- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.121
Dur kız ağzını hayea aç 2 hafta daha dursun bebişler ama tahminim sıra @Liviya da
Maşallah gününde belşi olmuş. Tam haftan neydi cnmSipariş veriyorum gelecekse 22 ocağa kadar gelmesin. 22-23-24 ocak ve 29-30-31 ocakta gelsin. Sabah gelsin. Eşimin 10 günlük izni ziyan olmasın. Ben böyle derkene doktor geldi benim ssvd hayallerimi suya döktü. 29 ocağa kadar sıkıntı olmazsa 29 ocakta alırım dedi. Nst için bekliyorum şimdi. Herşey normal dedi. Nst de normal çıkacaktır dedi. 2900 gr ve 48 cm olmuşuz
Bugün 36+4 tüm. Teşekkür ederim cnmMaşallah gününde belşi olmuş. Tam haftan neydi cnm
Çok güzel olmuş bende yğenim için Ateş Efe önerisinde bulunmuştum zamanındaKızlar sonunda isme karar verdik galiba
Ateş Ege :)
Benim Külotlu modeli üstü de çok sertti yumuşak değildi geç giyeme rağmen toparladı amaHimm sortlu yada kulotlu yumuşak lastikli olanlardan degilmi? Ben onlari sigamadigim elbiselerimde kullaniyordum onlardanda var ama sigarmiyim bilmemBen bundan umudu kesince a101 e gelen cırt cırtlı karin korsesinden almistim hastane çantama koymaya kimi dr lar doğum olur olmaz giydiriyorlarmis emin olamadim artık dr ne derse.
Maşallah allah analı babalı buyutsun sağlıkla insallahKızlar saat 12.48 de suni sancıyla normal doğum yaptım. Çok şükür bebişim iyi. 2850 gr 48 cm doğdu. Benim dikşlerim çok toparlanmaya çalışıyorum. Hepinize dua ettim darısı başınıza olsun sağlıkla inşallah
Bende kıyafetleri hallettim o biraz rahatlattı. Normalde hiç işimi sona bırakmam garanticiyimdir. Ama sanki ben hazırım artık gelebilir desem gelecek gibi düşünüyorum. İnşallah 37/38 de filan gelirler erken olmasın da
Gözünaydınsağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah
Sen zaten diye diye doğurucaksın galiba
Bende bir kere gidicem ama 2hafta sonra filan giderim 36 olunca. Bende hiç görmüyorum. Aslında lazerliyim ama hamilelikte çıktı biraz jilet kullandım o yüzden ağdalık kıvama geldi.
Ay süper hem de normal doğumdarısı başımıza inşallah ömrü güzel olsun yavrunun
Ay bende çok heyecanlandımyolun sonu yaklaştı hakkaten.
Evet kızlar hafta sonu ben de yıkamaya basliyim hafta ici de eksikleri halledip hazirlicam eğer hazır olmadan doğurursam ağlarım ben cunkuAynen benimde hiç birşeyim hazır değil çanta hazırlamayı bırakın daha kıyafetlerini bile yıkamadım okuyunca panik yaptım hafta sonu yavaştan hazırlasak iyi olacak galiba
Senin de haftan baya ilerdeymis canım maşallah hareketlenmesine sevindim az daha dursun findikM MelekDiliyorum hayırlı olsun sezeryan mi oldun ?
Kızlar benim sipa öğleden sonraki nst de baya hareket etti doktor vazgeçti.yine harekette azalma vs bişey olursa gel haftasonu alırız dedi yoksada en geç çarşamba 38 e girdiği gün alicakmis
Ben akşam saat 11 gibi bıraktım heralde okumayı yeni güne 2 bebis çıkageldi hosgeldilerAy bugün çok heyecan yaptım kuzum ya...ciddi ciddi akşamdan sabaha şurda msj yazarken bi uyanıyosun 2 melek gelmiş bile...bütün yavrular sağlıkla vakitlerinde gelsinler insallah.
