2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Maşallah canim Benim , Allah bagislasin çok tatlı duruyor . Bir an önce evinize gitmekte nasip olsun tez zamanda inşallah.

Güzel anneler merhaba
Bugün 36+4 teyim muayeneye gittim 2580 gr 47,6 cm iyi dedi ama tabi biraz zayıf kızım . Bende zayıfım zaten genetik sanırım . Sorum var size çatı muayenesi yaptı. Sonra 2 damla kanamam oldu olacağını yaparken söyledi zaten orda sıkıntı yok ama eve geldim kaç saat geçti üstünden ağrım sızım yok ama hafif hafif akıntı gibi lekelenme oluyor pembemsi . Çatı muayenesi doğumu tetikler diye birşeyler okudum nette. Aklım çıktı. Neden yaptı o zaman bu muayeneyi. Herşey normal . Doğum yapabilirsin açılman henüz yok haftaya perşembe görüşelim kesinleşir dedi çıktım bende ama lekelenme devam edınce korku saldı içime birde zaten zayıf Bebek. Fikir verebilir misiniz bana

Masallah sze bebisin kilosu gayet iyi canm bnce cati muayenesinde tahriş olduysa leke olmustur bn bi kac hafta once bir gunde 6 kez cati muayenesi oldum birde 4 gun daha yaptilar akintim oldu ama kanama falan yoktu doktorun zaten soylemis olabilir diye bnce korkma ama hala devam ediyorsa doktorunu ara

Hay Allah senden razı olsun canım çok tşk ederim . Yarına kadar bekleyeyim o zaman devam ederse arayıp konuşayım hemen . Korktum bir an doğumu tetiklermiş vs bir sürü şey okudum aklım karıştı . Allah sana da sabır versin ay ne tuhaf birşeymiş şu çatı muayenesi bilmeyince insan işte benim gibi korkuyor çoook tşk ederim

Insallah canim Evet güzel haberler aldık ama dr um sağolsun baya sakin normal mi bu bilmiyorum.doğumla ilgili bişey demiyo sadece 5 hafta falan var daha dedi okadar ama en sevindiğim şey dönmüş olması oldu herseyden ziyade gerisi de çatı muayenesine kaldı bakalım şimdilik korkulu rüyam o benim en son boya 1 seneyi geçti kesimde ilk haftalarımda yaptırmıştım uçlar baya kötü oldu aynen resimlerde düzgün çıkalım bari zaten sonrası lohusa depresyonu

Maşallah yavru önden gidiyor sanki haftaya 3ü geçmiş olur inşallah

Yanlışa
Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.

Yanlış anlamışsınız ne demek ya
Farzı misal "yanlış bile anlasanız" Tüketici yasalarında iade prosedürü işler. Iade etme hakkını kullanırsın.

Allah sendende razi olsun canm bnm ozmn birde bnm erken dogum riskim vardi hergun muayene etti erken dogum tetikleseydi bn dogurmus olurdum korkma muhtemelen kendini kasmışsin oyuzden tahriş olmustur devam ederse doktorunu ararsin geçmiş olsun:)

Benim sürekli kanamam var. 29. Haftada yapmışlardı çatı muayenesini kanamam devam eder demişti ettide zaten. Ama benim kanama olunca açılmaya bakmak için yaptılar senin bi risk yoksa neden yaptılar anlamadım. Kilo konusunu da kafana takma benim oğluşta zayıf doktor en fazla 3 kg olur dünyayı yesen kilo almaz kendine alırsın sadece vitaminli şeyler ye o alacağı kadar alır dedi. Erken doğum riskim var yeni 2 kg geçtik ben takmıyorum açıkcası. Sağlıkla doğsunda biz emzirerek aldırırız onlara. Kuzenimin 3050 gr doğdu bebek doktor ona da zayıf demişti şimdi 1 yasında tosuncuk oldu kuzenim yemesini azalttı. Zayıf doğdu hep öyle olavak diye bişey yok hem çıkarması kolay olur boşver

Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.

Nasıl almiyolar, faturası v.s.Tüketiciye giderim deyince ne tepki veriyolar ? Cayma hakkı diye bisey var veya belki ürün kalitesini, kumaşını begenmedin olamaz mı ?!

Bu erkekler gerçenten çok gereksi varlıklar bütün gün olan keyfimin içine etti onun yüzünden hafif sancım var sinirimden resmen.ve umrunda değil gerçekten kimse için canınızı sıkmaya değmez.durup dururken sancım başladı.

Kızlar ben hiç yalancı sancı çekmedim bide bebek okadar yukardaki midemin orda resmen. Erken doğum riskim var ama sanki bu belirtilere bakarak vaktini beklicek gibi ne dersiniz

Bayılıyorum böyle bilinçli bayanlara :) içimi rahatlattın Allah zamanında ve çok kolay Doğum nasip etsin sana. Çoook sağol canım benim

Ay ne zor kanama vs. Allah yardımcın olsun bir an önce hemen geçsin. Bana da kime desem ay çok zayıf doğsa yoğun bakıma alınır diyorlar moralim bozuldu ama bende takmayacağım çok doğru dedin sağlıklı doğsun emziririz evelallah :) bana acaba normal Doğum yapabilir miyim diye çatıyı kontrol etmek için yaptı muayeneyi.yapabilirsin kanalın da güzel çatında dedi. Tek avaz da çıkaralım nasılsa küçük bebekler

Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Yerim ben o minik kızı ya masallah hanım kızımız parmak emmeye başlamış demek :)

Kızlar geçen yıl bu zamanlar sağ göğsümde ve sağ kolumda çok agri vardi bi sürü doktora gittim meme cerrahisine ki en çok korktuğum oydu universiteye özel doktorlara radyologlara ortapediye allaha sukur hiç bişey çıkmadi sadece kucuk kistler varmis memenin dogal yapisindan dolayi.ama agri gecmiyordu da...en son doktor senin psikolojin bozulmuş dedi yazı bi geçir devam ederse yine arastiririz dedi.sonra zaten hamile kaldım 3.ayda falan yine gittim göğsümu kontrol ettirmeye hep söylendiği gibi yine kist var dendi zararsiz...şimdi benim burda daha önce söylemiştim sağ gogsumun altında ağrı var kaburgama doğru kafama takmak istemiyorum ki cidden psikolojim bozulmustu bu konuda. Bu ağrı bebekle ilgilidir demi doktora sordum tam ayaklari orda dedi sizde de oluyor mu

Cnm destek alsana.

Cankm 36 Dan sonra çatı muayenesi oluyor tetiklemez gerekli ama son zamanlarda artık bebek gelmeyince 40 üzeri mesela çatı muayenesinde bsy yapıyor doktorlar gelsin diye arkadaşımın her Çatı muayenesinden sonra kanaması oldu çok normal içini ferah tut ben o muayeneyi bile olamadım korkudan ağladım
Hayırdır kuzum ne oldu Deli bunlar de geç saydır gitsin için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…