2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Belden uyusturma sanirim benimde pazartesi olacak gibi ilki geneldi baya ağrılı uyanmistim

Gozun aydin canim cok tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda toparlanirsin. Benim panikle yazdigim seker sorularima az cevaplar vermedin burdan, cok sagolasin. Normal olmasina da ayrica sevindim. Darisi basimiza insallah.

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım inşallah sende dikkat et kendine çabuk iyileşsin dikişlerin

Ayy masallah masallah çok geçmiş olsun gözünüz aydın canım darısı bizlere insallah

Ben de aynı konuyu merak ediyorum...biri kullan diyo baskası kullanma. Kararsız kaldım...kullanılacaksa bile ne kadar sonra.
Bir de kaç Tl'ye geldi canım.
Evet canim kimisi normal doğum olursa giy diyor sezeryanse giyme iç organların yapışır diyor.kimiside ben sezeryan oldum ilk yürütmeye kaldırdiklarinda dr korsesini giydirin demis bende bekliyorum merakla bakalim.30 tl ye geldi canım fiyati

Hayırlısı olsun, efsun un şansına her şey yolunda gitsin inşallah :)

Kizlar konu korseden açılmışken ben çok kararsiz kaldim beni çok bunaltacak bir korse giymek istemedim. Ayrica dikişlerim olursa onu bacaklarimdan kalçalarimdan yukarı çekmek çok zor olur. Belden sarmali da alsam kalıp gibi durur diye düşündüm. Ben de korse çıtçıtlı atlet aldim daha kullanisli geldi bana ve göbegin alt kısımlarına kadar toparlar diye düşündüm. Göğüs bolgesi de korse olmadigi için emzirmeyi engellemez.. Bu modelden aldim..

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-12-19-32-57-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56
Canım ben espirisine diyorum. Haftasonuna gelirse eşimin izinleri haftasonlarında eriyecek ondansa haftaiçi gelsin zilli diye takılıyorum. Yoksa doktor 29 dedi sakıncası yok. Ben ssvd hayali kurarken doktor tarih verip kestirip attı. Yani çok riskli olacağı için istemedi. Bugün doktorumu değiştirdim bu arada. Bunu daha çok sevdim

Ay yok kizzz hic belirtim yok zaten 24 ocak sezaryen gunum ondan once gelirse normal yapicam ama acilma sanci vs olmazsa sezaryen gunumu beklicem

İnşallah hayırla gelir canım, kendi istediği gününü tamamladığı zamanda gelsin

Keşke gebelik boyunca kıl tüy derdimiz olmasa

Aahh ah keşke

Niye ssvd hayal oldu ki dr mu yapmıyor??

Kızlar birşey soracağım çok tuhaf ama bazen bebek hareket edince karnımdan çıt diye bir ses geliyor. Hiç karşılaşanınız var mı

İlk defa duyuyorum canım, benim sadece geçenlerde eğilip kalkarken su sesi gelmişti baya

Benim cocuk sanirim yolu sasirdi. Agzimdan cikmaya ugrasiyor :/ kafasi tam iki gogsunun ortasinda kemiklerin hittigi yerde ve yukariyi ısrarla zorluuor

Benimki de döndü diye düşünüyordum ama sağ kaburgama ara sıra öyle birşey dayıyor ki kemiğim katlanıyor gibi oluyor normal oturamıyorum uzanır gibi geriye kayıyorum. Az önce de sağıma yatıp uyumuşum kaskatı olmuş karnım yine sağ kaburgama dayanmış zor çözüldü

Ayni ben Bi ikimizin ki dönmedi zaten çok meraktayim naapacaklar

Beni de kat o listeye

Bunlar cok cabuk sekil aliyor ama. Hrmen vucuda gore esneyip toparlama islemini yapmiyor. Bende yamuna korse alacagim. Bu forumda da var konusu. Deneyenler cok memnun kalmis.

Ayni ben Bi ikimizin ki dönmedi zaten çok meraktayim naapacaklar
Sorma aksamdan beri kaburgama dogru o kadar baski yapiyor ki ve mideme. Aksam yemek bile yiyemedim. Yedigim 3 4 yudumda midemden agzima geliyor. Kafasinda top.sektiren futbolcu gibi cocugum midemi kafasinda sektiriyor resmen
Bende konusuyorum kendisiyle vur annem midem agzimdan komple ciksin belki zayiflarim diye
Saka maka son doktor kontrolumde 1 kilo vermiştim. Zaten 5 kilo aldiydim 4 e dustu yine. Mideme baski yaptığı icin yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…