- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.181
Biraz dar beden aldim canim en azindan ilk günler korseye dahanabilecegimi zannetmiyorum. Iyice salmaktan ise ben bekarligimda da kullaniyordum işimi görüyordu iyileşene kadar yine isimi görsün dikişlerim iyilessin yine korseye devam ederim diye düşünüyorumBunlar cok cabuk sekil aliyor ama. Hrmen vucuda gore esneyip toparlama islemini yapmiyor. Bende yamuna korse alacagim. Bu forumda da var konusu. Deneyenler cok memnun kalmis.
Benimde çok arttı. Ama doğum habercisimi bilmiyorum. Ilkinde de çoktu ama son haftalar arttı mı hiç hatırlamıyorumKızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Evet canim kimisi normal doğum olursa giy diyor sezeryanse giyme iç organların yapışır diyor.kimiside ben sezeryan oldum ilk yürütmeye kaldırdiklarinda dr korsesini giydirin demis bende bekliyorum merakla bakalim.30 tl ye geldi canım fiyati
Benimde öyle oluyor ama dayadığı şey poposu seni de öyledir inşİnşallah hayırla gelir canım, kendi istediği gününü tamamladığı zamanda gelsin
Aahh ah keşke
Niye ssvd hayal oldu ki dr mu yapmıyor??
İlk defa duyuyorum canım, benim sadece geçenlerde eğilip kalkarken su sesi gelmişti baya
Benimki de döndü diye düşünüyordum ama sağ kaburgama ara sıra öyle birşey dayıyor ki kemiğim katlanıyor gibi oluyor normal oturamıyorum uzanır gibi geriye kayıyorum. Az önce de sağıma yatıp uyumuşum kaskatı olmuş karnım yine sağ kaburgama dayanmış zor çözüldü
Beni de kat o listeye
Benimde arttı canım pztsi kontrolüm vardı doktor argık artabilir normal dedi koku olursa kaşıntı olutsa su gibi olursa o zmn gelirsin dediKızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Ben canım hatta bazen tok tok bembeyaz sperm gibi geliyor bazen su gibi doktora dedim açıklık koy su değil normal akıntı artar kokusuzsa sıkıntı yok kilo ve oturmaktan da çok terliyorsundur dedi artması normalmiş kuzumKızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Benim canım bileklik aldım ama agri gidiyor ama uyuşma baki kaldı kapatamiyorum ellerimi bazen de bileklerim sisiyor ve ağrıyor dogumdan sonra geçebilir de dedi doktor geçmeyebilir de dedi bende geçmez diye korkuyorumKızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?
Bende 1 aydir filan var. Hani soylenmez ama bazen 1 cay kasigi bazen 1 corba kasigi oluyor. Doktorum kultur aldi ne olur ne olmaz diye. Temiz cikti. Sorun yok dedi. Artik normalmis akinti olmasi.Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Daha önce varmıydı canım yoksa hamileliktemi oldu.bende hıc yoktu cunku.bı kac kere bılegım agrıdı sonra baktım elım uyusuyor dedım bu heralde o.yapılacak bısey yok anladıgım kadarıyla hamılelıkten sonra bakıcaz yani dimiBen canım hatta bazen tok tok bembeyaz sperm gibi geliyor bazen su gibi doktora dedim açıklık koy su değil normal akıntı artar kokusuzsa sıkıntı yok kilo ve oturmaktan da çok terliyorsundur dedi artması normalmiş kuzum
Benim canım bileklik aldım ama agri gidiyor ama uyuşma baki kaldı kapatamiyorum ellerimi bazen de bileklerim sisiyor ve ağrıyor dogumdan sonra geçebilir de dedi doktor geçmeyebilir de dedi bende geçmez diye korkuyorum
Evde bi jel vardı bi gün öyle bi agridi ki valla doktora sormadım bile eşime sürdürüp masaj yaptırdım yoksa kolumu kesecektim öyle ağrımisti belki doktorun hafifletici bi jel verir sor istersen canım
