- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.941
Sabahtan beri kavga ediyorum iade almiyorlar. Neyse artik o kadar arastirdik ettik kismet buymus. Kemerle baglanan da guvenli sonucta 1 yil kadar bunu kullaniriz, dedigin gibi ustune yine para verip izofix almicam.
Degisim yok diye yaziyormus ama istediginiz urunle degisim yapabiliriz dedi. Ben de bunu cok begendim aslinda degistirmek istemiyorum cok, belki izofiksi uygun fiyata verir diye ustune gittim yapmadi. Neyse arkadaslar da burda yazinca biraz daha icim rahatladiNasıl almiyolar, faturası v.s.Tüketiciye giderim deyince ne tepki veriyolar ? Cayma hakkı diye bisey var veya belki ürün kalitesini, kumaşını begenmedin olamaz mı ?!
Hayırlısı cnm takipte kal bakalım ama çatı muayenesi sonrası kanama olması normal
Canm kanama coksa doktorunu ara yada git hastaneye bnm doktorum leke gelirse sorun degl kanama cok olursa hmn gel demisti
Evet kan sulandiri kullaniyordum dimi insallah gecer canm dikkat et uzan dinlenGorustum doktorumla. Kan sulandirici igneyi yapma takipte kal. Kanama gecmezse tekrar goruselim dedi.
Aynen oyle yapiyorum suan :)Evet kan sulandiri kullaniyordum dimi insallah gecer canm dikkat et uzan dinlen
Kendini kasmamissin demekki canm bn baya kastim kendimi cok canm yankisti birde kan sulandirici kullanan arkadasim vardi onunda cati muayenesinden sonra kanamasi olmustu demk normaldrAynen oyle yapiyorum suan :)
Halbuki muayenem cok rahat geçti. Canim yanmadi. Brn basloycak diye beklerken bitti dedi. Neden boyle.oldu anlamadim.
Bakalim takipteyim. Ama henuz cayi muayeneis olmayan arkadaslar bilginiz olsun. Cook basit bir muayene. En ufak aci hissetmedim. Ufak bir basinc hissettim o da zaten normal.Kendini kasmamissin demekki canm bn baya kastim kendimi cok canm yankisti birde kan sulandirici kullanan arkadasim vardi onunda cati muayenesinden sonra kanamasi olmustu demk normaldr
Kızlar geçen yıl bu zamanlar sağ göğsümde ve sağ kolumda çok agri vardi bi sürü doktora gittim meme cerrahisine ki en çok korktuğum oydu universiteye özel doktorlara radyologlara ortapediye allaha sukur hiç bişey çıkmadi sadece kucuk kistler varmis memenin dogal yapisindan dolayi.ama agri gecmiyordu da...en son doktor senin psikolojin bozulmuş dedi yazı bi geçir devam ederse yine arastiririz dedi.sonra zaten hamile kaldım 3.ayda falan yine gittim göğsümu kontrol ettirmeye hep söylendiği gibi yine kist var dendi zararsiz...şimdi benim burda daha önce söylemiştim sağ gogsumun altında ağrı var kaburgama doğru kafama takmak istemiyorum ki cidden psikolojim bozulmustu bu konuda. Bu ağrı bebekle ilgilidir demi doktora sordum tam ayaklari orda dedi sizde de oluyor mu
kızlar biraz daha kendimize değer vermeliyiz. Evde nasıl vakit geçiriyorsunuz yapacak bişi bulamadım fiyorum ; bisürü ev işi sayıyoruz etkinlik olarak. Bitek nemessiss beni anlamış. Onunki de azcık iş sayılır derken sözde ben de iş yapmayacağım kendime zaman ayırıp dinleneceğim dedim, geziyorum diye evin eksiğini gediğine baktım. Ne insanlarız. Sanki evin işleeri bitecek bırak dağınık kalsın.
Çocuk olunca kendinize zaman kalmayacak. Sosyal hayat kalmıyo. Sinema tiyatro arkadaşlarınızla dışarıda birer kahve eşinizle yemeğe çıkmak vs bunlara odaklanın biraz derim.
Ohoooo senİn doğumunun üzerinden yıllar geçmiş, bence de doktorlar kolayı seçiyor. Ama bulabilirsen doktorunu yapabilirsin.Bende ssvd doğumu çok istiyorum ama doktorlar hiç yanaşmıyor cnm artık doktorlarada bu kolay geliyor sanırım çünkü kızım 8 yaşında olzcak bana göre normali yapabilirim
Geçmiş olsun canım geçer inşallah geçicidir o kanama...hem dönecek bence hiç takma benimki dönmüş stres yapma yeter sakin ol en azından rahat doğum yapacağın haberini almışsın bak ne güzel benim o da belirsiz yaniEvet bebek donerse cok rahat dogum yaparsin dedi. Eve gideyim ped takip uzanacagim takipte kalacagim bakalim.ona gore ararim doktoru.
