- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.881
Cnm destek alsana.Kızlar cevaplarınız icin çok teşekkür ederim hepimiz sağolun haftaya kadar cesaretimi toplayacağım baktım olmuyor doktorla ortak karar vereceğim öyle de böyle de bazı zorlanmalar yasayacağım bunu artık kabul ettim sezeryan da olsa yine doktoruma kendimi bırakmam gerekecek normalde de keza gönlüm normalden yana her şey bu muayeneye bağlı belki rahmim uygun değil hiç önermeyecek normali bilemiyorum sezeryana dahi karar versem bu muayene yapılması gerekliymiş çatı uygunluğu rahim duvarı açılma kayganlik vs gibi acılardan
Bunu atlattırsam gerisini getiririm insallah
Ay bu ne guzellik ya rabbim cok tatli masallah yerim ben onun parmaklarini gittiginde mis mis kokusunu icine ceker opermisim bnm icin canmSürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Pusete takilanlar kemerli.olur zaten canim. Isofixli araba koltugu baska. O pusetler bebek oturmaya baslayana kadar kullaniliyor ilk 6 ay yani max. Oturmaya baslayinca kullanisli olmuyor 13 kilo desede.o yuzden ilk aylar kenerli sonra isofixli olan normal oto koltugu almak lazim.Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.
Bizimki de yavaştan başlamış biberondan almaya hatta bugün azıcık beni denedik . Fazla alamadı tabi ki hemen yoruldu kalp atışları düştü. Sabır biraz daha ne yapalimCanım benim ki 37 hafta doldu dün bugün artık emiyormuş arada tıkansa başlamış ufaktan bence haftanın dolması lazım 37 bitince yani bnm arkadaşın da 37 bitince başlamış emmeye
Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.Pusete takilanlar kemerli.olur zaten canim. Isofixli araba koltugu baska. O pusetler bebek oturmaya baslayana kadar kullaniliyor ilk 6 ay yani max. Oturmaya baslayinca kullanisli olmuyor 13 kilo desede.o yuzden ilk aylar kenerli sonra isofixli olan normal oto koltugu almak lazim.
Der satiliyorda zaten ayri aparat ama almaya gerek yok. Ilk 5 6 ay icin yeterli kemerli olanlar. Asil onemli olan 6 aydan sonra kullanilacak olan gercek oto koltugu.Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.
Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Aslında onların çoğunda kemerle bağlanıyor. Isofix daha güvenli ama kemer güvensiz degil neticede. 9 18 kg olup isofix olmayan ama testleri gećen otokoltukları var mesela. Önemli olan testi geçmesi.Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.
Kizlar dun bizim bebek arabasini teslim ettiler. Ben icinde araba koltugu falan hepsi dahil olan setlerden almistim. Neyse kurduk ama bir baktik araba koltugu izofix degil, kemerle baglaniyor. Cok moralim bozuldu sizce ne yapsam? Kemerle baglama guvensiz mi olur?13 kiloya kadar bu koltugu kullanicaz sonucta. 13 kilo kac aylik oluyor bilmiyorum.
Aradim bu sabah paketin icine kemerli dahilmis izofixli istersek ayrica alabilirmisiz.
Aaa ben çok egleniyorum sabahtan beri mutfaktayim sanki yüz kişi yemek yemis mutfakte hepsini önce elimde yıkayıp sonra makineye diziyorum egil kalk yapmaktan kasiklarim şişti. Ama iş biter mi daha buz dolabinin içi silinecek. Kuruyan iki makine çamaşır ütülenecek yerlerine götürülecek. Sonra da tüller makineye atılıp kocaya astırılacak. Yarınki planım da evin kapılarını silmek. Sıkılmaya vaktim yok evin müsait bir kenarinda da doğururum heralde aradan çıkmış olur
herkese merhabaa
Sürpriz fotooo :))
Kızlar muayeneden çıktım bebiş 2725 gr olmuş ama çok iri bi bebek olmayacak dedi..suyu iyi bas aşağı da dönmüş insallah bidaha donmez dedim artik pek donmez dedi şükür.yüzünü yine göstermedi eliyle kapatmış zilli kızım :) şimdi nst sırası bekliyoruz bakalım.sac boyama olayını sordum birkaç kişi haber bekliyodu burda boyatabilirsin dedi bitkisel olsun dedi diplere sürdürme dedi...yani bizim herşey yolunda şükür.bide alt muayenelerini sordum ona daha var dedi onu şuan baksakta anlayamayız dedi ama olur dedi normal
Kızlar sol ayak bağımsızlığını ilan etti inanılmaz sisti kangren falan olmam değil mi hareket dahi ettiremiyorum şişlikten
Bebek’te bugün çok hareketsiz dünkü ağlamaktan dolayı mi bilmiyorum 2 3 kere karnım dalgalandi o kadar hıçkırık hissediyorum arada
Bebek doğurabilirsin meselaSiz nasıl vakit geçirebiliyorsunuz kızlar. Oğlumu okula gönderdim. Bugün dinleneceğim hiçbişi yapmayacağım dedim. Yataktayım 1-2 saattir. Yatak beni dövüyo resmen. Tv de izlenecek bişi yok. Kitap okuyayım dedim az gözüm ağrıyor. Kalkıp iş yapayım çok iş var diyorum. anladımki boşluk bana göre değil. Buraya 50 defa girdim siz bişiler yazıyonuz mu diyeaz sonra milleti arayıp taciz etmeye başlayacağım artık
Oyy maşallah ya kuzucuğa çok şükür az kaldıSürpriz fotooo :))
Canım seninde gözün aydınBizimki de yavaştan başlamış biberondan almaya hatta bugün azıcık beni denedik . Fazla alamadı tabi ki hemen yoruldu kalp atışları düştü. Sabır biraz daha ne yapalim
Ooyy yavrum ne ağlamıştır smaNerede doğuranlar bakiyim kayboldular hemen:) çok sohbet edesim var oysabiz sarılıkla uğraşıyoruz. 15 küsür olmuş. Sık sık emzirip atmaya çalışcaz cuma tekrar tahlil yapılacak yükselirse ışın tedavisi. İnşallah gerk kalmadan atlatırız. Bugün işitme testimiz yapıldı bi de geçtik şükür. Sağlık ocağında topuk kanımzı da verdik. Bol acılı bi günü atlattık:/
Ağladı yaOoyy yavrum ne ağlamıştır sma
Bence ekstra satın alma... bu şekildede gayet kullanışlı oluyor... oğlu mu 9 ay oturabildik oda zorla çünkü hareletlendikçe hafif yatar pozisyonda kalmak istemedi... hemen 9-18 kilo oto koltuğuna geçtik nemde ozaman isofixli aldım...Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.
Canım ben araba konusunda neredeyse uzmanlaştım, hiç bir travel sistem isofixli değil ki, önce puset kullanacağız bi 6-7ay sonra isofixli araba koltuğu alacağız.herkes böyle yapıyor, ilk önce kemerle bağlanan ana kucağı(puset) yani..ben hiç isofixli görmedim 100tane araba araştırdım.Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.
İzofixe uyumlu demişlerdir, hiç izofixli diye bi puset görmedim canım, boşuna üzülme..hepimiz kemere takılandan aldık,zaten 6ay kullancaz bunu.Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.
Cok sagol sizler yazinca icim rahatladi. Evet dedigin gibi zaten 6-7 ay sonra kullanilmayacak.İzofixe uyumlu demişlerdir, hiç izofixli diye bi puset görmedim canım, boşuna üzülme..hepimiz kemere takılandan aldık,zaten 6ay kullancaz bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?