2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2093370 Eki Görüntüle 2093369 Bugün dolabımızı yaptım şükür.. odası da az kaldı bitecem inşallah bir haftaya kadar herşeyimiz bitecek..
Bugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)

Kiz gecenin bu saati tantuni siparis verdirdin bana

canım ben normal dogumdan cok kokuyoru cati muanesi bile deli etti beni rahim filminden sonra psikolojik kaldı o yuzden benimki zaten planli sezeryandı 26 ocak di ama artik yarın galiba
Canım dayanamayacak gibi olursan epidural iste bence bi aksilik olmazsa ben epidural normal dogum cok istiyorum..Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasib etsin korkma streste yapma

İnşallah evlatlarımız bize bereketleriyle gelir canım. Ev geçindirme derdi iş stresi herşey onların üstünde ama işte bize yansıdığında dahada kötü oluyor herşey

Kadın erkek farkı burda başlıyor zaten canım. Eşimi çok seviyorum her zaman derim çok şükür iyiki evlenmişim diye öyle sorumsuz kötü bi adam değildir ama bu aralar çok garip. Yada biz fazla gergin ve stresliyiz şu ufaklıkları kucağımıza alsakta huzur bulsak

Bugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)

Inan bende de o korku var bende alıp anneme goturecegim yarın hepsini yıkasın dursun onda odanın iş güç bitmedi daha toz olmasın valla kendimi dinlemeye başladım iyice döt korkusundan akintim aşırı sulu benim bide aşırı idrar varmış gibi oluyo sanki altına kaciriyomusum gibi oluyo damla damla ama bakıyorum yok...bide bugün aşırı hareketli ve canımı yakıyo...canim düşünemedim valla yaa sonradan aklıma geldi oda ama düzeltemedim kusura bakmayin bende aşırı unutkanlik basladi...soyle gitsin kız valla bende salıverdim artık canım ne isterse yiyorum

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Benim de baya çoğaldı canim şeffaf degil artık beyaz krem kıvamında.. Kocam da rüya görmüş sen bugünlerde doguracaksin diyip duruyor

Canım ben 34. hafta bittiği gün başladım. 3-4 gün tek tek yedim. Ama sonra 3er tane yemeye başladım. Bilmiyorum valla doğrusunu.
Bende günde 3 er yemeğe başlayım normalde kahvaltıyı geç yaptığım için is yerinde sabah çıkarken 2 hurma iki ceviz içine koyar yerdim sonra yumuşatıyor vs diye duyunca kesmiştim şimdi tekrardan başlayım dedim 3 Lr devam edeyim bende en iyisi
Üçüde evet güzel ama ben işi iyice abarttım işin yaşlılık kısmını da düşünüyorum

Kızlar bende Pazartesi günü bi as erdim ona gece 11 de gittik ne oluyor bize aynı şeylere as eriyoruz hatta öyle bi as ermişim ki ertesi günü akşam yemeğine tekrar götürürdüm kendimi

İnşallah evlatlarımız bize bereketleriyle gelir canım. Ev geçindirme derdi iş stresi herşey onların üstünde ama işte bize yansıdığında dahada kötü oluyor herşey
Işte yani bizim suçumuz ne ki evlatlarını taşıyoruz karnimizda onlarda hakli tamam ama bence hamilelik daha zor onların işinden ama

Benim de baya çoğaldı canim şeffaf degil artık beyaz krem kıvamında.. Kocam da rüya görmüş sen bugünlerde doguracaksin diyip duruyor
Ya o akıntı bende başından beri var çok sulu ve evet beyaz krem renkte..hatta bazen idrar kaciriyorum sandığım oluyo okadar sulu artık bende takılmaya başladım bu konuya...

M MelekDiliyorum
katreinur
ay iki gün hastaydım giremedim hep geriden takip ettim iki melek gelmiş bile rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin kızlar sizde hemencecik iyileşin inşallah.
katreinur canım çok dikişim var demişsin kesi hızlı iyileşmesi için mi atıldı yoksa bebek iri olduğu için mi? çatı muayenesi olmuş muydun, doktorun normal doğum yapabilirsin demiş miydi? ay normal doğum yaptığını duyunca içimdeki tüm bilgi açlığını kusuyorum ama lütfen kusuruma bakma heyecanlızzzz

saliverin gari az kaldı zaten

Ya o akıntı bende başından beri var çok sulu ve evet beyaz krem renkte..hatta bazen idrar kaciriyorum sandığım oluyo okadar sulu artık bende takılmaya başladım bu konuya...
Bende de en başından beri var canim ama son zamanlarda kremleşti ve yoğunlaştı. Acaba açılma mı başladı da geliyor akıntı ben de bilmiyorum canım doktora sormayi da unuttum

Evt abimiz koydu ama eşimin listesinde olması etkiliydi çünkü yakınımızda hiç derin ismi yok... ismi babadan diyip seçti bence... iki isim de koyabilirsiniz.. Arya çok hoş bir isim bu arada
E yine babanin listedeymiş işte:) valla hala garip geliyo arya ismi ama teşekkür ederim isimleriyle yasasin hepsi :)

Insallah valla :) allahtan planli bir bebekti bizimki. Uygun birikimi yapmistik ne olur ne olmaz diye.

Ye ye bosver. Zaten 9 ayda almisim 4 kilo alsam alsam 2 kilo daha alirim. Can bogazdan artik
Işte yani bizim suçumuz ne ki evlatlarını taşıyoruz karnimizda onlarda hakli tamam ama bence hamilelik daha zor onların işinden ama

Yok ya daha zor oldugunu dusunmuyorum. En azIndan kendi adima dusunmuyorum. Eşim su surecte bana cok destek oldu. Elinden geleni yapmaya calisiyor. Ama bazi seyler onunda elinde degil. Hersey de de ama bizim hormonlarimiz var aman duygusalim demekte bana ters biraz. Guclu kadinlariz yemisim hormonunu :)

Bende de en başından beri var canim ama son zamanlarda kremleşti ve yoğunlaştı. Acaba açılma mı başladı da geliyor akıntı ben de bilmiyorum canım doktora sormayi da unuttum
Canm ayni akinti bnde bi kac aydr var doktorum normal oldugunu soyledi korkma bnde cok korkmustum ama nirmalmis

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Geçtiğimiz hafta kontrolümde doktorum bu ay akıntın arttı sona doğru dahada artıcak endişelenme demişti bana , gerçektende öyle oldu arttı hatta tahlil için idrar verirken orta idrar vermemi akıntı yüzünden dopru çıkmayabileceğini söylemişti hem doktorum hem ebe sanırım normal. Gerçekten rahatsız edici sürekli çamaşır değiştirmek ve ıslaklık hissi ürpertici ama uyarıldığımdan çok evhamlanmıyorum ama grip beni mahvediyo ya bide domuz gribi tehdidi varmış iyice korkuttular

Artık kesisiz normal Doğum yok ki; işi hızlandırmak adına, yırtılma olmasın diye diyorlar hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…