- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.801
Saol canm bnm ay uyku yokki uyumak icin 8000 kuzu sayiyorum boş uykum var ama son bir haftam kaldi düşüncelerden heycan korkudan uyuyamiyorum kiHadi gözün aydın, yatıp dinlen o zaman bu saatte niye kalktın :)
Bırak kuzuları bugünler gelmez daha.ilerde çok uykusuz kalacaksın. Rahat ol her iş olacağına varıyor hayırlısını dileyelim AllahtanSaol canm bnm ay uyku yokki uyumak icin 8000 kuzu sayiyorum boş uykum var ama son bir haftam kaldi düşüncelerden heycan korkudan uyuyamiyorum ki
4 saat uyudum ruyamda da kuzucuklar gordum artik nasil saydiysamBırak kuzuları bugünler gelmez daha.ilerde çok uykusuz kalacaksın. Rahat ol her iş olacağına varıyor hayırlısını dileyelim Allahtan
Kendini şartlamdırma canım normal diye hayırlısını dile.psikolojik bir durum kolay değil.öyle ya da böyle anne olucaz sonuçta.sağlıkla doğsunlar gerisi boş inan sen nasıl rahat hissediyorsan öyle olsunSabaha kadar rüyalarımda muayene olmaya çalıştım. Sanırım benim psikojim alttan bakma olayından bozuk bunu kendime hazırlamam lazım ama nasıl sezaryeni hiç düşünmek dahi istemiyorum kesme biçme islerini
Neden bu kadar kasıntı yapıyorum kendimi bilmiyorum ve çok sinir oluyorum kendimi boğasım geliyor
Rahat bi insan olmayı dilerdim
Ciddi ciddi sezaryen düşünmeye başlamalıyım sanırım
Cati muaynesi olmadan bugün suyum gelse de doğursam Hic daha fazla maruz kalmasam dedim bugün :/
Yalnız yanlış anlayıp kormayin kızlar muayeneden aslında cok acı veren bsy değil benim mi tamamen psikolojik korku kendimle alakalı
Kesinlikle acı vermiyor cnm. Tabi doktora göre değişir. Azar azar genişleterek sokuyorlar genelde acıdı deyince hemen bırakıyotlar.Sabaha kadar rüyalarımda muayene olmaya çalıştım. Sanırım benim psikojim alttan bakma olayından bozuk bunu kendime hazırlamam lazım ama nasıl sezaryeni hiç düşünmek dahi istemiyorum kesme biçme islerini
Neden bu kadar kasıntı yapıyorum kendimi bilmiyorum ve çok sinir oluyorum kendimi boğasım geliyor
Cati muaynesi olmadan bugün suyum gelse de doğursam Hic daha fazla maruz kalmasam dedim bugün :/
Yalnız yanlış anlayıp kormayin kızlar muayeneden aslında cok acı veren bsy değil benim mi tamamen psikolojik korku kendimle alakalı
29 gun verdi benim 9 mayisKizlar 29unda sezaryen oluyorum sizlerden belli olan var mi tarih?
Sağol cnm. Merak ediyorum ssvd deneyip yavrusu veya kendisine bişi olan hasta varmı. Nette rastlayamadım. Ama olmuş gibi tavırları var. Almanyada arkadaşımın arkadaşı biZle beraber sezeryan olmuş 5 sene önce. Ardından 2 defa da normal doğum yapmış. Çok yakın arkadaşım bunu söyleyen. Palavra değil yani. Neden denenmiyoki. İlla yapılacak demiyorum deneyelim diyorum. 2 cm açıklıkla hemen rahim yırtılacak değilki. Zaten okadar açıklık olabilir bende. Çok afedersiniz 2 gün önce eşimle ilişkiyd girdik ondan 2-3 gün öncede beraber olmuştuk. eşim vajinamın son iki ilişkide daha geniş olduğunu söyledi ki bende öyle hissettim. Beraber olduğumuzu anlayamadım. Bunları doktotlara desem heralde ameliyathaneye hücum ettirecekler beni. Keşke oraya gelme fikrini daha önce akıl edeydim.Tabi ki öğrenirim, yarın Türkiye'de gündüz saati olunca yazıyım arkadaşıma. Onun yengesi de çok uğraştı bu konuda, doktoru son ana kadar ssvd yi onayladı, son anda döndü. O da kızdı, başka doktora gidip doğurdu :)
Ben de anlamıyorum 38.hafta neden sezeryan için bu kadar kritik. Herhalde bebek aşağı iner, sancı başlar, sezeryan için geç olursa diye korkuyorlar.
