2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay ne guzel insallh bizimde kolay dogumlarimizolur canm ya sekerin oldugu icinmi iki saat emizirmemeni istediler bebegin uyumak istemesi sekeri dustugundenmiymis canm bnmde sekerim varya ondan bi sorim dedim
Yani canım en fazla iki saat aç kalacak hatta uyandırabilsek 1 saatte bile emzirsem olur. Evet şekeri düştükçe uyuyor. Uyudukça da ememiyor. Gebelk sekerin oldugunu soylersin zaten canim bebek hemsireleri sik sik olcuyor bebegin sekerini

tesekkur ederim canim yine pes pese olduk sanki araya zamqn koyamadik canım
Evet tatlım 5 ocakta ben yaptım peşime sizleri alarak :) daha dur bakalım kimler yapacak dogum sırada kim var acaba :) allah diger tüm bekleyen hamile arkadaşlarımızı da saglıkla kavuşturur saglıkla dogum yaparlar :)

Benimde 16 si çıkacak bakalım döndü mü hala ters mi...evet ya kafasını dayıyor galiba göğüs kemiklerine çok sıkıştırıyor bazen nefes darlığı çektiğim oluyo...

merhaba canım hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavuşursun bebeğine bende mart annesi grubundaymda burda yazanları okurken gördüm acaba doktorun kan sulandırıcı kullananlar için ne dedi bende iğne ve aspirin kullanıyorumda

Ben her gün baya bir merdiven kullanıyorum, zavallım dönse de geri döner valla

Kızlar bu akıntı konusu takıldı benim kafana. Kokusuz şeffaf ya da krem rengi akıntısı artanlar var mı? Yoksa Doğum yaklaşıyor filan demek mi bu?

Benimde var canım aynen krem rengi akıntı. Normaldir diye düşünüyorum önemsemiyorum pek.

Kızlar hurma aldim kaçıncı haftadan sonra günde kaç adet yiyorduk fikri olan var mi?

Ben 3er tane yemeye başladım. Bir haftadır yiyorum.

Kızlar normal doğum da kesik doktor atıyor
Yırtık ne oluyor içten mi yırtılıyor yoksa

Bi de kızlar böyle zaman zaman otururken yanda cis yaparken kukunuz da çekilme büzüşme hissediyor musunuz bende bu hissiyat oluyor çekiliyor büzüşüyor gibi

Ay oda etkiliyo demekki ne kotu bsymis bu seker ya cok soru soruyorum hakkini helal et kuzum gend bsy sorucam peki senin olcumlerin nasil cikiyo olctulermi seninkini

Evet benim doktorumda 30. Haftada bakmisti en son kilosuna birde 2 gun once 37. Haftamda soyledi kilosunu her hafta kontrole gittigim halde fazla takilmiyorlar sanirim kilo konusuna yurtdisinda

Kızlar ben vajinal enfeksıyon ıcın 500 gr cefaks ıcıyorum 10 gündür bugünde baş ağrılarımdan dolayı kulak burun boğaza gittim sinüzitlerin çok şişmiş antibiyotik dedi bende kullanıyorum zaten dedim bir kutu daha içeçeksin o zaman dedi.birdaha cefaks yazdı arka arkaya şimdiye kadar iki kutu antibiyotik kullanan varmı.
Kadın doguma yazdım kullanacaksın enfeksıyon varsa baska care yok dedide.sizden bu kadar kullanan oldumu hiç?

İdrar yolu enfeksiyonu için arkadasım 4 kutu kullandı canım doktor yazdı hep çok acıyordu çünkü wc yaparken
Bsy olmaz kuzum olsa doktorun kullanma derdi
Sinuslerin için de sıcak buhar tuzlu su çekme okyanus suyu alabilirsin

Nasıl bi tedavi uygulandı cnm teşhisi de elektrik verilerek oluyormus sanırım
Akapunkturla da tedavi ediliyormuş galiba
Canım elektrik verilerrk sinirin sıkıştığı noktaları bulup teşhisini koyuyorlar bende iki taneydi bilekteki karpal tünel dirseğe yakın olan ulnar oluk sendromu diye geçiyor . Akupunktur tedavisi ni bilmiyorum ben normal ağrı kesici ve sinir tedavi eden bir ilaçtı adı smyra mıydı neydi sanki 6 yıl fln geçti çok hatırlayamadım ismini ama uzun sürdü o ilaçtan 5 ay fln kullandım bir dünya da kilo aldım ama geçti çok şükür bazen çok çok zorlarsam dirseğe yakın olan yer de hafif ten ağrı hissediyorum ama inş sizinkiler doğumla geçer doğumla geçen de çok varmış

Hayirli olsun gozunuz aydin sutunuz bol olsun kizlar :)

Ya işte bazen kolay oldun diye bazende mecburi oluyomuş ya , bilemedim deformasyonda kötü ama kesi denilince insan bölgesel açıdan korkuyor
Canim bende biraz tirsiyorum kesiden ilk hamilelik malum.. perini masaji varmis duydunuzmu bilmem internette bilgi bulabilirsiniz. Dogumdan once kesi atilan yere masaj yapip esnekligini boylece kesi atilmasini azaltiyormus bn yapmayi dusunuyorum. Yurtdisinda cok yaygin ama maalesef ulkemizde hemen herkes dikisli :/

Öyle yada böyle kesiyorlar vallaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…