2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben normal doğum yaptım korseyi alttan giymeli almıştım o zaman bunlar yoktu.dikişler yüzunden 40 im çıkınca 2 aylıkken falan giymeye basladim
Himm sortlu yada kulotlu yumuşak lastikli olanlardan degilmi? Ben onlari sigamadigim elbiselerimde kullaniyordum onlardanda var ama sigarmiyim bilmem Ben bundan umudu kesince a101 e gelen cırt cırtlı karin korsesinden almistim hastane çantama koymaya kimi dr lar doğum olur olmaz giydiriyorlarmis emin olamadim artık dr ne derse.

Kızlar ben 2 hafta sonra bir kere daha ağda yaparım diyordum ama teker teker doğumlar başladı hazırlıksız yakalnmak istemiyorum siz nasıl hallediyorsunuz bu işi alt tarafımı zaten göremiyorum

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun

Gözün aydın canım Maşallah
Rabbim bahtını şansını güzel yazsın yavrunun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Ben de aynı konuyu merak ediyorum...biri kullan diyo baskası kullanma. Kararsız kaldım...kullanılacaksa bile ne kadar sonra.
Bir de kaç Tl'ye geldi canım.

Kızlar ben 2 hafta sonra bir kere daha ağda yaparım diyordum ama teker teker doğumlar başladı hazırlıksız yakalnmak istemiyorum siz nasıl hallediyorsunuz bu işi alt tarafımı zaten göremiyorum
Ben bugün öğlen arası gittim ağdaya. Bidaha gitmem artık. 3 haftam kaldı en fazla. Gerekirse jilet yapacağım artık

Geçmiş olsun canm olgunlaşmamış avakado ihsal yapiyo diye biliyorum mide bulantisida yapiyo demekki cunku bana diyetisyenim kesinlikle olgunlaşmamış avakado yeme demişti
Ondan o zaman kuzum portakal suyuyla iyice tetikledi beni demek ki

Kızlar suyum geldi dua edin birazdan hastaneye gidecez
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bu avaz da kurtulursun insallah

Kızlar grubun adını Şubat görünümlü Ocak anneleri yapacağız bu gidişle
Bizim bebeler hepten deli çıktı :)
Mrb kızlar günaydın bnde sizin gibi 36+6 günlük hamileyim akşam ağrım vardı ama duzensizdi bugunde sabahtan belli sarı sıvı geliyor az az sancimda var ne yapmalıyım
Kesinlikle git canım doktoruna
kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun
Kuzum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla Büyüsün insallah

Ay gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Darısı basimiza :))

Gözün aydın canım, çok geçmiş olsun...Allahım yavrunun bahtını güzel yazsın Maşallah hayırlısiyla atlattın, bir an önce toparlanacaksın inşallah. Allaha emanet olun.

Bende eşim de yok ya gece korkuyla uyudum hatta uyuyamadım ya suyum gelirde ya doğurursam 2 saate uçakla ancak gelir göremezse doğumu sonrasına denk gelirse diye panik halindeydim dün gece
Hele doguran arkadaşları da görünce iyice panik oldum haftaya 37 iyim gelir mi gelir kafa kukumda çünkü artık

Canım iyi olmanıza çok sevindim sağlıkla büyüsün bebisin masalah
Gözümüz Aydın insallah yakın zamanda toparlarsın

Ayy maşallah canım gözün aydın , bebis sağlıklı , sen de toparlarsin kısa zmanda inşallah. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…