Canim cok sevindim hersey yolunda ins çok az kaldi bebisin gelmesine hersey yolunda gidecek insGittim canm tansyonum iyiydi sekerde iyiydi uc gundur hic uyumamistim ondandr dediler agri kesici ilac verdi uykunu mutlaka al yat dinlen dediler
Saol canm bnm ay uyku yokki uyumak icin 8000 kuzu sayiyorum boş uykum var ama son bir haftam kaldi düşüncelerden heycan korkudan uyuyamiyorum ki
Sağol cnm. Merak ediyorum ssvd deneyip yavrusu veya kendisine bişi olan hasta varmı. Nette rastlayamadım. Ama olmuş gibi tavırları var. Almanyada arkadaşımın arkadaşı biZle beraber sezeryan olmuş 5 sene önce. Ardından 2 defa da normal doğum yapmış. Çok yakın arkadaşım bunu söyleyen. Palavra değil yani. Neden denenmiyoki. İlla yapılacak demiyorum deneyelim diyorum. 2 cm açıklıkla hemen rahim yırtılacak değilki. Zaten okadar açıklık olabilir bende. Çok afedersiniz 2 gün önce eşimle ilişkiyd girdik ondan 2-3 gün öncede beraber olmuştuk. eşim vajinamın son iki ilişkide daha geniş olduğunu söyledi ki bende öyle hissettim. Beraber olduğumuzu anlayamadım. Bunları doktotlara desem heralde ameliyathaneye hücum ettirecekler beni. Keşke oraya gelme fikrini daha önce akıl edeydim.
KiZlar bugün muayenemiz vardı girdim içeri doktor demez mi alttan muayene diye hazır değilim agdaya gitmemişim şart mi hocam geriliyorum ben o aletten dedim yok elle yapacağım dedi cati muayenesi mi dedim onun gibi bsy normal doğuma uygun musun ona bakacağım dedi ben alttan muayeneden nefret eden bu insanım bacağımı açamadım aç yavrum diyor ama açamıyorum hemşirenin elini tuttum neyse iki parmağı soktu ama ben elini kızın kıracaktım acı yok ama geriliyorum sonra 4 parmağını soktu o an elini cevirdi yumruk gibi ittiriyordu ki canım acıdı böyle yanma olunca iki kere bağırdım aşırı bi acı değil ama ben geriliyorum malum eşimle de zor iliskiye girmiştim neyse gerilme muayene dahi edemedim uzatmayalım dedi cekti elini tabi ben canım acıyınca ağlamaya başladım acı haricinde kendime sinirlendim rahat olamadım diye ağlamam devam etti tüm moralim bozuldu
Haftaya kendini hazırla gel yoksa başka şekilde konuşalım dedi ne gibi dedim sezaryen gibi dedi
Bu is takım isi dedi birbirimize güvenmemiz lazım dedi kimseye normal doğum yapamazsın demedim denmez ama bunlara hazır değilsen bence başka şekilde düşünebiliriz dedi
Bende sezaryen istemiyorum kesinlikle hocam bsy gelişmedikçe dedim ben iğneden bile korkan insanım kendimin kesildiğini düşünmek dahi istemiyorum normal düşünüyorum aslında dedim kendini haftaya hazırla dedi bakalım haftaya muayeneni olalım muayne dahi edemedim seni dedi
Hocam biz hiç iliski yaşamadık hamilelikte ondan olabilir mi dedim alakası yok tamamen psikolojik dedi psikojik anlamda kendini hazırlamalısın bunlar doguma kadar olacak şeyler son anda karar değişikliği olmasın son an süprizleri olmasın dedi tabi çıktık ben eve gelene kadar ağladım özgüvenim sarsilmis hissettim açıkcası bilemiyorum yapamayacak miyim diye de korktum ama doktor da haklı suyum gelmiş hastaneye girmisim hocam alttan bakmayın mi diyecem ya da kadın benim kasim kasim kasılma mi çekecek bilemiyorum kafam allak bullak eşim de istiyorsan başka doktor bakalim dedi
Esinle iliski sırasında kasılma vs yaşıyor muydun dedi bende hocam zaten bizim birleşmemiz zor oldu dedim şimdi kafamda oturdu dedi çünkü kanamam olduğunda Altan bakacakken de inanılmaz kasılmış ağlamaklı olmustum kadın artık 2. Kez görünce cozdu beni
