2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm destek alsana.

Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Ay bu ne guzellik ya rabbim cok tatli masallah yerim ben onun parmaklarini gittiginde mis mis kokusunu icine ceker opermisim bnm icin canm

Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.
Pusete takilanlar kemerli.olur zaten canim. Isofixli araba koltugu baska. O pusetler bebek oturmaya baslayana kadar kullaniliyor ilk 6 ay yani max. Oturmaya baslayinca kullanisli olmuyor 13 kilo desede.o yuzden ilk aylar kenerli sonra isofixli olan normal oto koltugu almak lazim.

Canım benim ki 37 hafta doldu dün bugün artık emiyormuş arada tıkansa başlamış ufaktan bence haftanın dolması lazım 37 bitince yani bnm arkadaşın da 37 bitince başlamış emmeye
Bizimki de yavaştan başlamış biberondan almaya hatta bugün azıcık beni denedik . Fazla alamadı tabi ki hemen yoruldu kalp atışları düştü. Sabır biraz daha ne yapalim

Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.

Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.
Aslında onların çoğunda kemerle bağlanıyor. Isofix daha güvenli ama kemer güvensiz degil neticede. 9 18 kg olup isofix olmayan ama testleri gećen otokoltukları var mesela. Önemli olan testi geçmesi.

Canım zaten 6-7 aydan sonra çocuk ona zor sığıyor. Benim yeğenime o aylarda yeni aldık. 13kilo da dese bebek rahat edemiyor. Çok dert etme yani sonra daha büyüğünü izofixli alırsın.

Bu işler bizde de var yapılmayı bekliyor ama ben yapmıcam kadın gelecek. Normalde de cam silmekten pek hazzetmem. Bence sen yine de hepsini birden yapma

herkese merhabaa

Merhabaaa

Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah

Maşallah Baya toparlamış canım çok şükür. Parmak emiyorsa bu iş tamamdır

Ne güzel haberler almışsın, darısı başımıza bende saçımı boyatmadım ama istiyorum galiba. Fotolarda düzgün çıkalım

Canım arada oluyor öyle, bugün benimki de hareketsiz ama az da olsa hissediyorsan sıkıntı yoktur.

Bebek doğurabilirsin mesela vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın şaka bi yana iş hayatından sonra ev hayatına alışmak uzun sürüyor gerçekten ama genelde gördüğüm alışınca da vazgeçmek zor oluyo:))

Nerede doğuranlar bakiyim kayboldular hemen:) çok sohbet edesim var oysa biz sarılıkla uğraşıyoruz. 15 küsür olmuş. Sık sık emzirip atmaya çalışcaz cuma tekrar tahlil yapılacak yükselirse ışın tedavisi. İnşallah gerk kalmadan atlatırız. Bugün işitme testimiz yapıldı bi de geçtik şükür. Sağlık ocağında topuk kanımzı da verdik. Bol acılı bi günü atlattık:/

Ooyy yavrum ne ağlamıştır sma

Sen nasil almistin? Seninki de ilk 6 ay kemerli mi? Ama izofixi var isterseniz ekstra satin alabilirsiniz dediler.
Bence ekstra satın alma... bu şekildede gayet kullanışlı oluyor... oğlu mu 9 ay oturabildik oda zorla çünkü hareletlendikçe hafif yatar pozisyonda kalmak istemedi... hemen 9-18 kilo oto koltuğuna geçtik nemde ozaman isofixli aldım...

Hem pusete takilan hem arabaya otokoltugu diye geciyor. Alirken sorduk, inceledik ama simdi yanlis anlamissiniz pakete dahil olan kemerli diyorlar. Cinnet gecirmek uzereyim.
Canım ben araba konusunda neredeyse uzmanlaştım, hiç bir travel sistem isofixli değil ki, önce puset kullanacağız bi 6-7ay sonra isofixli araba koltuğu alacağız.herkes böyle yapıyor, ilk önce kemerle bağlanan ana kucağı(puset) yani..ben hiç isofixli görmedim 100tane araba araştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…