2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hem pusete baglanan hem arabaya baglanan anakucagi tarzi pusetlerden mi bahsediykrusn.yoksa bildigimiz oto koltugumu bahsettigin.Alirken sormusmuydun izofixli mi diye? Yanlis yonlendirdiler ise iade et. Yada degistir.
Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.

Ben ozellikle izofixli diye almistim. Ama simdi biz oyle birsey demedik yanlis anlamissiniz bunlar kemerli diyorlar. Elimde yazili da olmadigi icin oyle kaldik.

Evet canim en kotu kemerli kullanicaz bunu 1 yasina kadar. O da guvenli sonucta ama ben gercekten kac defa sordum, kandirildigima uzuluyorum. Dedigin gibi belki de izofix uyumlu dedi ben yanlis anladim. Bilmiyorum.

Ben hamileliğimin başından beri normal doğum yapacağım diye şartladım kendimi inşallah öyle olur aksi bir durum gelişir ve olmayacak olsa bile son ana kadar bekleyip o aşamada sezeryana geçilsin istiyorum senin gibi düşünüyorum yani canım .
Ama gerçekten evde artık vakit geçmiyor! Çılgınlar gibi düzenleme yapıyorum sabahtan beri ben evlendiği ilk ay hamile kalmış biri olarak her yerim her dolabımın içi çeyiz şimdi onları seçtim bazılarını yollayacağım evden yer açılsın yoksa çıldırıcam, ama artık son noktadayım aylardır evdeyim ve evde olmak gerçekten bir süre sonra insanı çıldırma noktasına getiriyor bebek doğsun 6aylık olsun çalışmaya başlayacağım günü iple çekeceğim

Aynen hurçlar , ütüler , gardrop düzenlemeleri , süpürüp sileceğim hale getiriyorum evi toparlanıp düzenlendikçe zevk alıyorum daha çok yapasım geliyo bide ağrım sızım olmasa diyorum çıldırdım galiba sonunda

Ayyy cnm benim ben heyecan yaptım. İnşallah beraber gidersiniz eve

Bencede süpriz yapacaklar bozma madem hem bantlı hem mideye kadar nasıl cıkarsın. Emzik gibi birsey degilki atsin.

Ay gözün aydın ya. Cok sevindim 2 kilo olunca cıkarıyorlar zaten.

Gözün aydın canım benim çok iyi olacaksınız allahın izniyle.

G gokce41 hadi defnoştan güzel haberler almamıza az kaldı inşallah canım:))

Hadi inşallah canım, kendi çıkarması bana da zor geldi. Bence kilosu arttı ve gücü de artmaya başladı diye çıkarmışlardır artık. Kardeşimde öyle olmuştu.

Evet kızlar bana da mümkün gelmedi kendi kendine çıkarması inşallah yakındır çıkmamız :) Çok sağolun

Canım benim ki 37 hafta doldu dün bugün artık emiyormuş arada tıkansa başlamış ufaktan bence haftanın dolması lazım 37 bitince yani bnm arkadaşın da 37 bitince başlamış emmeye

Amaaan nasıl kötü olmus bende 2 gündür evdeyim 1 aydır ev süpürmezdim dün dayanamadım süpürdüm ama belim kırıldı sanki perşembeye 2 tane kadın gelecek genel temizlik icin acaba benmi yapsam diye düşünmüştüm ama dünki süpürmeden sonra 6 da uyudum nasıl yorulduysam sabaha kadarda oturdum

O paketler öyle ben o yüzden 0 13 kiloluk oto koltuğu almıştim isofixli. Bebek yaklaşık 8 9 ayda tam desteksiz oturunca diğer koltuğa gecersin. Zaten onlar 9 kilodan başlıyor hep. Bence buna isofix alma.
Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Ah canim benimmm tatlisliga baaak :) sansi, bahti guzel, saglikli bir hayati olsun insallah annesi. Masallah ona.

Kızlar muayeneden çıktım bebiş 2725 gr olmuş ama çok iri bi bebek olmayacak dedi..suyu iyi bas aşağı da dönmüş insallah bidaha donmez dedim artik pek donmez dedi şükür.yüzünü yine göstermedi eliyle kapatmış zilli kızım :) şimdi nst sırası bekliyoruz bakalım.sac boyama olayını sordum birkaç kişi haber bekliyodu burda boyatabilirsin dedi bitkisel olsun dedi diplere sürdürme dedi...yani bizim herşey yolunda şükür.bide alt muayenelerini sordum ona daha var dedi onu şuan baksakta anlayamayız dedi ama olur dedi normal

O paketler öyle ben o yüzden 0 13 kiloluk oto koltuğu almıştim isofixli. Bebek yaklaşık 8 9 ayda tam desteksiz oturunca diğer koltuğa gecersin. Zaten onlar 9 kilodan başlıyor hep. Bence buna isofix alma.
Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.

Masallah canim iyi olmanıza sevindim
Enerjine hayranım masallsh ben bi oda dahi süpüremuyorum artık

Ayyh kıyamam ben ona. Yavrum benim. tatlım benim 1 hafta içinde kucağında göreceğiz inşallah. Defnelerin defnesi. Maşallah sana
Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah

Kızlar sol ayak bağımsızlığını ilan etti inanılmaz sisti kangren falan olmam değil mi hareket dahi ettiremiyorum şişlikten
Bebek’te bugün çok hareketsiz dünkü ağlamaktan dolayı mi bilmiyorum 2 3 kere karnım dalgalandi o kadar hıçkırık hissediyorum arada

Kızlar cevaplarınız icin çok teşekkür ederim hepimiz sağolun haftaya kadar cesaretimi toplayacağım baktım olmuyor doktorla ortak karar vereceğim öyle de böyle de bazı zorlanmalar yasayacağım bunu artık kabul ettim sezeryan da olsa yine doktoruma kendimi bırakmam gerekecek normalde de keza gönlüm normalden yana her şey bu muayeneye bağlı belki rahmim uygun değil hiç önermeyecek normali bilemiyorum sezeryana dahi karar versem bu muayene yapılması gerekliymiş çatı uygunluğu rahim duvarı açılma kayganlik vs gibi acılardan
Bunu atlattırsam gerisini getiririm insallah

Vallahi hacı ben kotamı doldum. Düne kadar tek başıma hem iş hem çocuk hem taşınma hem ev ; benden bu kadar. Biraz da prenses olmalıyım fazlasıyla hakediyorum bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…