2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah yardımcin olsun sorun olmaz insaalah. Ama gelsede buyursun gelsin.

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun
Ayyyyyy ayyyy masallah kiz çok heyecanlandim maşallah Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni yavruna uzun hayirli bereketli ömürler nasip eylesin :)) darısı başımıza insallah

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun
Gözün aydın canım , hayırlı olsun inşallah. Çok güzel bisey , Allah hepimize zamanlı olarak nasip etsin. Inşallah sende sağlığına kavuşursun hemen .

Korse sipariş etmiştim ali expresten artık umudum kalmamıştı geleceginden ben izne ayrildim arkamdan kargo gelmiş doğumdan sonra korse kullanan varmı aramizda ne kadar zaman sonra başladınız kullanmaya nasıl kullandınız ?

Eklentiler

• IMG-20180112-WA0011.webp
    14 KB · Görüntüleme: 92
Ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah sanada çok geçmiş olsun canım normalini oldu tam hatırlayamadım ama azıcık anlatsan

Ben normal doğum yaptım korseyi alttan giymeli almıştım o zaman bunlar yoktu.dikişler yüzunden 40 im çıkınca 2 aylıkken falan giymeye basladim

Ayyyyyy ayyyy masallah kiz çok heyecanlandim maşallah Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni yavruna uzun hayirli bereketli ömürler nasip eylesin :)) darısı başımıza insallah

gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini

Gözün aydın canım , hayırlı olsun inşallah. Çok güzel bisey , Allah hepimize zamanlı olarak nasip etsin. Inşallah sende sağlığına kavuşursun hemen .

Canim Allah anali babali büyütsün insallah.Bebisinle cok cok mutlu gunlere Darisi da bizlere

Gözünaydın maşallah size

Tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun

Hepinize cok tesekkur ederim allah hepinizin yavrunuzu kucaginiza almayi nasip ettin hepinize sımsıkı sarılıyorum

Ben sezaryandan 2 gün sonra giymeye başladım sadece yatarken çıkarıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…