- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.241
tesekkur ederim canim yine pes pese olduk sanki araya zamqn koyamadik canımCanım seninde gözün aydın maşallah sütümüz bol olsun inşallah :) allah analı babalı büyütsün
Yani canım en fazla iki saat aç kalacak hatta uyandırabilsek 1 saatte bile emzirsem olur. Evet şekeri düştükçe uyuyor. Uyudukça da ememiyor. Gebelk sekerin oldugunu soylersin zaten canim bebek hemsireleri sik sik olcuyor bebegin sekeriniAy ne guzel insallh bizimde kolay dogumlarimizolur canm ya sekerin oldugu icinmi iki saat emizirmemeni istediler bebegin uyumak istemesi sekeri dustugundenmiymis canm bnmde sekerim varya ondan bi sorim dedim
Evet tatlım 5 ocakta ben yaptım peşime sizleri alarak :) daha dur bakalım kimler yapacak dogum sırada kim var acaba :) allah diger tüm bekleyen hamile arkadaşlarımızı da saglıkla kavuşturur saglıkla dogum yaparlar :)tesekkur ederim canim yine pes pese olduk sanki araya zamqn koyamadik canım
Benimde 16 si çıkacak bakalım döndü mü hala ters mi...evet ya kafasını dayıyor galiba göğüs kemiklerine çok sıkıştırıyor bazen nefes darlığı çektiğim oluyo...İnşallah hayırla gelir canım, kendi istediği gününü tamamladığı zamanda gelsin
Aahh ah keşke
Niye ssvd hayal oldu ki dr mu yapmıyor??
İlk defa duyuyorum canım, benim sadece geçenlerde eğilip kalkarken su sesi gelmişti baya
Benimki de döndü diye düşünüyordum ama sağ kaburgama ara sıra öyle birşey dayıyor ki kemiğim katlanıyor gibi oluyor normal oturamıyorum uzanır gibi geriye kayıyorum. Az önce de sağıma yatıp uyumuşum kaskatı olmuş karnım yine sağ kaburgama dayanmış zor çözüldü
Beni de kat o listeye
merhaba canım hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşursun bebeğine bende mart annesi grubundaymda burda yazanları okurken gördüm acaba doktorun kan sulandırıcı kullananlar için ne dedi bende iğne ve aspirin kullanıyorumdaGelmeye hazır ama ne zaman gelsin bilmiyoruz, yani hügeldiğinde 10 günden fazla ofisi bırakamaz. O sırada Doğum olacağı garanti değil ki. Doktor da özellikle kan sulandırıcı kullananlarda Doğum zamanını tahmin etmek daha da zordur diyor. Ama büyük ihtimal öncesinde gelir diyor. Yani bizde kafalar karışık :)
Benim geri dönüşüm Mart ortası, kimlik pasaport işlemleri filan var bir de azıcık bebek kendine gelsin dedik 10 saat uçuş öncesi :)
Isik tutma. Kafasini cikarinca buz tutma toto altina yastik koyma karin altina muzik dinletme gibi seyleri deniyorum. Henuz fayda etmedi. 1 hafta sonda filan merdiven inip.cikmayi deneyecegim. Onda donmeye yardim ediyormus. Ama dogumuda baslattigi icin en azindan 37 yi goreyim oyle denerim dedim. Nolur nolmaz :)
Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?
Kızlar hurma aldim kaçıncı haftadan sonra günde kaç adet yiyorduk fikri olan var mi?
Benimde 16 si çıkacak bakalım döndü mü hala ters mi...evet ya kafasını dayıyor galiba göğüs kemiklerine çok sıkıştırıyor bazen nefes darlığı çektiğim oluyo...
