- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.961
Bir ped kadar gelmedi henüz ilk kırmızı 2 damla sonra pembeleşti mukus tarzı bir akıntıyla karışık geldi akşama kadar sürdü şuan azaldı ama hala geliyor . Takipteyim yarına kadar geçmezse arayacağım doktoru. Çooook tşk ederim bilgin için içim rahatladı sizlerleCanim benimde aynisi oldu .gece acile gittim ordaki doktor normal 3 gun devam edebilir dedi 3 gun hafif hafif geldi doktor bir pedi dorduracak kadar olursa hemn gel dedi ins bir sorun yoktur hayirlisiyla vaktinde kolay bir dogumun olur
2 tanecik yersen bisey olmuyor. Gecen sutun haninda 2 tane cikolatali biskuvi yedim yukseltmedi.Sekeri olan arkadaslar petibor biskuvi seker yukseltir dimi canm cok cekti ya
Aynen cnm 8 yaşına girecek kızım ama yok kaç doktorla görüştümOhoooo senİn doğumunun üzerinden yıllar geçmiş, bence de doktorlar kolayı seçiyor. Ama bulabilirsen doktorunu yapabilirsin.
Henüz kesilmedi canım sadece azaldı ama sümüksğ tarza döndü benimde . Peçeteyle silince görüyorum . Benimde İnmemiş aşağıya Bebek henüz . Bol bol yürü insin dedi. 1 cm açılman var sadece dedi herşey normal . Doğum yapabilecek kadar iyi dedi. Ama bu kanama canımı sıktı gelebilir kan dedi ama işteSuan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?
2 tanecik yersen bisey olmuyor. Gecen sutun haninda 2 tane cikolatali biskuvi yedim yukseltmedi.
Ay keske yukseltmeseydi ya bnce hiccyemiyim onumde duruyorlar herkes yiyo bn sadece bakiyorum zaten az kaldi biraz daha sabrYükseltir canım ama çok istediyse 2 tanecik yenilebilir bence.
1 cm açılmaya açılma yok denebilir henüz.3-3,5 cm olduğunda açılman var diyebiliriz korkma dedi birdeHenüz kesilmedi canım sadece azaldı ama sümüksğ tarza döndü benimde . Peçeteyle silince görüyorum . Benimde İnmemiş aşağıya Bebek henüz . Bol bol yürü insin dedi. 1 cm açılman var sadece dedi herşey normal . Doğum yapabilecek kadar iyi dedi. Ama bu kanama canımı sıktı gelebilir kan dedi ama işte
Benimki hala ters. Hatta once cati muayenesi yapti doktorum donmus kafasi geldi elime drdi ama bizikladigi bebegin popoymus :)Geçmiş olsun canım geçer inşallah geçicidir o kanama...hem dönecek bence hiç takma benimki dönmüş stres yapma yeter sakin ol en azından rahat doğum yapacağın haberini almışsın bak ne güzel benim o da belirsiz yani
Bilmiyorum. Takipteyim. Bakicaz bakalimDaha dün gece okudum, kanama olabilir ama şiddetliyse doktora başvurulmalı yazıyordu. Acaba gelen şey nişanın mı?
Tipayi bana yolla kiz :))Bakalım yarın bana da yapabilirler :)
Unutma doğurmak yasak, sen doğurursan bizimki de alır sinyali. Anlaşmayı unutma, Şubat ı bekliyoruz
Oturmayi ogrendikten sonra o puset koltuklar cokta guvenli degil ki cocuk hareket ediyor cunku. Aman bir doguralimda hayirlisiyla 6 aylik.olunca bakariz koltuklara :)Eki Görüntüle 2095636
Yeni doğan oto koltuğu için böyle bir şey var ayriyeten satılıyor kemer gerekmiyor o zaman ama standart paketlerde satılmıyor tabi ayriyeten almak gerek istiyorsan. Birde öyle 5-6 aydan sonra diğerine geçmek doğru değil oturmalı koltuk için bebeğin çok iyi oturması en az 9 kilo olması lazım yoksa kaza anında Allah korusun bebeğin boynu falan kırılabilir bu ilk yatmalı da durabildiği kadar durması daha güvenli biz 1 yaşından sonra geçtik
Benim.muayene sifir sikinti idi. 1 cm acilmam var. Catimda.doguma cok uygunmus. Tekterslik bebisin ters olmasi :)Ben su an muayenesinden degil kanamasindan daha cok korktum. Benimki de 36. Haftada yapicam dedi. Insallah hemen gecer kanaman, bi zarari olmasa da insanin siniri bozulur.