Gözün aydın kuzum. Yaşasın diyet bittttiiiii. Siparişleri getirdi mi eşinKızlar saat 12.48 de suni sancıyla normal doğum yaptım. Çok şükür bebişim iyi. 2850 gr 48 cm doğdu. Benim dikşlerim çok toparlanmaya çalışıyorum. Hepinize dua ettim darısı başınıza olsun sağlıkla inşallah
Canim ayni gunumuz bende 36+4 ayin 29 sezaryan icin gunverdi doktor ins o vakti beklerler bebislerBugün 36+4 tüm. Teşekkür ederim cnm
İnşallah. Benim çok ihtiyacım var beklemeye. Dinlenmem lazımCanim ayni gunumuz bende 36+4 ayin 29 sezaryan icin gunverdi doktor ins o vakti beklerler bebisler
39+0 damı alacak cnm doktırun bana 38+5 dedi en sonCanim ayni gunumuz bende 36+4 ayin 29 sezaryan icin gunverdi doktor ins o vakti beklerler bebisler
Biz de aylardir tik yok daacaba normal dogumu tetiklesin diye 37. Haftada baslasammi diyorum
Evet39+0 damı alacak cnm doktırun bana 38+5 dedi en son
O hesapladi tam 38+ 4 oluyo dedi ama beklermi bebek bilmiyorum haftaya kontrolde yine soracagim ins39+0 damı alacak cnm doktırun bana 38+5 dedi en son
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Size de geçmiş olsun. Kilosu da çok güzel maşallah
Ay maşallah gozun aydin allah analı babalı büyütsün canim
Ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah sanada çok geçmiş olsun canım normalini oldu tam hatırlayamadım ama azıcık anlatsan
Canm bnm Allah bağışlasın anali babali buyusun cok sevindim darisi bize insallah
Gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün
Kızlar tesekkur ederim benim gece hariç dogum hikayem com guzel uzun uzun yaza4im isterseniz sezeryan oldum tum iyi dilekler icin tesekkurlerGözün aydın canımMaşallah
Rabbim bahtını şansını güzel yazsın yavrunun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
sanada maşallah sübhanallah arkadaşım dogum tarihlerimiz vir oldu saglikli sîhhatli buyusunler imsallahKızlar saat 12.48 de suni sancıyla normal doğum yaptım. Çok şükür bebişim iyi. 2850 gr 48 cm doğdu. Benim dikşlerim çok toparlanmaya çalışıyorum. Hepinize dua ettim darısı başınıza olsun sağlıkla inşallah
Teşekkurler canım amin saglikla qkucakla sende kuzunu insallahResmen dogum mesajlarina yetisemiyorum :))
Seninde gozun aydin kiz. :)) allah anali babali büyütsün.
Cember daraliyor resmen
Sezeryan oldum canım suana kadar pişma da olmadimM MelekDiliyorum hayırlı olsun sezeryan mi oldun ?
Kızlar benim sipa öğleden sonraki nst de baya hareket etti doktor vazgeçti.yine harekette azalma vs bişey olursa gel haftasonu alırız dedi yoksada en geç çarşamba 38 e girdiği gün alicakmis
Amim darisi hepinizin basına tesekkur ederim tum guzel dilekler icinM MelekDiliyorum @katreinur gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşallah... Kızlar bende fena heyecan yaptım. Çamaşırları yıkayıp kuruttum. Bu akşam ütüleyip hooop valize koyacağım. Bir de öksürüyorum hastayım zaten. Öksürürken doğuracağım diye korkuyorum
Sipariş veriyorum gelecekse 22 ocağa kadar gelmesin. 22-23-24 ocak ve 29-30-31 ocakta gelsin. Sabah gelsin. Eşimin 10 günlük izni ziyan olmasın. Ben böyle derkene doktor geldi benim ssvd hayallerimi suya döktü. 29 ocağa kadar sıkıntı olmazsa 29 ocakta alırım dedi. Nst için bekliyorum şimdi. Herşey normal dedi. Nst de normal çıkacaktır dedi. 2900 gr ve 48 cm olmuşuz
Ben en basindan beri her ay agdaya gittim, diger turlu kendim hic yapamiuorum. Jilet denedim o da cok kasindirdi. Artik ben de son 1 defa daha giderim dogum oncesi.Kızlar ben 2 hafta sonra bir kere daha ağda yaparım diyordum ama teker teker doğumlar başladı hazırlıksız yakalnmak istemiyorum siz nasıl hallediyorsunuz bu işi alt tarafımı zaten göremiyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel normal yapmışsın sağ SalimKızlar saat 12.48 de suni sancıyla normal doğum yaptım. Çok şükür bebişim iyi. 2850 gr 48 cm doğdu. Benim dikşlerim çok toparlanmaya çalışıyorum. Hepinize dua ettim darısı başınıza olsun sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?