2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah cnm gözünaydın

Bende kıyafetleri hallettim o biraz rahatlattı. Normalde hiç işimi sona bırakmam garanticiyimdir. Ama sanki ben hazırım artık gelebilir desem gelecek gibi düşünüyorum. İnşallah 37/38 de filan gelirler erken olmasın da

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun

Gözünaydın sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah

Ayyyy kizlar artik bnde dogurmak istiyorummmmmm

Sen zaten diye diye doğurucaksın galiba

Kızlar ben 2 hafta sonra bir kere daha ağda yaparım diyordum ama teker teker doğumlar başladı hazırlıksız yakalnmak istemiyorum siz nasıl hallediyorsunuz bu işi alt tarafımı zaten göremiyorum

Bende bir kere gidicem ama 2hafta sonra filan giderim 36 olunca. Bende hiç görmüyorum. Aslında lazerliyim ama hamilelikte çıktı biraz jilet kullandım o yüzden ağdalık kıvama geldi.

Ay süper hem de normal doğum darısı başımıza inşallah ömrü güzel olsun yavrunun

Resmen dogum mesajlarina yetisemiyorum :))
Seninde gozun aydin kiz. :)) allah anali babali büyütsün.
Cember daraliyor resmen

Ay bende çok heyecanlandım yolun sonu yaklaştı hakkaten.

Ay yok kizzz hic belirtim yok zaten 24 ocak sezaryen gunum ondan once gelirse normal yapicam ama acilma sanci vs olmazsa sezaryen gunumu beklicem

maşallah cnm darısı bizim başımıza

Aynen benimde hiç birşeyim hazır değil çanta hazırlamayı bırakın daha kıyafetlerini bile yıkamadım okuyunca panik yaptım hafta sonu yavaştan hazırlasak iyi olacak galiba

Ayyy çıldırıciiimm bu ne bereket kuzum maşallah Rabbim evladina hayirli bereketli ömürler versin sen de bir an önce toparlanirsin insallah. Normal doğum yapan ilk anne olarak bizimle tecrübelerini paylasir misin müsait olduğun bir ara.. Ben de bir sorun olmadikca normali bekleyeceğim sanırım. Neyse bunlar sonraki şeyler kurtulmanıza cok sevindim canim darisi başımıza

Keşke gebelik boyunca kıl tüy derdimiz olmasa

Sipariş veriyorum gelecekse 22 ocağa kadar gelmesin. 22-23-24 ocak ve 29-30-31 ocakta gelsin. Sabah gelsin. Eşimin 10 günlük izni ziyan olmasın. Ben böyle derkene doktor geldi benim ssvd hayallerimi suya döktü. 29 ocağa kadar sıkıntı olmazsa 29 ocakta alırım dedi. Nst için bekliyorum şimdi. Herşey normal dedi. Nst de normal çıkacaktır dedi. 2900 gr ve 48 cm olmuşuz

M MelekDiliyorum katreinur gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşallah... Kızlar bende fena heyecan yaptım. Çamaşırları yıkayıp kuruttum. Bu akşam ütüleyip hooop valize koyacağım. Bir de öksürüyorum hastayım zaten. Öksürürken doğuracağım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…