2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.

Canım pusetlerin hepsi baza ile izofix oluyor zaten, boşuna germe kendini. Kaldı ki 1 yıl kullanamayacaksın, 6-8 ay sonunda normal oto koltuğu gerekecek. Emniyet kemeri ile bağlantı da bunlar için güvenli merak etme.

Nasıl almiyolar, faturası v.s.Tüketiciye giderim deyince ne tepki veriyolar ? Cayma hakkı diye bisey var veya belki ürün kalitesini, kumaşını begenmedin olamaz mı ?!
Degisim yok diye yaziyormus ama istediginiz urunle degisim yapabiliriz dedi. Ben de bunu cok begendim aslinda degistirmek istemiyorum cok, belki izofiksi uygun fiyata verir diye ustune gittim yapmadi. Neyse arkadaslar da burda yazinca biraz daha icim rahatladi

Hayırlısı cnm takipte kal bakalım ama çatı muayenesi sonrası kanama olması normal

Canm kanama coksa doktorunu ara yada git hastaneye bnm doktorum leke gelirse sorun degl kanama cok olursa hmn gel demisti

Gorustum doktorumla. Kan sulandirici igneyi yapma takipte kal. Kanama gecmezse tekrar goruselim dedi.

Aynen oyle yapiyorum suan :)
Halbuki muayenem cok rahat geçti. Canim yanmadi. Brn basloycak diye beklerken bitti dedi. Neden boyle.oldu anlamadim.
Kendini kasmamissin demekki canm bn baya kastim kendimi cok canm yankisti birde kan sulandirici kullanan arkadasim vardi onunda cati muayenesinden sonra kanamasi olmustu demk normaldr

Kendini kasmamissin demekki canm bn baya kastim kendimi cok canm yankisti birde kan sulandirici kullanan arkadasim vardi onunda cati muayenesinden sonra kanamasi olmustu demk normaldr
Bakalim takipteyim. Ama henuz cayi muayeneis olmayan arkadaslar bilginiz olsun. Cook basit bir muayene. En ufak aci hissetmedim. Ufak bir basinc hissettim o da zaten normal.

Canım birebir aynı durum bende de var, yıllardır 6 ayda bir kontrol ediliyor, minik su dolu kistcikler onlar. Her regli zamanı yok olup tekrar oluyorlar. Şu an göğüs altı Ağrı bende de oluyor, rahim iyice yukarı çıktı ve ciğerlere bile baskı yapıyor. O ağrıların sebebi bu endişe etme ama Doğumdan sonra yine meme kontrolünü de ihmal etme.

Valla sizi okuyunca kendimi şımarık ilan etttim zaten, burada annem yanımda dolayısıyla ev işi hiç bir şey yapmıyorum. Canım sıkılınca çıkıp geziyorum, soğuk olduğundan AVM'lere gidiyorum. Kendimi şımartacak hediyeler alıyorum. Bazen de dil gelişimi için İngilizce kitap filan okuyorum, değişik cafelere gidiyorum, çocuksuz hayatın son günlerinde biraz daha sosyal takılmaya çalışıyorum. Muhtemelen kendi evimde olsam da farklı olmazdım, arkadaşlarımla buluşur gezer tozardım 4 yaşından beri okul, iş hayatı olan bir insan olarak şu an buna hakkımız var diye düşünüyorum.

Bende ssvd doğumu çok istiyorum ama doktorlar hiç yanaşmıyor cnm artık doktorlarada bu kolay geliyor sanırım çünkü kızım 8 yaşında olzcak bana göre normali yapabilirim
Ohoooo senİn doğumunun üzerinden yıllar geçmiş, bence de doktorlar kolayı seçiyor. Ama bulabilirsen doktorunu yapabilirsin.

Evet bebek donerse cok rahat dogum yaparsin dedi. Eve gideyim ped takip uzanacagim takipte kalacagim bakalim.ona gore ararim doktoru.
Geçmiş olsun canım geçer inşallah geçicidir o kanama...hem dönecek bence hiç takma benimki dönmüş stres yapma yeter sakin ol en azından rahat doğum yapacağın haberini almışsın bak ne güzel benim o da belirsiz yani

36.haftadayim cati muayenesi yapti
Muayene cok.kolaydi 10 sn filan surdu ve ben hic aci filan hissetmedim.ama suan yogun bir kanama var. Sumuksu bir akintiyla.

Daha dün gece okudum, kanama olabilir ama şiddetliyse doktora başvurulmalı yazıyordu. Acaba gelen şey nişanın mı?

Bu konuda tez yapıcam neredeyse çünkü yıllardır her 3 ayda bir meme usg yaptırıyorum hatta biyopsi de oldum. Hamileyken de aksatmadım.hala var o kistler hatta bir tanesi baya büyük usg sonucumu görsen 3 paragraf yazı o kadar çoklar. Ama Allah’a şükür kötü kist değil. Son usg de doktor Doğumdan sonra gel bakalım emzirince geçiyor çoğu kadının dedi hatta . Ve kaburga ağrısı için birebir aynısını yaşıyorum 3 haftadır . Onun memeyle alakası yok canım içini ferah tut Bebek ayaklarıyla baskı yapıyor ve rahmin büyüdüğü için baskın artıyor. Teknelerini kaburgana yakın hissediyorsan heleki hiç korkma alakası yok memeyle. Doğumdan sonra geçecek . Meme için de inşallah emzirince kaybolur geçmiş olsun :)

Bakalim takipteyim. Ama henuz cayi muayeneis olmayan arkadaslar bilginiz olsun. Cook basit bir muayene. En ufak aci hissetmedim. Ufak bir basinc hissettim o da zaten normal.

Bakalım yarın bana da yapabilirler :)

Unutma doğurmak yasak, sen doğurursan bizimki de alır sinyali. Anlaşmayı unutma, Şubat ı bekliyoruz

Der satiliyorda zaten ayri aparat ama almaya gerek yok. Ilk 5 6 ay icin yeterli kemerli olanlar. Asil onemli olan 6 aydan sonra kullanilacak olan gercek oto koltugu.

Yeni doğan oto koltuğu için böyle bir şey var ayriyeten satılıyor kemer gerekmiyor o zaman ama standart paketlerde satılmıyor tabi ayriyeten almak gerek istiyorsan. Birde öyle 5-6 aydan sonra diğerine geçmek doğru değil oturmalı koltuk için bebeğin çok iyi oturması en az 9 kilo olması lazım yoksa kaza anında Allah korusun bebeğin boynu falan kırılabilir bu ilk yatmalı da durabildiği kadar durması daha güvenli biz 1 yaşından sonra geçtik

Evet canım ben volkan beyle tanıştım hatta doğal doğum eğitiminde çok iyi bir doktor lamaze ssvd vs. gerçekten sonuna kadar çabalayan bir doktor @kaancelil

Ay içimi rahatlattınız siz harikasınız güzel anneler sizi çok seviyorum

Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?
Ben su an muayenesinden degil kanamasindan daha cok korktum. Benimki de 36. Haftada yapicam dedi. Insallah hemen gecer kanaman, bi zarari olmasa da insanin siniri bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…