Ay oda etkiliyo demekki ne kotu bsymis bu seker ya cok soru soruyorum hakkini helal et kuzum gend bsy sorucam peki senin olcumlerin nasil cikiyo olctulermi seninkiniYani canım en fazla iki saat aç kalacak hatta uyandırabilsek 1 saatte bile emzirsem olur. Evet şekeri düştükçe uyuyor. Uyudukça da ememiyor. Gebelk sekerin oldugunu soylersin zaten canim bebek hemsireleri sik sik olcuyor bebegin sekerini
Evet benim doktorumda 30. Haftada bakmisti en son kilosuna birde 2 gun once 37. Haftamda soyledi kilosunu her hafta kontrole gittigim halde fazla takilmiyorlar sanirim kilo konusuna yurtdisindaÇok haklısın aslında ... yabancı ülkelerde pek kilo boy bilgisi bile verilmiyor diyor bir arkadaşım bizde bi takmışlar bebek illede tosun gibi olacak diyor... sanırım hormonlarım benim fazla takmamı sağlıyor..
İnsanlar çok tuhaf.. düşünsenize bugün okulda sınıfın birine dedim ki ( ki 20dk o sınıfı susturamadım. 6. Sınıf birde bunlar biliyormusunuz.. ) sizin diğer sınıflardan farkınız varmı?? Var yaramazmışsınız hocaları delirmemiş diyolar... yaramazlık marifet değil ki sizde onlar gibisiniz yaparsınız başarırsınız.. öğretmenleriniz dersinize girmek istemeyecek.. ayakları geri geri gidecek... çok ayıp dedim kendiniz e laf dedirtmeyin.. falan dedim... 3 5 öğrenci velilerine anlatmış... müdür desi hakkında şikayet var.. nolmuş deyince... bem sınıfa hakaret etmişim. Gerizekalısınız size kimse derse girmek istemiyor ayakları geri geri gidiyor herkesin demişim... böyle demişler düşünebiliyormusunuz.. oysa ben nasıl açıklama yapmıştım... keşke bana gelirlermiş birde bensem dinleselermiş dedim müdüre... Sınıf annesi gelmiş allahtan diğer çocuklar öğretmenimiz öyle demedi onlar farklı anlatmışlar demişler.. kadın hakkınızı helal edin şikayete geldiğim için ben çok üzgünüm bu çocukların lafından sonra diyoo.. ben üzüldüm olan bu dedim bende..
İdrar yolu enfeksiyonu için arkadasım 4 kutu kullandı canım doktor yazdı hep çok acıyordu çünkü wc yaparkenKızlar ben vajinal enfeksıyon ıcın 500 gr cefaks ıcıyorum 10 gündür bugünde baş ağrılarımdan dolayı kulak burun boğaza gittim sinüzitlerin çok şişmiş antibiyotik dedi bende kullanıyorum zaten dedim bir kutu daha içeçeksin o zaman dedi.birdaha cefaks yazdı arka arkaya şimdiye kadar iki kutu antibiyotik kullanan varmı.
Kadın doguma yazdım kullanacaksın enfeksıyon varsa baska care yok dedide.sizden bu kadar kullanan oldumu hiç?
Ya işte bazen kolay oldun diye bazende mecburi oluyomuş ya , bilemedimArtık kesisiz normal Doğum yok ki; işi hızlandırmak adına, yırtılma olmasın diye diyorlar hatta...
