- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.861
Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.Hem pusete baglanan hem arabaya baglanan anakucagi tarzi pusetlerden mi bahsediykrusn.yoksa bildigimiz oto koltugumu bahsettigin.Alirken sormusmuydun izofixli mi diye? Yanlis yonlendirdiler ise iade et. Yada degistir.
Ben ozellikle izofixli diye almistim. Ama simdi biz oyle birsey demedik yanlis anlamissiniz bunlar kemerli diyorlar. Elimde yazili da olmadigi icin oyle kaldik.canım ben direk izofixli araba koltuğu aldım 0-18 kg için . ikinci el aldım. normal bebek arabasıyla olanların hepsi kemerle bağlanıyor. ayrıca aparat oluyor bazılarında uyumlu ona takıyorsun. 13 kg bebekten bebeğe göre değişir ama 1,5 yaşına kadar kullanır tahminimce.
Evet canim en kotu kemerli kullanicaz bunu 1 yasina kadar. O da guvenli sonucta ama ben gercekten kac defa sordum, kandirildigima uzuluyorum. Dedigin gibi belki de izofix uyumlu dedi ben yanlis anladim. Bilmiyorum.onlar zaten standart kemerle bağlanan oluyor izofix dedikleri ayriyeten satılıyor o da çok pahalı zaten paket dahilinde olmaz öyle yazdılarsa genelde izofix uyumlu diye yazmışlardır ama biz hep kemerli kullandık o da gayet güvenli doğru bağlarsan ki ben hiç kuçağıma almadım çocukları arabada hep onun içindelerdi genelde 1 yaşına kadar kullandık ondan sonra artık oturmak istiyorlar daha büyük oto koltuğuna geçtik
Özel oda olursa 700 e mal olacak doçentte sezeryan. Özelde de 2250 lira. Özel oda ayırmak yokmuş. Boş nereyi bularsan dedi hemşire kız. Ama öbür bölümdekiler ayırtın diye yolladılar. Yarın tekrar uğraşayım
Siz nasıl vakit geçirebiliyorsunuz kızlar. Oğlumu okula gönderdim. Bugün dinleneceğim hiçbişi yapmayacağım dedim. Yataktayım 1-2 saattir. Yatak beni dövüyo resmen. Tv de izlenecek bişi yok. Kitap okuyayım dedim az gözüm ağrıyor. Kalkıp iş yapayım çok iş var diyorum. anladımki boşluk bana göre değil. Buraya 50 defa girdim siz bişiler yazıyonuz mu diyeaz sonra milleti arayıp taciz etmeye başlayacağım artık
Ben hamileliğimin başından beri normal doğum yapacağım diye şartladım kendimi inşallah öyle olur aksi bir durum gelişir ve olmayacak olsa bile son ana kadar bekleyip o aşamada sezeryana geçilsin istiyorum senin gibi düşünüyorum yani canım .Bence uç örneklerle umudunu yitirme. Dün arkadaşa da söyledim. Normali denemek daha mantıklı. Bişi kaybetmiyorsun baktın olmuyor 2-3 cm açıklıktan sonra sezeryan olursun. Hiç olmadı bebeğinin isteğine saygın olmuş olur
AynenAaa ben çok egleniyorum sabahtan beri mutfaktayim sanki yüz kişi yemek yemis mutfakte hepsini önce elimde yıkayıp sonra makineye diziyorum egil kalk yapmaktan kasiklarim şişti. Ama iş biter mi daha buz dolabinin içi silinecek. Kuruyan iki makine çamaşır ütülenecek yerlerine götürülecek. Sonra da tüller makineye atılıp kocaya astırılacak. Yarınki planım da evin kapılarını silmek. Sıkılmaya vaktim yok evin müsait bir kenarinda da doğururum heralde aradan çıkmış olur
Ayyy cnm benim ben heyecan yaptım. İnşallah beraber gidersiniz eve
Bencede süpriz yapacaklar bozma mademhem bantlı hem mideye kadar nasıl cıkarsın. Emzik gibi birsey degilki atsin.
Ay gözün aydın ya. Cok sevindim 2 kilo olunca cıkarıyorlar zaten.
Gözün aydın canım benim çok iyi olacaksınız allahın izniyle.
Hadi inşallah canım, kendi çıkarması bana da zor geldi. Bence kilosu arttı ve gücü de artmaya başladı diye çıkarmışlardır artık. Kardeşimde öyle olmuştu.