Hemşiresi de su perine masaji mi ne onu yapalım haftaya sana öyle gir muayeneye dedi oda garibime gidiyor bi bayana kuku masajı yaptırmak
Ayyy güzel haberler inşallah :) inşallah dönmüştürBenim cati muayenesi yarin :) bakalim neler olacak :) bakalim efsun sultan dondumu. Bana donmedi gibi geliyor esim dondu bence diyor. Bunun karnimi bastirdi bastirdi bak kafasi asagida diyor anlarmis gibi
Gittim canm tansyonum iyiydi sekerde iyiydi uc gundur hic uyumamistim ondandr dediler agri kesici ilac verdi uykunu mutlaka al yat dinlen dediler
Canım ben vajinal muayene hayatımda 1 kez oldum oda 12-15 haftalıktık galiba kananam olduğunda devamı var mı diye kontrol etti gerçekten çok rahatsız edici seni çok iyi anlıyorum ama ne yaparsan yap artık doğum başlAdı hastaneye dendikten sonra herşeye çok maruz kalacağımız öğretildi eğitimde . Örneklerde suyu geldiktan sonra 15 saat sancı çekenleri suyu hiç gelmeyen ve saatlerce sancı çekenleri gibi gibi , minimuma indirmek evde sancıları karşılamak bile yetmeyebilir sabredebilmek korkmadan bekleyebilmek zor öğrendim desemde korkuyorum ben . Sana hiç istemeyerek sezeryanı düşünmeni öneririm ablam epidural sezeryanda hem uyanık hem hiç bir şey hissetmeden hemde konforla bebeğiyle anında iletişime geçerek atlattı doğumunu . Endişelerin o sürecinde sana zarar vermesin. Lavaze eğitimlerinde bize hep bu öğretildi nasıl mutlu ve rahat olacaksan o.Sabaha kadar rüyalarımda muayene olmaya çalıştım. Sanırım benim psikojim alttan bakma olayından bozuk bunu kendime hazırlamam lazım ama nasıl sezaryeni hiç düşünmek dahi istemiyorum kesme biçme islerini
Bence uç örneklerle umudunu yitirme. Dün arkadaşa da söyledim. Normali denemek daha mantıklı. Bişi kaybetmiyorsun baktın olmuyor 2-3 cm açıklıktan sonra sezeryan olursun. Hiç olmadı bebeğinin isteğine saygın olmuş olurCanım ben vajinal muayene hayatımda 1 kez oldum oda 12-15 haftalıktık galiba kananam olduğunda devamı var mı diye kontrol etti gerçekten çok rahatsız edici seni çok iyi anlıyorum ama ne yaparsan yap artık doğum başlAdı hastaneye dendikten sonra herşeye çok maruz kalacağımız öğretildi eğitimde . Örneklerde suyu geldiktan sonra 15 saat sancı çekenleri suyu hiç gelmeyen ve saatlerce sancı çekenleri gibi gibi , minimuma indirmek evde sancıları karşılamak bile yetmeyebilir sabredebilmek korkmadan bekleyebilmek zor öğrendim desemde korkuyorum ben . Sana hiç istemeyerek sezeryanı düşünmeni öneririm ablam epidural sezeryanda hem uyanık hem hiç bir şey hissetmeden hemde konforla bebeğiyle anında iletişime geçerek atlattı doğumunu . Endişelerin o sürecinde sana zarar vermesin. Lavaze eğitimlerinde bize hep bu öğretildi nasıl mutlu ve rahat olacaksan o.
Siz nasıl vakit geçirebiliyorsunuz kızlar. Oğlumu okula gönderdim. Bugün dinleneceğim hiçbişi yapmayacağım dedim. Yataktayım 1-2 saattir. Yatak beni dövüyo resmen. Tv de izlenecek bişi yok. Kitap okuyayım dedim az gözüm ağrıyor. Kalkıp iş yapayım çok iş var diyorum. anladımki boşluk bana göre değil. Buraya 50 defa girdim siz bişiler yazıyonuz mu diyeaz sonra milleti arayıp taciz etmeye başlayacağım artık
Siz nasıl vakit geçirebiliyorsunuz kızlar. Oğlumu okula gönderdim. Bugün dinleneceğim hiçbişi yapmayacağım dedim. Yataktayım 1-2 saattir. Yatak beni dövüyo resmen. Tv de izlenecek bişi yok. Kitap okuyayım dedim az gözüm ağrıyor. Kalkıp iş yapayım çok iş var diyorum. anladımki boşluk bana göre değil. Buraya 50 defa girdim siz bişiler yazıyonuz mu diyeaz sonra milleti arayıp taciz etmeye başlayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?