Canım elektrik verilerrk sinirin sıkıştığı noktaları bulup teşhisini koyuyorlar bende iki taneydi bilekteki karpal tünel dirseğe yakın olan ulnar oluk sendromu diye geçiyor . Akupunktur tedavisi ni bilmiyorum ben normal ağrı kesici ve sinir tedavi eden bir ilaçtı adı smyra mıydı neydi sanki 6 yıl fln geçti çok hatırlayamadım ismini ama uzun sürdü o ilaçtan 5 ay fln kullandım bir dünya da kilo aldım ama geçti çok şükür bazen çok çok zorlarsam dirseğe yakın olan yer de hafif ten ağrı hissediyorum ama inş sizinkiler doğumla geçer doğumla geçen de çok varmışNasıl bi tedavi uygulandı cnm teşhisi de elektrik verilerek oluyormus sanırım
Akapunkturla da tedavi ediliyormuş galiba
He iyi ozaman üzüldüydum bayaBisey olmaz kiz uzulme. :) ben asure mevsiminde deli gibi asure aserip bulamamis insanim
Enn qIndan tantuniyi bulmasi kolay 2 tikla yedik bitti
Balık hafızaliyim unutmazsam sorar burda paylaşırım inşallahNisan kanlı oluyormus canim bende de yerlesme kanaması olmadi. Ama sen yine de doktora sorarsin buraya da yazarsin bilgilenmis oluruz
Amin canım inşallahsaol canim iyi dilekler icin sende saglikla al bebisni kucağına
Ay inşallah ya...normal doğum korkuma rağmen duymak istediğim tek şey o19 ocakta gidicem bende bakalım ne durumdainşallah dönmüştür. Benim dr yeri çok döner daha demişti
İyi geceler kızlar
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Doğumdan bahsetmemi istemişsinşz. Kızımınkine göre daha kolaydı çok şükür. Gece 4 buçuk gibi suyum geldi. Banyo vs oyalandım biraz 8 gibi hastanedeydik. Acil de muayene edip yatışımı yaptılar. Kendi sancım yoktu mslesef. 10 gibi suni sancı verdiler. 1 e doğru da doğum yaptım. O kısım zordu tabi çok bahsetmeye gerek yok:) ama kızımda 10 saat sancı çekmiştim bunda 3 saatte oldu bu yanı güzeldi:) dikiş meselesine gelince benim bünyemle alakalı bişey sanırım. Kesi atılıyor artı olarak yırtıklarım da oluyo malesef. Kızımda da çoktu yani. baya bi dikti ama kaç dikiş var söylemedi. Bu kesinlikle herkeste aynı değil yalnız gözünüzü korkutmak istemrm çoğu kişi iki dikşle çıkıyo:)
Kızımda bebek doğdugundaki o rahatlama hissini yaşamamıştım. Bunda yaşadım harika bi duyguydu bebişi görüp o ağlama sesini duymskla herşey geçti sanki. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Benim gebelik şekerim olduğu için bebeğimin dd ara ara şekerini ölçüyorlar ve iki saat olmadan emzirmemi söylediler. Sürekli uyumak istiyot şeketi düşüyor sanırım. Çok zorlanıyoruz uyandırıp emzirmekte. Doğduğundan beri enxirmeye uğraşıyor uz desem abartmış olmam heralde . Sütüm de yavaş yavaş geliyor. Bu konuda bi sıkıntı olmadan kolayca atlatırız inşallah.
@MelekDiliyorum canım senin de gözün aydın sen ve bebişn de iyisinizdir inşallah
Hayirli olsun gozunuz aydin sutunuz bol olsun kizlar :)Evet belden uyusturma benim agri esigim dusuk siz dusunun sadece kesiklerim kalkar ve otururken acıyor gun boyu agri kesici uaptirmadım simdi agrım artti az diye ueni agri kesici verdiler canım
tsk ederim canım dualarimda hep sen varsın hiç unutmadım
saol canım allahım sizede nasio etsin insallah
saol cancazım allahım sizede saglikla nasio etsin insallah
sana sabah haber edemedim suyum azaldigi icin apar topar sezeryana alındım canım
Canim bende biraz tirsiyorum kesiden ilk hamilelik malum.. perini masaji varmis duydunuzmu bilmem internette bilgi bulabilirsiniz. Dogumdan once kesi atilan yere masaj yapip esnekligini boylece kesi atilmasini azaltiyormus bn yapmayi dusunuyorum. Yurtdisinda cok yaygin ama maalesef ulkemizde hemen herkes dikisli :/Ya işte bazen kolay oldun diye bazende mecburi oluyomuş ya , bilemedimdeformasyonda kötü ama kesi denilince insan bölgesel açıdan korkuyor
Öyle yada böyle kesiyorlar vallaaa...Hayirli olsun gozunuz aydin sutunuz bol olsun kizlar :)
Canim bende biraz tirsiyorum kesiden ilk hamilelik malum.. perini masaji varmis duydunuzmu bilmem internette bilgi bulabilirsiniz. Dogumdan once kesi atilan yere masaj yapip esnekligini boylece kesi atilmasini azaltiyormus bn yapmayi dusunuyorum. Yurtdisinda cok yaygin ama maalesef ulkemizde hemen herkes dikisli :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?