2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bunlar cok cabuk sekil aliyor ama. Hrmen vucuda gore esneyip toparlama islemini yapmiyor. Bende yamuna korse alacagim. Bu forumda da var konusu. Deneyenler cok memnun kalmis.
Biraz dar beden aldim canim en azindan ilk günler korseye dahanabilecegimi zannetmiyorum. Iyice salmaktan ise ben bekarligimda da kullaniyordum işimi görüyordu iyileşene kadar yine isimi görsün dikişlerim iyilessin yine korseye devam ederim diye düşünüyorum

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Benimde çok arttı. Ama doğum habercisimi bilmiyorum. Ilkinde de çoktu ama son haftalar arttı mı hiç hatırlamıyorum

Iyi gelmiş...ben de hiç bilemedim napsam...doktora sormadım henüz, bi sorayım haftaya.

Benimde öyle oluyor ama dayadığı şey poposu seni de öyledir inş

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Benimde arttı canım pztsi kontrolüm vardı doktor argık artabilir normal dedi koku olursa kaşıntı olutsa su gibi olursa o zmn gelirsin dedi

Ben canım hatta bazen tok tok bembeyaz sperm gibi geliyor bazen su gibi doktora dedim açıklık koy su değil normal akıntı artar kokusuzsa sıkıntı yok kilo ve oturmaktan da çok terliyorsundur dedi artması normalmiş kuzum

Kızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?
Benim canım bileklik aldım ama agri gidiyor ama uyuşma baki kaldı kapatamiyorum ellerimi bazen de bileklerim sisiyor ve ağrıyor dogumdan sonra geçebilir de dedi doktor geçmeyebilir de dedi bende geçmez diye korkuyorum
Evde bi jel vardı bi gün öyle bi agridi ki valla doktora sormadım bile eşime sürdürüp masaj yaptırdım yoksa kolumu kesecektim öyle ağrımisti belki doktorun hafifletici bi jel verir sor istersen canım

Bende 1 aydir filan var. Hani soylenmez ama bazen 1 cay kasigi bazen 1 corba kasigi oluyor. Doktorum kultur aldi ne olur ne olmaz diye. Temiz cikti. Sorun yok dedi. Artik normalmis akinti olmasi.

Daha önce varmıydı canım yoksa hamileliktemi oldu.bende hıc yoktu cunku.bı kac kere bılegım agrıdı sonra baktım elım uyusuyor dedım bu heralde o.yapılacak bısey yok anladıgım kadarıyla hamılelıkten sonra bakıcaz yani dimi

Hamilelikte oldu canım daha önceden parmaklarımın eklem yerlerinde agri vardı oda aksama kadar klavye başında olduğumdan kaynaklıydı ama nadir oluyordu uyuşma bu tarz ağrılar sinir cekilmesi gibi parmaklarımı kapatamamak hamilelikte oldu hamilelikte çok karşılaşılan bi durummuş çok normal dedi doktor insallah sonrasında kalmaz canım

Aynen...geçen hafta vajen kültürü alındı...bisey yok dedi doktor ama rahatsız oluyorum. Daha önce fitilimsi biseyler verilmisti 3 gun fayda edip tekrarladı doktor sirkeli su onerdi onu da deniyorum 1 haftadir ama pek de etkili olmuyo, ben de bişeyin habercisi olarak algılamaya başladım.

Kızlar hurma aldim kaçıncı haftadan sonra günde kaç adet yiyorduk fikri olan var mi?

melis343434 P Prime18 kızlar ilk kızıma hamileliğimin son aylarında bende de bilekte ağrı üç parmakta uğuşukluk ve dirseğe yakın bir noktada daha ağrı vardı hamilelikten sonra biraz rahatlamıştım ama bebeğim ağırlaştıkça ve sürekli kuvağımda olduğu için tekrarladı artık elimi kapatamaz olmuştum 19 aylıkken daha fazla dayanamayıp sütten kesip tedaviye başladım emzirirken kullanılmıyormuş ilaçlar sadece yüzeyden ağrı kesici jel ve sprey vermişlerdi

Nasıl bi tedavi uygulandı cnm teşhisi de elektrik verilerek oluyormus sanırım
Akapunkturla da tedavi ediliyormuş galiba

Kızlad karpal tünel sendromu yaşayan kimdi?birkaç gündür bileğim ağrıyor ve parmaklarım uyuşuyor sağ elimde öylemi oluyor?

Bende de oldu canım. Bileklik aldım geceleri kullanıyorum şu an baya iyiyim tam olarak geçmedi ama. Bende doğumdan sonra geçmesini bekliyorum dört gözle

Bende var canım.. özellikle sabahları ellerim uyuşuk uyanıyorum. Gin içinde de cok hareket ettirmemek lazımmış. Doğumdan sınra geciyor merak etme...

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım hemde başından beri ufak tefekte olsa...zaten kendimizi şişko çirkin hissediyoruz(kendi adıma diyorum) bizim evliliğimiz çok badireler atlattı çok defa sans verdim o da çok pişmanlıklar yaşayıp anladı hatalarını bu son verdiğim şans ve farkında değil durumun ciddiyetinin..bide benim esim aşırı sorumsuz beni çıldırtiyo öyle böyle değil...evliligimiz 6 seneden sonra rayına otursun çocuk yapalım dedi tamam dedim hamileligimi bildirmedi bana bazı zamanlar aglattigi bile oldu ve aynı ağrılar dün bende de başladı bacağıma ve belime kadar vuran adet sancisina benzer sancılar...normalde en geç 7 buçukta eve gelir dün gecikeceğini söyledi 9 da gelirim dedi tamam dedim..saat 10 buçuk oldu yok arıyorum gelicem diyo bide ac karna onu beklediğimi biliyo ve canım tantuni istedi gelirken al dedim..neyse eve geldi 11 e 10 vardı saat okadar sinirlendim ki yemedim bende ve saat gecenin ya 2sinde yedik onun yüzünden

Üçüde evet güzel ama ben işi iyice abarttım işin yaşlılık kısmını da düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…