2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim benimkinin ayakları yanda ama arkadaşımın tam kaburgadaydı Çan’ımı çok acıtıyor derdi sabret dogumdan sonra baktırırsın olmadi

kızlar biraz daha kendimize değer vermeliyiz. Evde nasıl vakit geçiriyorsunuz yapacak bişi bulamadım fiyorum ; bisürü ev işi sayıyoruz etkinlik olarak. Bitek nemessiss beni anlamış. Onunki de azcık iş sayılır derken sözde ben de iş yapmayacağım kendime zaman ayırıp dinleneceğim dedim, geziyorum diye evin eksiğini gediğine baktım. Ne insanlarız. Sanki evin işleeri bitecek bırak dağınık kalsın.
Çocuk olunca kendinize zaman kalmayacak. Sosyal hayat kalmıyo. Sinema tiyatro arkadaşlarınızla dışarıda birer kahve eşinizle yemeğe çıkmak vs bunlara odaklanın biraz derim.

K Kaan-merve canım doktorun adı volkan serhat dede, bu Doğumu yaptıran ssvd yi kabul eden doktor. Üstelik o da 35 te bu doktora gitmeye başlamış.
İzmir de bir de Ahmet Akkoca varmış, onda ssvd ve doğal Doğum yanlısıymış.

Geçmiş olsun, serum kötü bir şey değil rahatlamıştır vücudun

Bende ssvd doğumu çok istiyorum ama doktorlar hiç yanaşmıyor cnm artık doktorlarada bu kolay geliyor sanırım çünkü kızım 8 yaşında olzcak bana göre normali yapabilirim

Canim benimde aynisi oldu .gece acile gittim ordaki doktor normal 3 gun devam edebilir dedi 3 gun hafif hafif geldi doktor bir pedi dorduracak kadar olursa hemn gel dedi ins bir sorun yoktur hayirlisiyla vaktinde kolay bir dogumun olur

He ağladım ağladım rahatladım:)) herşeyimi bilirler yahu

Suan sanirim ayni durumdayim. Muayenedenn yeni ciktim. Doktorum.lekelenme olabilir dedi ama baya bi kanama var bende. Sumuksu kanli bir akintiyla. Eve gidip dinlenecegim olamzsa ararim doktoru. Senin.kesildi mi kanama?

36.haftadayim cati muayenesi yapti
Muayene cok.kolaydi 10 sn filan surdu ve ben hic aci filan hissetmedim.ama suan yogun bir kanama var. Sumuksu bir akintiyla.
Yoğun derken ped dolacak gibiyse doktorunu bilgilendir cnm çatın normal doğuma uygunmuymuş

Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah

Yerim seni ya, tırnaklar bile uzamış :) büyümüş gerçekten :) maşallah, haydi defne evine artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…