2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun

Gözünüz aydın canlar maşallah Allahım analı babalı büyütsün yaşları uzun ve hayırlı olsun inşallah :)

Ay oda etkiliyo demekki ne kotu bsymis bu seker ya cok soru soruyorum hakkini helal et kuzum gend bsy sorucam peki senin olcumlerin nasil cikiyo olctulermi seninkini
Ben kendlm olctum bi kac kez yuksek cikti cok asiri agzim kuruyir meyve suyu iciyirum ara ara. Ondan bi de agrilarim oldugu icin sanirim yukseliyor. Bilmiyorum duser mi zamanla su an bunu dusunmek istemiyorum:/ insallah duser

Ben kendlm olctum bi kac kez yuksek cikti cok asiri agzim kuruyir meyve suyu iciyirum ara ara. Ondan bi de agrilarim oldugu icin sanirim yukseliyor. Bilmiyorum duser mi zamanla su an bunu dusunmek istemiyorum:/ insallah duser
Hadi ya dogumdan sonra hmn gecmiyo demkki insallah düşer de gecer canm

Sağol canım verdiğin bilgiler için umarım geçer en çok korktuğum çocuğu tutamamak suan poşet bile taşırken sinirlerim kopuyor inanılmaz uyuşuyorum en hafif taşınacak şeyde bile

Sandım artınca geldim şuan hastanedeyim canım 3 santim acilmam ve şancı çıktı doğum başlamış yatırdılar
Bi solukta kurtulursun insallah canım Allah yardımcın olsun haberleriniz bekliyoruz

Sandım artınca geldim şuan hastanedeyim canım 3 santim acilmam ve şancı çıktı doğum başlamış yatırdılar
Kiz ben bugun daha fazla dogurmak yok dedim diye hemen gece 1 de mi dogurmaya kalktin :)
Insallah sorunsuz bir dogumun olur sag salim alirsin bebeni kucagina. Dualarimiz seninle :)

Benimde çok arttı. Ama doğum habercisimi bilmiyorum. Ilkinde de çoktu ama son haftalar arttı mı hiç hatırlamıyorum

Korkutuyor ya böyle artınca da, çamaşırı ceviz kadar ıslatıyor bazen. Su gelmeler başlayınca yusufladım biraz.

Normalde soğukta da artar ya, ben sürekli soğuktayım bir de

Sızar da anlamazsam diye bir korku başladı resmen. Neyse sizlerden cevaplar gelince rahatladım biraz. Çarşamba günü test sonucu da çıkacak zaten, burada rutin örnek alıp enfeksiyona bakıyorlar.

Ay kizlar artik yavastan dogumlarimizda basladi ama bnm hic agrim szm yok ya cok enerji dolu geziyorum

Bende 1 aydir filan var. Hani soylenmez ama bazen 1 cay kasigi bazen 1 corba kasigi oluyor. Doktorum kultur aldi ne olur ne olmaz diye. Temiz cikti. Sorun yok dedi. Artik normalmis akinti olmasi.

Sağolun kızlar, rahatladım biraz. Çok normal demekki. Bu hafta iğnelerin konusu bir de bu akıntı strese soktu beni galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…