile yapmış olabilirdim hiç düşünmezmi insanbende izne ayrildim evdeyim tam evin tadını çıkaracağım dinleneceğim derken şu başıma gelene bak
Bence git bi görüş doktorunla ne olur ne olmazMrb kızlar günaydın bnde sizin gibi 36+6 günlük hamileyim akşam ağrım vardı ama duzensizdi bugunde sabahtan belli sarı sıvı geliyor az az sancimda var ne yapmalıyım
Inşallah biraz zamanlı gelir minikler . Çantanın hazır olması da güzel , iyi yapmissinOo masallah ben 27 de hazirladim cantami 10 haftadir gozgozeyiz cantaylabu hafta izne ayrildim daha ufak defek toparliyorum evi camasirlari derken haftaya perşembe temizlik yapılacak insallah ondan sonra istedigi zaman gelebilir prensesim
Istisnalari bilmiyorum da erkekler zaten şu an babalık duygusunu bilmiyorlar. Onlar için hava hoş . Bizim hem hormonlar tavanda. Hem hamileyiz duygusaliz zaten hemde annelik duygumuz gelişiyor iyice . Onlar düz mantık . Nasılsa bu kadın her işini bensiz yapıyor bisey olmaz diyorlar. Ya da ağrı sancı cekmediklerinden anlamıyorlar. Oysa kendileri bi grip olsa dünyayı ayağı kaldırıyorlar. DeğişiklerValla bütün erkekler aynı, benimki de böyle yapacak birşey yok, benzer beklentiler, benzer tepkiler...skma canını, kendine bak, bebeğini düşün salla gerisini
Doğurmayı galibaKız neyi bekliyon hazırlasana çantanı
Canim sağlıklı dogumlar olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruzcanim 36+6 ım ebe tedbir amaçlı yapıyoruz dedi amin saol insallah dr bekliyorum sağlıcakla kavusurum insallah evladıma
Canim sana da güzel sağlıklı doğumlardan hafta çok iyi maşallah. Sağlıcakla gelsin bebeginKızlar geldik hastaneye 2 3 cm açılmam varmış. Yatışım yapıldı. Nst ye bagladılar serum taktılar yatıyorum öyle. Çok dua edin henüz şiddetli bi sancım yok. Kendi sancımla kolayca doğurayım inşallah
Sen nasil oldun canimHayırlı haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalım.
Hayırlı olsun senin ve bebeğin için canimMeraba kızlar.doktordan geldim benim minnakin suyu iyice sağ tarafa sıkışmış çocuğa hareket alani çok dar kalmis kimildayamiyor. Anestezi için ekg kan idrar verdim nts de 15 ve 10 dk bağladılar ikisindede birer kere kimildadi öğleden sonra hazırlıklı gel nst ye tekrar baglayalim çok hareket ederse bekleyelim yoksa %80 alirim dedi. Dua edin benim için
Canlar ebe kontrol etti ama şakır şakır gelmedigi icin sızıntı olabilir dedi beni kontrol altına aldilar. Su gelmesi şu şekilde oldu açikca yazıcam. İlk önce sicak bişey aktı kilodum ve pantolumu ıslatti baya akıntidır dedim aradan 2 dk geçmedi gazım geldi tam gazlayacakken bi anda tekrar sicacik bisey isiyomusum gibi aktı yine sirilsıklam oldu ic camasirim geldigimden beride 3-5 kere aynı sicak su akti simdi sabahı bekliyorum bebegin suyundaki azalmaya göre yarin sezeryana alinacağım kontrol altindayim her ihtimale karşi ciğer gelistirici igne yapılacak. En sinir bozucu sey ebelerin seni gerizekalı yerine koymasi cisini kacirmissimdir akintindir diye seni salak yerine koyuyo diyorum ki 2 dk icinde 2 kere geldi birinde umursamadim lavaboya girdim tekrar geldi diyorum sonra kontrol edince sizinti olabilir felan diye geveliyo bide bura medicalpark dr yatış dedi iyiki ben sanki bebegim erken gelsin isterimki hiçte panik biri degilim şimdi sakin olup sabahı bekliyorum zamanını tamamlasın istiyorum çunkü sezeryan olcak olsamda bekliyorum sizde dua edin hakkimda hayirlısi olsun
Meraba kızlar.doktordan geldim benim minnakin suyu iyice sağ tarafa sıkışmış çocuğa hareket alani çok dar kalmis kimildayamiyor. Anestezi için ekg kan idrar verdim nts de 15 ve 10 dk bağladılar ikisindede birer kere kimildadi öğleden sonra hazırlıklı gel nst ye tekrar baglayalim çok hareket ederse bekleyelim yoksa %80 alirim dedi. Dua edin benim için
Sen yine takipte ol ama kotu bişey olsa birakmazlardi gözlerde uçuşan bişeyler oldu mu gebelik zehirlenmesi oluyormuş ona dikkat et.belki bu haftalarda baş ağrısı normaldirCanım vallahi ara ara hala başıma ağrılar giriyor.Bugün kontrole gidicem kulak burun boğaz dediler.Sinüslere bir baksın.
Tansiyon ilaçla daha iyi ama mükemmel değil 12/8 12,5/8 o arada gidiyor geliyor.
Ben de rahatlik var hafta geride diye çanta yok kıyafetler yıkanıp hazirlanmadi yatak dolap yerleştirilmedi ev temizlenmedi süsler bitmedi bi kaç parça alışveriş kaldı alınmadi..of stres basıyor düşündükçe şu okul kapansa da hizlandirsam şu isleriSabahtan beri yeni okuyup yazabildim. Herkes bi anda doğurmaya başladıay benim de çantam yok henüz haftasonu kesin hazırlıcam, ya erken gelirse diyordum hep ama bi hazırlayamamıştım. Bebeğin yatak nevresimlerini de annem dikti gidip alıp yerleştirmem lazım. Süslerimi filan da hazır edeyim. Çikolata siparişimi vereyim. Sayınca daha çok işim var yahu Allahtan benim haftam daha 34
Evet cok az rastlandı demek ama kendi başına birsey ifade etmiyor. Sorun olmasi için yuksek tansiyon ve bir şey daha yüksek olmasi lazim testlerde onu unuttum canim. Yani tansiyon galan yoksa eser miktarin zaten zatari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?