Ayni durumdayim. 1 cm acilmam var. Ve bebek asagiya inmis. Kasiklarina baski hissedersin dedi. Fazla ayakta kalma dedi.lekelenmede normal dedi.bakalim takipteyim bende.Henüz kesilmedi canım sadece azaldı ama sümüksğ tarza döndü benimde . Peçeteyle silince görüyorum . Benimde İnmemiş aşağıya Bebek henüz . Bol bol yürü insin dedi. 1 cm açılman var sadece dedi herşey normal . Doğum yapabilecek kadar iyi dedi. Ama bu kanama canımı sıktı gelebilir kan dedi ama işte
Aynen canım 8 aydır ne çektiğimi ben bilirim hep bi bebeğimi kaybetme korkusu. 2 kg geçince almıyolar küvöze önemli olan ciğer gelişimi dinleme kimseyi sen tadını çıkar son günlerinAy ne zor kanama vs. Allah yardımcın olsun bir an önce hemen geçsin. Bana da kime desem ay çok zayıf doğsa yoğun bakıma alınır diyorlar moralim bozuldu ama bende takmayacağım çok doğru dedin sağlıklı doğsun emziririz evelallah :) bana acaba normal Doğum yapabilir miyim diye çatıyı kontrol etmek için yaptı muayeneyi.yapabilirsin kanalın da güzel çatında dedi. Tek avaz da çıkaralım nasılsa küçük bebekler
Ay maşallah ne güzel inmiş senin ki darısı bana nasip canım benim inş kolay Doğumun olacak belli :)Benimki hala ters. Hatta once cati muayenesi yapti doktorum donmus kafasi geldi elime drdi ama bizikladigi bebegin popoymus :)
Bilmiyorum. Takipteyim. Bakicaz bakalim
Tipayi bana yolla kiz :))
Oturmayi ogrendikten sonra o puset koltuklar cokta guvenli degil ki cocuk hareket ediyor cunku. Aman bir doguralimda hayirlisiyla 6 aylik.olunca bakariz koltuklara :)
Benim.muayene sifir sikinti idi. 1 cm acilmam var. Catimda.doguma cok uygunmus. Tekterslik bebisin ters olmasi :)
Ayni durumdayim. 1 cm acilmam var. Ve bebek asagiya inmis. Kasiklarina baski hissedersin dedi. Fazla ayakta kalma dedi.lekelenmede normal dedi.bakalim takipteyim bende.
Işte o kisim muamma. Malum benim bebek ters. Normal dogum sansim yok suan bebek donemSe.Ay maşallah ne güzel inmiş senin ki darısı bana nasip canım benim inş kolay Doğumun olacak belli :)
Sağol canım çok fena acıyor baktircam gecmezse inşallah gecerCanim benimkinin ayakları yanda ama arkadaşımın tam kaburgadaydı Çan’ımı çok acıtıyor derdi sabret dogumdan sonra baktırırsın olmadi
Sağol canım sizde de olmasi rahatlatiyor beni keşke hiçbirimiz olmasa da iste kafama taktim..memeyi ihal etmiycem zaten hep tetikteyimCanım birebir aynı durum bende de var, yıllardır 6 ayda bir kontrol ediliyor, minik su dolu kistcikler onlar. Her regli zamanı yok olup tekrar oluyorlar. Şu an göğüs altı Ağrı bende de oluyor, rahim iyice yukarı çıktı ve ciğerlere bile baskı yapıyor. O ağrıların sebebi buendişe etme ama Doğumdan sonra yine meme kontrolünü de ihmal etme.