Hamilelikte oldu canım daha önceden parmaklarımın eklem yerlerinde agri vardı oda aksama kadar klavye başında olduğumdan kaynaklıydı ama nadir oluyordu uyuşma bu tarz ağrılar sinir cekilmesi gibi parmaklarımı kapatamamak hamilelikte oldu hamilelikte çok karşılaşılan bi durummuş çok normal dedi doktor insallah sonrasında kalmaz canımDaha önce varmıydı canım yoksa hamileliktemi oldu.bende hıc yoktu cunku.bı kac kere bılegım agrıdı sonra baktım elım uyusuyor dedım bu heralde o.yapılacak bısey yok anladıgım kadarıyla hamılelıkten sonra bakıcaz yani dimi
Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Nasıl bi tedavi uygulandı cnm teşhisi de elektrik verilerek oluyormus sanırımmelis343434 P Prime18 kızlar ilk kızıma hamileliğimin son aylarında bende de bilekte ağrı üç parmakta uğuşukluk ve dirseğe yakın bir noktada daha ağrı vardı hamilelikten sonra biraz rahatlamıştım ama bebeğim ağırlaştıkça ve sürekli kuvağımda olduğu için tekrarladı artık elimi kapatamaz olmuştum 19 aylıkken daha fazla dayanamayıp sütten kesip tedaviye başladım emzirirken kullanılmıyormuş ilaçlar sadece yüzeyden ağrı kesici jel ve sprey vermişlerdi
Kızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?
Kızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?
Demek çoğu kişide varmış canım geçer hepimizin inşallah.Bende var canım.. özellikle sabahları ellerim uyuşuk uyanıyorum. Gin içinde de cok hareket ettirmemek lazımmış. Doğumdan sınra geciyor merak etme...
Kızlar hurma aldim kaçıncı haftadan sonra günde kaç adet yiyorduk fikri olan var mi?
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım hemde başından beri ufak tefekte olsa...zaten kendimizi şişko çirkin hissediyoruz(kendi adıma diyorum)Hepimiz lohusa olmadan depresyona girdik galiba.. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebeğimi kucağıma alacağım o günün heycanını bile yitirmeye başladım içimde. Eşimin iş stresini eve taşıyor olması sanırım bunlara sebep.. 2 hafta öncesine kadar ne güzeldi herşey. Üstüme titrerdi hamileliğimi dolu dolu yaşamaya başlamıştım. Ama 2 haftadır huzur yok neşe yok mutluluk yok. Kendi içine kapanmış surat beş karış keyifsiz mutsuz bi adam dolaşıyo evin içinde. Hayır kavga etmedik tartışmadık yada bunlara sebep olcak hiç bişey yaşamadık. İşleri çöküşte anlayabiliyorum onada hak veriyorum ama ben bidaha bu zamanlarıma geri dönemicem.. Bidaha 2 kişi rahatça davranamıcaz bu evde. Kafamıza eseni yapamıcaz bi süre. 2 gündür garip bi sancım var belimde ve kasığımda. Üşütmüşsündür diyor. Hayır üşütmedim bu öyle bi ağrı yada sancı değil. Tarifi yok adet sancısına benzer bi durum diyorum ama dinlemiyor bile. Son zamanlarımın içine ettiği için asla unutamıcağım bi hamilelik yaşadım. Keşke doğumuma çoook zaman olsaydıda biraz uzaklaşıp gitseydim buralardan yapayalnız. En azından ikimizde kafamızı toplardık. Oda belki bi hamile karısı olduğunu hatırlardı...
Üçüde evet güzel ama ben işi iyice abarttım işin yaşlılık kısmını da düşünüyorumBen tek isimden yanayım ama dediğim gibi soyadımız çok yaygın olduğundan ikinci ismi de koyacağız yoksa zorluk bence çocuk için.
Seçtiğin 3 isim de güzel, en çok hangisi içine siniyorsa onu seçmek de sana kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?