2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy hiç güleceğim yoktu alemsin ışık fln mı tutsan acaba çıkışa herhalde semin gibi son anda dönecek prenses
Isik tutma. Kafasini cikarinca buz tutma toto altina yastik koyma karin altina muzik dinletme gibi seyleri deniyorum. Henuz fayda etmedi. 1 hafta sonda filan merdiven inip.cikmayi deneyecegim. Onda donmeye yardim ediyormus. Ama dogumuda baslattigi icin en azindan 37 yi goreyim oyle denerim dedim. Nolur nolmaz :)

Valla 36 dayim doktor 37 ye kadar dondu dondu. Dönmedi zor dedi :/ bakicaz artik.benim sipa en son 49 cm 2.800 civari kilodaydi. O yuzden 37 den sonra donemsi zor diyor doktorum.

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Çınar poyraz a mutlu, huzurlu, başarılı ve şanslı bir ömür diliyorum :)

Ayyy ne güzel, gözün aydın, hayırlı olsun canım. Ailenizin Yen'i üyesi ile birlikte sağlıklı, uzun ömürleriniz olsun. Yeni ablayı da tebrik ediyoruz :)

Maşallah yeni doğum yapanların gözleri aydın,bebişler sağlıkla büyüsün inşallah
En babayiğit bebişimiz 3 kg doğdu galiba,kıyamam yavrular çabucak büyüsünler inşallah biz nolucaz bakalım

Esin dogumda yanina gelecek mi peki? Geri donus ne zaman sende?

Gelmeye hazır ama ne zaman gelsin bilmiyoruz, yani hügeldiğinde 10 günden fazla ofisi bırakamaz. O sırada Doğum olacağı garanti değil ki. Doktor da özellikle kan sulandırıcı kullananlarda Doğum zamanını tahmin etmek daha da zordur diyor. Ama büyük ihtimal öncesinde gelir diyor. Yani bizde kafalar karışık :)
Benim geri dönüşüm Mart ortası, kimlik pasaport işlemleri filan var bir de azıcık bebek kendine gelsin dedik 10 saat uçuş öncesi :)

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?

Amin insallah canm hayirlisiyle gelsinlerde bebislerimiz

Ama bu yorumu ben yapmadımki ben veririm. Şırıngayla verdik kaan celile. Anne sütü diye bebeğimi aç aç ağlatamam. Nitekim geldi sonrasında sütüm

Burada hala pozisyonu önemsemiyorlar valla canım, ama göğsümün hemen altı-ortası boş gibi benim. Senin kız balerin gibi çıkmayı deneyecek bence
Benimki agzimdan cikacak. Kesin bilgi

Kan sulandiricida neden belli olmuyormus ki?

Kızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?
@gsm_lee idi yanlis hatirlamiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…