- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.094
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.201
Bugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)Eki Görüntüle 2093370 Eki Görüntüle 2093369 Bugün dolabımızı yaptım şükür.. odası da az kaldı bitecem inşallah bir haftaya kadar herşeyimiz bitecek..
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım hemde başından beri ufak tefekte olsa...zaten kendimizi şişko çirkin hissediyoruz(kendi adıma diyorum)bizim evliliğimiz çok badireler atlattı çok defa sans verdim o da çok pişmanlıklar yaşayıp anladı hatalarını bu son verdiğim şans ve farkında değil durumun ciddiyetinin..bide benim esim aşırı sorumsuz beni çıldırtiyo öyle böyle değil...evliligimiz 6 seneden sonra rayına otursun çocuk yapalım dedi tamam dedim hamileligimi bildirmedi bana bazı zamanlar aglattigi bile oldu ve aynı ağrılar dün bende de başladı bacağıma ve belime kadar vuran adet sancisina benzer sancılar...normalde en geç 7 buçukta eve gelir dün gecikeceğini söyledi 9 da gelirim dedi tamam dedim..saat 10 buçuk oldu yok arıyorum gelicem diyo bide ac karna onu beklediğimi biliyo ve canım tantuni istedi gelirken al dedim..neyse eve geldi 11 e 10 vardı saat okadar sinirlendim ki yemedim bende ve saat gecenin ya 2sinde yedik onun yüzünden
Canım dayanamayacak gibi olursan epidural iste bence bi aksilik olmazsa ben epidural normal dogum cok istiyorum..Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasib etsin korkma streste yapmacanım ben normal dogumdan cok kokuyoru cati muanesi bile deli etti beni rahim filminden sonra psikolojik kaldı o yuzden benimki zaten planli sezeryandı 26 ocak di ama artik yarın galiba
Erkekler duygu yoksunu malesef. Buna gore yasamak lazim. Bizim gibi dusunemiyorlar. Daha analitikler. Ozellikle su siralar biz hic dusunemiyoruz kabul edelim.
Benzeri bir is sikintisi bizde de var. Esim bir is kurmayi dusunuyor. Ve bu isi kurarsa yaklasik 3 ay para kazanamayacak. Isin pis tarafi bu isi kurmazsa baska zaman kurma sansida yok bir daha. Zamanlamasi cok kotu evet. Bende de cok stress yaratiyor.o ise tam aksine cok rahat. Rahatligi bana o kadar urkutucu geliyor ki anlatamam. Nasil bi kadar rahat oluyorsun diyorum. Ben gerekirse pazarda limon satar yine bakarim bize diyor. Ben iyice deliriyorum.
O yuzden cokta kasma bence. Birde bu 2 kisi son gunlerimiz modundan cik yahu. 3 kisilik sahane bir aile olacagi az kaldi de. Yoksa sonu hüsran.
Biz kadınlar zaten duygusal manyaklarız, üzerine de şimdi ki zıpçıktı hormonlarımız eklendi, canlı bomba gibiyiz. Şımartılmak da istiyoruz. Eh karşımızdaki canlılarsa duygusallıktan nasibini almamış, hayata dümdüüüüz bakabilen varlıklar. Hele ki işlerinde sıkıntı varsa dokunma kendi haline bırak :)
İki kişilik hayatımız bitiyor Ama daha güzeli başlıyor canım. Kendini öyle düşünüp üzme.
Inan bende de o korku var bende alıp anneme goturecegim yarın hepsini yıkasın dursun onda odanın iş güç bitmedi daha toz olmasın valla kendimi dinlemeye başladım iyice döt korkusundan akintim aşırı sulu benim bide aşırı idrar varmış gibi oluyo sanki altına kaciriyomusum gibi oluyo damla damla ama bakıyorum yok...bide bugün aşırı hareketli ve canımı yakıyo...canim düşünemedim valla yaa sonradan aklıma geldi oda ama düzeltemedim kusura bakmayin bende aşırı unutkanlik basladi...soyle gitsin kız valla bende salıverdim artık canım ne isterse yiyorumBugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)
Kiz gecenin bu saati tantuni siparis verdirdin bana
Benim de baya çoğaldı canim şeffaf degil artık beyaz krem kıvamında.. Kocam da rüya görmüş sen bugünlerde doguracaksin diyip duruyorKızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Bende günde 3 er yemeğe başlayım normalde kahvaltıyı geç yaptığım için is yerinde sabah çıkarken 2 hurma iki ceviz içine koyar yerdim sonra yumuşatıyor vs diye duyunca kesmiştim şimdi tekrardan başlayım dedim 3 Lr devam edeyim bende en iyisiCanım ben 34. hafta bittiği gün başladım. 3-4 gün tek tek yedim. Ama sonra 3er tane yemeye başladım. Bilmiyorum valla doğrusunu.