Canım benim ki 37 hafta doldu dün bugün artık emiyormuş arada tıkansa başlamış ufaktan bence haftanın dolması lazım 37 bitince yani bnm arkadaşın da 37 bitince başlamış emmeyeAyy nasıl çıkacak dediğin gibi mideye kadar gidiyor o hortum. Hadi inşallah yarına sürpriz yaparlar sana. Bugün ben de gittim geldim ama yok daha gelişme emmiyormus sipam. Bizim de 35.hafta bitti ya biraz biraz emmesi lazım değil mi biberondan bile. 2005gr olmuş ama hala tık yok
Amaaan nasıl kötü olmusAaa o çok güzelmiş bak :)) benim doktor açılma olmasi için ev islerimin hepsini yapmami merdiven inip çıkmalı kendimi perişan etmemi söyledi.kısacahatta eski doktorum egilip yerleri ellerimle silmemi söyledi düşün.artık koca da bunları duyunca temizlik yardımcısı almaktan vazgeçti tabikisi
O paketler öyle ben o yüzden 0 13 kiloluk oto koltuğu almıştim isofixli. Bebek yaklaşık 8 9 ayda tam desteksiz oturunca diğer koltuğa gecersin. Zaten onlar 9 kilodan başlıyor hep. Bence buna isofix alma.
Ah canim benimmm tatlisliga baaak :) sansi, bahti guzel, saglikli bir hayati olsun insallah annesi. Masallah ona.Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
MasallahSürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Maşallah canım az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla.gününü bekliyor minnoş kuzumSürpriz fotooo :))
Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.O paketler öyle ben o yüzden 0 13 kiloluk oto koltuğu almıştim isofixli. Bebek yaklaşık 8 9 ayda tam desteksiz oturunca diğer koltuğa gecersin. Zaten onlar 9 kilodan başlıyor hep. Bence buna isofix alma.
Masallah canim iyi olmanıza sevindimMerabalar kızlar çoklu alıntı yapiyim dedim ama yapamadim hepsini.bebekte bende iyiyiz cok şükür sezeryan oldum benim ilk sezeryanda ameliyatta erken uyanma olayım olmuştu şok geçirmiştim bundada o olaydan dolayı çok korktum. Belden istedim 4 defa denedi ama omurilkte kirecleme olunca norkozu enjekte edemedi.sonuncudada bacak sinirime değmiş elektrik çarpmış gibi bi etki verdi haliyle benim kalp atışı fırladı tansiyon düştü genel anestezi oldum.
Sağosun ağrı ile uyanmaktan korktuğum için agri kesici vermiş agrisiz rahat uyandım. Sonrasindasa çok hareket ettim gazimda çıktı iyiyim.darisi sizlere inş
Enerjine hayranım masallsh ben bi oda dahi süpüremuyorum artıkAaa ben çok egleniyorum sabahtan beri mutfaktayim sanki yüz kişi yemek yemis mutfakte hepsini önce elimde yıkayıp sonra makineye diziyorum egil kalk yapmaktan kasiklarim şişti. Ama iş biter mi daha buz dolabinin içi silinecek. Kuruyan iki makine çamaşır ütülenecek yerlerine götürülecek. Sonra da tüller makineye atılıp kocaya astırılacak. Yarınki planım da evin kapılarını silmek. Sıkılmaya vaktim yok evin müsait bir kenarinda da doğururum heralde aradan çıkmış olur
Sürpriz fotooo :))
Maşallah Maşallah Maşallah kuzuyaaaa...Sürpriz fotooo :))
Ayy kurban olduğummm maşallah ona çok mutlu oldum sizin adınızaSürpriz fotooo :))
Vallahi hacı ben kotamı doldum. Düne kadar tek başıma hem iş hem çocuk hem taşınma hem ev ; benden bu kadar. Biraz da prenses olmalıyım fazlasıyla hakediyorum bence.Aaa o çok güzelmiş bak :)) benim doktor açılma olmasi için ev islerimin hepsini yapmami merdiven inip çıkmalı kendimi perişan etmemi söyledi.kısacahatta eski doktorum egilip yerleri ellerimle silmemi söyledi düşün.artık koca da bunları duyunca temizlik yardımcısı almaktan vazgeçti tabikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?