- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.221
Aynen ya napcaz şimdi tantuniiiiiii
O bugün benimde aklım geldi acaba açılma mi var diye...bu nişan gelmesi denen olay herkeste oluyormu acaba?bende yerleşme kanaması da olmamisti mesela..bende her seferinde unutuyorum sormayı ama bu sefer sorcam 16 si kontrolum var biseyler varsa çıkar zaten herhaldeBende de en başından beri var canim ama son zamanlarda kremleşti ve yoğunlaştı. Acaba açılma mı başladı da geliyor akıntı ben de bilmiyorum canım doktora sormayi da unuttum
Ya ben de illaki yerinde yiyeceğim , bir Mersin'de yaşamış biri olarak , başka yerin tantunisini yiyemiyorumBen gomdum bacim. Yemeksepeti saolsun
Ah kızlar vallahi çok üzüldüm yaa özür dilerim hepinizden aserttim hepiniziBen gomdum bacim. Yemeksepeti saolsun
Valla mersinde hic yemedigim icin cakmasiyla idare ediyorum ben. Iyi yani boyle zamanlarda secici olmam gerekmiyorYa ben de illaki yerinde yiyeceğim , bir Mersin'de yaşamış biri olarak , başka yerin tantunisini yiyemiyorum
Bisey olmaz kiz uzulme. :) ben asure mevsiminde deli gibi asure aserip bulamamis insanimAh kızlar vallahi çok üzüldüm yaa özür dilerim hepinizden aserttim hepinizi
Aman kız biseyden korkmuyorum artık zaten hani hamile kalmadan önce her belirtiyi hamilelige yorup umutlanirdik ya simdi de her belirtiyi doguma yorup umutlaniyorum heyecanlaniyorum gelsin artık minnoşlarimiz:))Canm ayni akinti bnde bi kac aydr var doktorum normal oldugunu soyledi korkma bnde cok korkmustum ama nirmalmis
Nisan kanlı oluyormus canim bende de yerlesme kanaması olmadi. Ama sen yine de doktora sorarsin buraya da yazarsin bilgilenmis oluruzO bugün benimde aklım geldi acaba açılma mi var diye...bu nişan gelmesi denen olay herkeste oluyormu acaba?bende yerleşme kanaması da olmamisti mesela..bende her seferinde unutuyorum sormayı ama bu sefer sorcam 16 si kontrolum var biseyler varsa çıkar zaten herhalde
Tam icimden gecenleri soyledin canm bnm bu gune kadar hp agrilarim dogum belirtilerim vardi bu iki gundur hic agrj sizi yok cok enerjik dolu oldum ya bnde kendimden belirti arar oldumAman kız biseyden korkmuyorum artık zaten hani hamile kalmadan önce her belirtiyi hamilelige yorup umutlanirdik ya simdi de her belirtiyi doguma yorup umutlaniyorum heyecanlaniyorum gelsin artık minnoşlarimiz:))
Evet belden uyusturma benim agri esigim dusuk siz dusunun sadece kesiklerim kalkar ve otururken acıyor gun boyu agri kesici uaptirmadım simdi agrım artti az diye ueni agri kesici verdiler canımBelden uyusturma sanirim benimde pazartesi olacak gibi ilki geneldi baya ağrılı uyanmistim
tsk ederim canım dualarimda hep sen varsın hiç unutmadımkatreinur M MelekDiliyorum kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı saglik ve huzurla büyütmeyi nasip etsiin
saol canım allahım sizede nasio etsin insallahGözünüz aydın Allah analı babalı bğyütsün
saol cancazım allahım sizede saglikla nasio etsin insallah
sana sabah haber edemedim suyum azaldigi icin apar topar sezeryana alındım canımCanım benim hayırlı uğurlu olsun, Çınar poyraz a mutlu, huzurlu, başarılı ve şanslı bir ömür diliyorum :)
Çok sevindim adınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah...kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun
tesekkurler canım allahim sanada nasio etsin hayirlı vakit ve zmanda kokla kuzunuM MelekDiliyorum
katreinur
ay iki gün hastaydım giremedim hep geriden takip ettim iki melek gelmiş bilerabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin kızlar sizde hemencecik iyileşin inşallah.