Üçüde evet güzel ama ben işi iyice abarttım işin yaşlılık kısmını da düşünüyorum
Kızlar bende Pazartesi günü bi as erdim ona gece 11 de gittikBugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)
Işte yani bizim suçumuz ne ki evlatlarını taşıyoruz karnimizda onlarda hakli tamam ama bence hamilelik daha zor onların işinden amaİnşallah evlatlarımız bize bereketleriyle gelir canım. Ev geçindirme derdi iş stresi herşey onların üstünde ama işte bize yansıdığında dahada kötü oluyor herşey
Ya o akıntı bende başından beri var çok sulu ve evet beyaz krem renkte..hatta bazen idrar kaciriyorum sandığım oluyo okadar sulu artık bende takılmaya başladım bu konuya...Benim de baya çoğaldı canim şeffaf degil artık beyaz krem kıvamında.. Kocam da rüya görmüş sen bugünlerde doguracaksin diyip duruyor
Bende günde 3 er yemeğe başlayım normalde kahvaltıyı geç yaptığım için is yerinde sabah çıkarken 2 hurma iki ceviz içine koyar yerdim sonra yumuşatıyor vs diye duyunca kesmiştim şimdi tekrardan başlayım dedim 3 Lr devam edeyim bende en iyisi
Kızlar bende Pazartesi günü bi as erdim ona gece 11 de gittikne oluyor bize aynı şeylere as eriyoruz hatta öyle bi as ermişim ki ertesi günü akşam yemeğine tekrar götürürdüm kendimi
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasib etsin inşallah kolay bi doğum olur..normal mi olcak bu arada?Kızlar suyum geldi dua edin birazdan hastaneye gidecez
Bende de en başından beri var canim ama son zamanlarda kremleşti ve yoğunlaştı. Acaba açılma mı başladı da geliyor akıntı ben de bilmiyorum canım doktora sormayi da unuttumYa o akıntı bende başından beri var çok sulu ve evet beyaz krem renkte..hatta bazen idrar kaciriyorum sandığım oluyo okadar sulu artık bende takılmaya başladım bu konuya...
E yine babanin listedeymiş işte:) valla hala garip geliyo arya ismi ama teşekkür ederim isimleriyle yasasin hepsi :)Evt abimiz koydu ama eşimin listesinde olması etkiliydi çünkü yakınımızda hiç derin ismi yok... ismi babadan diyip seçti bence... iki isim de koyabilirsiniz.. Arya çok hoş bir isim bu arada
Insallah valla :) allahtan planli bir bebekti bizimki. Uygun birikimi yapmistik ne olur ne olmaz diye.İnşallah evlatlarımız bize bereketleriyle gelir canım. Ev geçindirme derdi iş stresi herşey onların üstünde ama işte bize yansıdığında dahada kötü oluyor herşey
Inan bende de o korku var bende alıp anneme goturecegim yarın hepsini yıkasın dursun onda odanın iş güç bitmedi daha toz olmasın valla kendimi dinlemeye başladım iyice döt korkusundan akintim aşırı sulu benim bide aşırı idrar varmış gibi oluyo sanki altına kaciriyomusum gibi oluyo damla damla ama bakıyorum yok...bide bugün aşırı hareketli ve canımı yakıyo...canim düşünemedim valla yaa sonradan aklıma geldi oda ama düzeltemedim kusura bakmayin bende aşırı unutkanlik basladi...soyle gitsin kız valla bende salıverdim artık canım ne isterse yiyorum
Ye ye bosver. Zaten 9 ayda almisim 4 kilo alsam alsam 2 kilo daha alirim. Can bogazdan artikBende günde 3 er yemeğe başlayım normalde kahvaltıyı geç yaptığım için is yerinde sabah çıkarken 2 hurma iki ceviz içine koyar yerdim sonra yumuşatıyor vs diye duyunca kesmiştim şimdi tekrardan başlayım dedim 3 Lr devam edeyim bende en iyisi
Kızlar bende Pazartesi günü bi as erdim ona gece 11 de gittikne oluyor bize aynı şeylere as eriyoruz hatta öyle bi as ermişim ki ertesi günü akşam yemeğine tekrar götürürdüm kendimi
Işte yani bizim suçumuz ne ki evlatlarını taşıyoruz karnimizda onlarda hakli tamam ama bence hamilelik daha zor onların işinden ama
Canm ayni akinti bnde bi kac aydr var doktorum normal oldugunu soyledi korkma bnde cok korkmustum ama nirmalmisBende de en başından beri var canim ama son zamanlarda kremleşti ve yoğunlaştı. Acaba açılma mı başladı da geliyor akıntı ben de bilmiyorum canım doktora sormayi da unuttum
Aynen ya napcaz şimdi tantuniiiiiiiBugunku dogumlari görünce yeminle toto korkusuna bebegin butun kiyafetlerini yikadim. Simdi kuruyor yarin utuleyip asacagim hepsini :)
Geçtiğimiz hafta kontrolümde doktorum bu ay akıntın arttı sona doğru dahada artıcak endişelenme demişti bana , gerçektende öyle oldu arttı hatta tahlil için idrar verirken orta idrar vermemi akıntı yüzünden dopru çıkmayabileceğini söylemişti hem doktorum hem ebe sanırım normal. Gerçekten rahatsız edici sürekli çamaşır değiştirmek ve ıslaklık hissi ürpertici ama uyarıldığımdan çok evhamlanmıyorum ama grip beni mahvediyo ya bide domuz gribi tehdidi varmış iyice korkuttularKızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Artık kesisiz normal Doğum yok ki; işi hızlandırmak adına, yırtılma olmasın diye diyorlar hatta...M MelekDiliyorum
katreinur
ay iki gün hastaydım giremedim hep geriden takip ettim iki melek gelmiş bilerabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin kızlar sizde hemencecik iyileşin inşallah.
katreinur canım çok dikişim var demişsin kesi hızlı iyileşmesi için mi atıldı yoksa bebek iri olduğu için mi? çatı muayenesi olmuş muydun, doktorun normal doğum yapabilirsin demiş miydi? ay normal doğum yaptığını duyunca içimdeki tüm bilgi açlığını kusuyorum ama lütfen kusuruma bakma heyecanlızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?