2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah gününde belşi olmuş. Tam haftan neydi cnm

Ya maşşalaah , ne güzel haberler ; daha şurda kalp atışı duymalara seviniyorduk ardı Arda'sı kesilmeyen,
Şimdi ise bebek haberlerine, darısı herkesin istediği günde olması inş..
benimkinin daha beklemesi lazım, ben de korku sarıp hafta sonu annemi çağıranlardanın

Benim Külotlu modeli üstü de çok sertti yumuşak değildi geç giyeme rağmen toparladı ama

Maşallah allah analı babalı buyutsun sağlıkla insallah

Aynen benimde hiç birşeyim hazır değil çanta hazırlamayı bırakın daha kıyafetlerini bile yıkamadım okuyunca panik yaptım hafta sonu yavaştan hazırlasak iyi olacak galiba
Evet kızlar hafta sonu ben de yıkamaya basliyim hafta ici de eksikleri halledip hazirlicam eğer hazır olmadan doğurursam ağlarım ben cunku

Senin de haftan baya ilerdeymis canım maşallah hareketlenmesine sevindim az daha dursun findik

Ay bugün çok heyecan yaptım kuzum ya...ciddi ciddi akşamdan sabaha şurda msj yazarken bi uyanıyosun 2 melek gelmiş bile...bütün yavrular sağlıkla vakitlerinde gelsinler insallah.
Ben akşam saat 11 gibi bıraktım heralde okumayı yeni güne 2 bebis çıkageldi hosgeldiler

Gözün aydın kuzum. Yaşasın diyet bittttiiiii. Siparişleri getirdi mi eşin

Kızlar birşey soracağım çok tuhaf ama bazen bebek hareket edince karnımdan çıt diye bir ses geliyor. Hiç karşılaşanınız var mı

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Size de geçmiş olsun. Kilosu da çok güzel maşallah

Ay maşallah gozun aydin allah analı babalı büyütsün canim

Ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah sanada çok geçmiş olsun canım normalini oldu tam hatırlayamadım ama azıcık anlatsan

Canm bnm Allah bağışlasın anali babali buyusun cok sevindim darisi bize insallah

Gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım Maşallah
Rabbim bahtını şansını güzel yazsın yavrunun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
Kızlar tesekkur ederim benim gece hariç dogum hikayem com guzel uzun uzun yaza4im isterseniz sezeryan oldum tum iyi dilekler icin tesekkurler

sanada maşallah sübhanallah arkadaşım dogum tarihlerimiz vir oldu saglikli sîhhatli buyusunler imsallah

Resmen dogum mesajlarina yetisemiyorum :))
Seninde gozun aydin kiz. :)) allah anali babali büyütsün.
Cember daraliyor resmen
Teşekkurler canım amin saglikla qkucakla sende kuzunu insallah
Sezeryan oldum canım suana kadar pişma da olmadim

Amim darisi hepinizin basına tesekkur ederim tum guzel dilekler icin

Canım ben de 36.5'im bugün. Doktorumla geçen gafta konuştuk, normalde 22 Ocak sonrası alabiliriz dedi, gecen yil tam o tarih araliginda düşükle sonuclanan bir gebeligim var doktora dedim "Hocam, 20 öncesi veya 30 sonrasi olabilirse lütfen hep o bebek aklima geliyo, maalesef unuttum sandim ama unutmamisim ilk tarih verdiginde evde gün boyu aglamistim, aşamamışım". Doktorum "hiç sıkıntı değil istersen 19 Ocak veya 1 Şubat karar sizin'dedi. 1 - 2 Şubatı zorliycam, ha arada bebeğim gelmeye karar verirse yapacak bisey yok, hayatta kontrol edemiycem şeyler her zaman olur. Yani en erken ve en geç tarihleri verdi seçin dedi artik hayırlısı, ekstra bir durum gelişirse alıriz ama sen de 2 günle çok sey degisiyosa doktora kendine uygun tarihi söyle. Gene diyorum "biz sectik derken Allah' ın izniyle bebişlerin izin verdiği kadar seçebiliriz"...hayırlısı...

Kızlar ben 2 hafta sonra bir kere daha ağda yaparım diyordum ama teker teker doğumlar başladı hazırlıksız yakalnmak istemiyorum siz nasıl hallediyorsunuz bu işi alt tarafımı zaten göremiyorum
Ben en basindan beri her ay agdaya gittim, diger turlu kendim hic yapamiuorum. Jilet denedim o da cok kasindirdi. Artik ben de son 1 defa daha giderim dogum oncesi.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel normal yapmışsın sağ Salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…