2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim benimde aynisi oldu .gece acile gittim ordaki doktor normal 3 gun devam edebilir dedi 3 gun hafif hafif geldi doktor bir pedi dorduracak kadar olursa hemn gel dedi ins bir sorun yoktur hayirlisiyla vaktinde kolay bir dogumun olur
Bir ped kadar gelmedi henüz ilk kırmızı 2 damla sonra pembeleşti mukus tarzı bir akıntıyla karışık geldi akşama kadar sürdü şuan azaldı ama hala geliyor . Takipteyim yarına kadar geçmezse arayacağım doktoru. Çooook tşk ederim bilgin için içim rahatladı sizlerle

Ohoooo senİn doğumunun üzerinden yıllar geçmiş, bence de doktorlar kolayı seçiyor. Ama bulabilirsen doktorunu yapabilirsin.
Aynen cnm 8 yaşına girecek kızım ama yok kaç doktorla görüştüm
En son görüştüğüm doktor 36 da suni sancı vermeyi teklif etti onuda ben kabul etmedim

Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?
Henüz kesilmedi canım sadece azaldı ama sümüksğ tarza döndü benimde . Peçeteyle silince görüyorum . Benimde İnmemiş aşağıya Bebek henüz . Bol bol yürü insin dedi. 1 cm açılman var sadece dedi herşey normal . Doğum yapabilecek kadar iyi dedi. Ama bu kanama canımı sıktı gelebilir kan dedi ama işte

1 cm açılmaya açılma yok denebilir henüz.3-3,5 cm olduğunda açılman var diyebiliriz korkma dedi birde

Benimki hala ters. Hatta once cati muayenesi yapti doktorum donmus kafasi geldi elime drdi ama bizikladigi bebegin popoymus :)

Daha dün gece okudum, kanama olabilir ama şiddetliyse doktora başvurulmalı yazıyordu. Acaba gelen şey nişanın mı?
Bilmiyorum. Takipteyim. Bakicaz bakalim

Bakalım yarın bana da yapabilirler :)

Unutma doğurmak yasak, sen doğurursan bizimki de alır sinyali. Anlaşmayı unutma, Şubat ı bekliyoruz
Tipayi bana yolla kiz :))

Oturmayi ogrendikten sonra o puset koltuklar cokta guvenli degil ki cocuk hareket ediyor cunku. Aman bir doguralimda hayirlisiyla 6 aylik.olunca bakariz koltuklara :)

Ben su an muayenesinden degil kanamasindan daha cok korktum. Benimki de 36. Haftada yapicam dedi. Insallah hemen gecer kanaman, bi zarari olmasa da insanin siniri bozulur.
Benim.muayene sifir sikinti idi. 1 cm acilmam var. Catimda.doguma cok uygunmus. Tekterslik bebisin ters olmasi :)

Ayni durumdayim. 1 cm acilmam var. Ve bebek asagiya inmis. Kasiklarina baski hissedersin dedi. Fazla ayakta kalma dedi.lekelenmede normal dedi.bakalim takipteyim bende.

Aynen canım 8 aydır ne çektiğimi ben bilirim hep bi bebeğimi kaybetme korkusu. 2 kg geçince almıyolar küvöze önemli olan ciğer gelişimi dinleme kimseyi sen tadını çıkar son günlerin

Ay maşallah ne güzel inmiş senin ki darısı bana nasip canım benim inş kolay Doğumun olacak belli :)

Canim benimkinin ayakları yanda ama arkadaşımın tam kaburgadaydı Çan’ımı çok acıtıyor derdi sabret dogumdan sonra baktırırsın olmadi
Sağol canım çok fena acıyor baktircam gecmezse inşallah gecer

Sağol canım sizde de olmasi rahatlatiyor beni keşke hiçbirimiz olmasa da iste kafama taktim..memeyi ihal etmiycem zaten hep tetikteyim

Aynen ben de liseden beri gidiyorum ara ara yanlız geçen yıl çok ağrım oldu korktum çok..çok sağol canım içimi rahatlattın bebekten oluyordur insallah doğumdan sonra yine gidicem kontrole ben de..

Hanımlar merhaba kesin daha önce konusulmustur ama bi de ben sorayim coraspin kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız ilkinde ya 32 ya 34te bırakmıştım ama bunda 36ya kadar kullan diyor bana bir de plesantam aşağıda benim doğumun ne zaman olacağı belli değil ben bırakmak istiyorum çünkü her an kanama olursa korkusuyla yaşamak daha çok stres yaratiyor

32 de biraktirdi bana doktorum.

Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?

Bebek acaba muayeneden sonra dönmüş olabilir mi belki ondan kan gelmiştir gibi kendimce olumlama yapıcam ama esas dinleyince geçti mi nasıl oldun daha iyi mısın onu merak ediyorum

Bebek acaba muayeneden sonra dönmüş olabilir mi belki ondan kan gelmiştir gibi kendimce olumlama yapıcam ama esas dinleyince geçti mi nasıl oldun daha iyi mısın onu merak ediyorum
Suan devam ediyor kanamam. Ama pembe renge dondu ve sivi gibi. O sumuksu durum kayboldu.agrim sancim yok.sanirim yabas yavas bitecek.

Canım ben 32.haftada bıraktım. Doktor öyle demişti.

Yarın benimde kontrol var kızlar.
36+2 olacagız kızımda 36da doğdugu için beni bir panik aldı

Kızlar ben hiç yalancı sancı çekmedim bide bebek okadar yukardaki midemin orda resmen. Erken doğum riskim var ama sanki bu belirtilere bakarak vaktini beklicek gibi ne dersiniz

Benimki de üstte canım. Vallahi doğum olayı biraz değişik, bizim gelin bi gün gitti hiçbişeyi yoktu ertesi gece doğurdu

Benimde kaburgamda ağrı oluyor, ondandır canım. Baya baskı yapıyor. Ben doğumu düşününce ayrılıcaz bebekle psikolojisi yaşıyordum. Şimdi doğsun istiyorum çünkü artık karnım da aşırı gergin. Hele bir de kaburgama bastırınca midem de oynuyor

Yok ters hala. 1 cm açılmam varmis.

Ters halde gelmeye çalışmayacaktır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…