Aynen ben de liseden beri gidiyorum ara ara yanlız geçen yıl çok ağrım oldu korktum çok..çok sağol canım içimi rahatlattın bebekten oluyordur insallah doğumdan sonra yine gidicem kontrole ben de..Bu konuda tez yapıcam neredeyse çünkü yıllardır her 3 ayda bir meme usg yaptırıyorum hatta biyopsi de oldum. Hamileyken de aksatmadım.hala var o kistler hatta bir tanesi baya büyük usg sonucumu görsen 3 paragraf yazı o kadar çoklar. Ama Allah’a şükür kötü kist değil. Son usg de doktor Doğumdan sonra gel bakalım emzirince geçiyor çoğu kadının dedi hatta . Ve kaburga ağrısı için birebir aynısını yaşıyorum 3 haftadır . Onun memeyle alakası yok canım içini ferah tut Bebek ayaklarıyla baskı yapıyor ve rahmin büyüdüğü için baskın artıyor. Teknelerini kaburgana yakın hissediyorsan heleki hiç korkma alakası yok memeyle. Doğumdan sonra geçecek . Meme için de inşallah emzirince kaybolur geçmiş olsun :)
32 de biraktirdi bana doktorum.Hanımlar merhaba kesin daha önce konusulmustur ama bi de ben sorayim coraspin kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız ilkinde ya 32 ya 34te bırakmıştım ama bunda 36ya kadar kullan diyor bana bir de plesantam aşağıda benim doğumun ne zaman olacağı belli değil ben bırakmak istiyorum çünkü her an kanama olursa korkusuyla yaşamak daha çok stres yaratiyor
Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?
Suan devam ediyor kanamam. Ama pembe renge dondu ve sivi gibi. O sumuksu durum kayboldu.agrim sancim yok.sanirim yabas yavas bitecek.Bebek acaba muayeneden sonra dönmüş olabilir mi belki ondan kan gelmiştir gibi kendimce olumlama yapıcam ama esas dinleyince geçti mi nasıl oldun daha iyi mısın onu merak ediyorum
Hanımlar merhaba kesin daha önce konusulmustur ama bi de ben sorayim coraspin kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız ilkinde ya 32 ya 34te bırakmıştım ama bunda 36ya kadar kullan diyor bana bir de plesantam aşağıda benim doğumun ne zaman olacağı belli değil ben bırakmak istiyorum çünkü her an kanama olursa korkusuyla yaşamak daha çok stres yaratiyor
Aynı durumdayız. 5 doktor gezdim 5 haftadır. Yok biri deneriz diyor ama samimi gelmiyor hiçAynen cnm 8 yaşına girecek kızım ama yok kaç doktorla görüştüm
En son görüştüğüm doktor 36 da suni sancı vermeyi teklif etti onuda ben kabul etmedim
Yok cnm onlarada planlı olunca kolay geliyor kimse uğraşmak ve risk almak isremiyorAynı durumdayız. 5 doktor gezdim 5 haftadır. Yok biri deneriz diyor ama samimi gelmiyor hiç
Kızlar ben hiç yalancı sancı çekmedim bide bebek okadar yukardaki midemin orda resmen. Erken doğum riskim var ama sanki bu belirtilere bakarak vaktini beklicek gibi ne dersiniz
Kızlar geçen yıl bu zamanlar sağ göğsümde ve sağ kolumda çok agri vardi bi sürü doktora gittim meme cerrahisine ki en çok korktuğum oydu universiteye özel doktorlara radyologlara ortapediye allaha sukur hiç bişey çıkmadi sadece kucuk kistler varmis memenin dogal yapisindan dolayi.ama agri gecmiyordu da...en son doktor senin psikolojin bozulmuş dedi yazı bi geçir devam ederse yine arastiririz dedi.sonra zaten hamile kaldım 3.ayda falan yine gittim göğsümu kontrol ettirmeye hep söylendiği gibi yine kist var dendi zararsiz...şimdi benim burda daha önce söylemiştim sağ gogsumun altında ağrı var kaburgama doğru kafama takmak istemiyorum ki cidden psikolojim bozulmustu bu konuda. Bu ağrı bebekle ilgilidir demi doktora sordum tam ayaklari orda dedi sizde de oluyor mu
Yok ters hala. 1 cm açılmam varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?