katreinur canım çok dikişim var demişsin kesi hızlı iyileşmesi için mi atıldı yoksa bebek iri olduğu için mi? çatı muayenesi olmuş muydun, doktorun normal doğum yapabilirsin demiş miydi? ay normal doğum yaptığını duyunca içimdeki tüm bilgi açlığını kusuyorum ama lütfen kusuruma bakma heyecanlızzzz
Gözünaydın tatlım maşallah sütün bol olsun kavusmussun cok sükürİyi geceler kızlar
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Doğumdan bahsetmemi istemişsinşz. Kızımınkine göre daha kolaydı çok şükür. Gece 4 buçuk gibi suyum geldi. Banyo vs oyalandım biraz 8 gibi hastanedeydik. Acil de muayene edip yatışımı yaptılar. Kendi sancım yoktu mslesef. 10 gibi suni sancı verdiler. 1 e doğru da doğum yaptım. O kısım zordu tabi çok bahsetmeye gerek yok:) ama kızımda 10 saat sancı çekmiştim bunda 3 saatte oldu bu yanı güzeldi:) dikiş meselesine gelince benim bünyemle alakalı bişey sanırım. Kesi atılıyor artı olarak yırtıklarım da oluyo malesef. Kızımda da çoktu yani. baya bi dikti ama kaç dikiş var söylemedi. Bu kesinlikle herkeste aynı değil yalnız gözünüzü korkutmak istemrm çoğu kişi iki dikşle çıkıyo:)
Kızımda bebek doğdugundaki o rahatlama hissini yaşamamıştım. Bunda yaşadım harika bi duyguydu bebişi görüp o ağlama sesini duymskla herşey geçti sanki. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Benim gebelik şekerim olduğu için bebeğimin dd ara ara şekerini ölçüyorlar ve iki saat olmadan emzirmemi söylediler. Sürekli uyumak istiyot şeketi düşüyor sanırım. Çok zorlanıyoruz uyandırıp emzirmekte. Doğduğundan beri enxirmeye uğraşıyor uz desem abartmış olmam heralde . Sütüm de yavaş yavaş geliyor. Bu konuda bi sıkıntı olmadan kolayca atlatırız inşallah.
@MelekDiliyorum canım senin de gözün aydın sen ve bebişn de iyisinizdir inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..bol bol öp koklaİyi geceler kızlar
Doğumdan bahsetmemi istemişsinşz. Kızımınkine göre daha kolaydı çok şükür. Gece 4 buçuk gibi suyum geldi. Banyo vs oyalandım biraz 8 gibi hastanedeydik. Acil de muayene edip yatışımı yaptılar. Kendi sancım yoktu mslesef. 10 gibi suni sancı verdiler. 1 e doğru da doğum yaptım. O kısım zordu tabi çok bahsetmeye gerek yok:) ama kızımda 10 saat sancı çekmiştim bunda 3 saatte oldu bu yanı güzeldi:) dikiş meselesine gelince benim bünyemle alakalı bişey sanırım. Kesi atılıyor artı olarak yırtıklarım da oluyo malesef. Kızımda da çoktu yani. baya bi dikti ama kaç dikiş var söylemedi. Bu kesinlikle herkeste aynı değil yalnız gözünüzü korkutmak istemrm çoğu kişi iki dikşle çıkıyo:)
Kızımda bebek doğdugundaki o rahatlama hissini yaşamamıştım. Bunda yaşadım harika bi duyguydu bebişi görüp o ağlama sesini duymskla herşey geçti sanki. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Benim gebelik şekerim olduğu için bebeğimin dd ara ara şekerini ölçüyorlar ve iki saat olmadan emzirmemi söylediler. Sürekli uyumak istiyot şeketi düşüyor sanırım. Çok zorlanıyoruz uyandırıp emzirmekte. Doğduğundan beri enxirmeye uğraşıyor uz desem abartmış olmam heralde . Sütüm de yavaş yavaş geliyor. Bu konuda bi sıkıntı olmadan kolayca atlatırız inşallah.
@MelekDiliyorum canım senin de gözün aydın sen ve bebişn de iyisinizdir inşallah
saol canim iyi dilekler icin sende saglikla al bebisni kucağınaÇok sevindim adınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Canım seninde gözün aydın maşallah sütümüz bol olsun inşallah :) allah analı babalı büyütsüntesekkurler canım allahim sanada nasio etsin hayirlı vakit ve zmanda kokla kuzunu
Ay ne guzel insallh bizimde kolay dogumlarimizolur canm ya sekerin oldugu icinmi iki saat emizirmemeni istediler bebegin uyumak istemesi sekeri dustugundenmiymis canm bnmde sekerim varya ondan bi sorim dedimİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?