36.haftadayim cati muayenesi yapti
Muayene cok.kolaydi 10 sn filan surdu ve ben hic aci filan hissetmedim.ama suan yogun bir kanama var. Sumuksu bir akintiyla.
Bu konuda tez yapıcam neredeyse çünkü yıllardır her 3 ayda bir meme usg yaptırıyorum hatta biyopsi de oldum. Hamileyken de aksatmadım.hala var o kistler hatta bir tanesi baya büyük usg sonucumu görsen 3 paragraf yazı o kadar çoklar. Ama Allah’a şükür kötü kist değil. Son usg de doktor Doğumdan sonra gel bakalım emzirince geçiyor çoğu kadının dedi hatta . Ve kaburga ağrısı için birebir aynısını yaşıyorum 3 haftadır . Onun memeyle alakası yok canım içini ferah tut Bebek ayaklarıyla baskı yapıyor ve rahmin büyüdüğü için baskın artıyor. Teknelerini kaburgana yakın hissediyorsan heleki hiç korkma alakası yok memeyle. Doğumdan sonra geçecek . Meme için de inşallah emzirince kaybolur geçmiş olsun :)Kızlar geçen yıl bu zamanlar sağ göğsümde ve sağ kolumda çok agri vardi bi sürü doktora gittim meme cerrahisine ki en çok korktuğum oydu universiteye özel doktorlara radyologlara ortapediye allaha sukur hiç bişey çıkmadi sadece kucuk kistler varmis memenin dogal yapisindan dolayi.ama agri gecmiyordu da...en son doktor senin psikolojin bozulmuş dedi yazı bi geçir devam ederse yine arastiririz dedi.sonra zaten hamile kaldım 3.ayda falan yine gittim göğsümu kontrol ettirmeye hep söylendiği gibi yine kist var dendi zararsiz...şimdi benim burda daha önce söylemiştim sağ gogsumun altında ağrı var kaburgama doğru kafama takmak istemiyorum ki cidden psikolojim bozulmustu bu konuda. Bu ağrı bebekle ilgilidir demi doktora sordum tam ayaklari orda dedi sizde de oluyor mu
Sekeri olan arkadaslar petibor biskuvi seker yukseltir dimi canm cok cekti ya
Bakalim takipteyim. Ama henuz cayi muayeneis olmayan arkadaslar bilginiz olsun. Cook basit bir muayene. En ufak aci hissetmedim. Ufak bir basinc hissettim o da zaten normal.
Pusete takilanlar kemerli.olur zaten canim. Isofixli araba koltugu baska. O pusetler bebek oturmaya baslayana kadar kullaniliyor ilk 6 ay yani max. Oturmaya baslayinca kullanisli olmuyor 13 kilo desede.o yuzden ilk aylar kenerli sonra isofixli olan normal oto koltugu almak lazim.
Der satiliyorda zaten ayri aparat ama almaya gerek yok. Ilk 5 6 ay icin yeterli kemerli olanlar. Asil onemli olan 6 aydan sonra kullanilacak olan gercek oto koltugu.
Evet canım ben volkan beyle tanıştım hatta doğal doğum eğitiminde çok iyi bir doktor lamaze ssvd vs. gerçekten sonuna kadar çabalayan bir doktor @kaancelil@kaancelil canım doktorun adı volkan serhat dede, bu Doğumu yaptıran ssvd yi kabul eden doktor. Üstelik o da 35 te bu doktora gitmeye başlamış.
İzmir de bir de Ahmet Akkoca varmış, onda ssvd ve doğal Doğum yanlısıymış.
Ay içimi rahatlattınız siz harikasınız güzel anneler sizi çok seviyorumCankm 36 Dan sonra çatı muayenesi oluyor tetiklemez gerekli ama son zamanlarda artık bebek gelmeyince 40 üzeri mesela çatı muayenesinde bsy yapıyor doktorlar gelsin diye arkadaşımın her Çatı muayenesinden sonra kanaması oldu çok normal içini ferah tut ben o muayeneyi bile olamadımkorkudan ağladım
Hayırdır kuzum ne oldu Deli bunlar de geç saydır gitsin için rahatlasın
Ben su an muayenesinden degil kanamasindan daha cok korktum. Benimki de 36. Haftada yapicam dedi. Insallah hemen gecer kanaman, bi zarari olmasa da insanin siniri bozulur.Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?