- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.981
Tek parmak mi soktu cankm Benin 4 sokup döndürünce bağırdım daha muayene etmedim bile dedi yumruk yapacak gibiydi36.haftadayim cati muayenesi yapti
Muayene cok.kolaydi 10 sn filan surdu ve ben hic aci filan hissetmedim.ama suan yogun bir kanama var. Sumuksu bir akintiyla.
Tek parmak mi soktu cankm Benin 4 sokup döndürünce bağırdım daha muayene etmedim bile dedi yumruk yapacak gibiydi
Herkes 2 parmak sokuyir bakıyor diuo Benim ki niye böyle yaptı anlamadım
Benim kiz gelebilir. Cunku hem pozisyon ters hemde sirti donuk karnima. Her gittigimizde omurilik goruyoruz sadeceBenimki de üstte canım. Vallahi doğum olayı biraz değişik, bizim gelin bi gün gitti hiçbişeyi yoktu ertesi gece doğurdu
Benimde kaburgamda ağrı oluyor, ondandır canım. Baya baskı yapıyor. Ben doğumu düşününce ayrılıcaz bebekle psikolojisi yaşıyordum. Şimdi doğsun istiyorum çünkü artık karnım da aşırı gergin. Hele bir de kaburgama bastırınca midem de oynuyor
Ters halde gelmeye çalışmayacaktır herhalde
Kac parmak soktu bilmiyorum acikcasi cunku hissetmedim. Ama yumruk olsa hissederdim sanki.ben sadece biraz basinc hissettim o kadar. O da ileriye dogru bastirdigi icin sanirim. 10 sn ya surdu ya surmedi zaten.Tek parmak mi soktu cankm Benin 4 sokup döndürünce bağırdım daha muayene etmedim bile dedi yumruk yapacak gibiydi
Herkes 2 parmak sokuyir bakıyor diuo Benim ki niye böyle yaptı anlamadım
Bende anlamadım cati muayenesi teker teker parmak sokarak oluyormus bu niye böyle yaptı anlamadım arkadaşıma da ilk muayene de böyle yapmiş ben Çatı mi dedim onun gibi bsy rahim uygun mu normal Doğuma ona bakacağım dedi lak diye 4 parmak sokması bana da gereksiz geldi ama arkadaşıma sordum bana da aynısı yaptı 4 parmakla yumruk gibi ittirdi dedi bi ilkin de bi de Doğum sancısı çekerken yaptı dedk bu yöntem ne ben anlamadımBence o yanlış biraz ya. Sonuçta ilk kez olan bişey. Daha kibar olması lazımdı. Bizim de evlenince ilişki geç olmuştu. O zaman gittiğim dr da bi anda makineyi sokmaya çalışmıştı. Zaten ben kasılmışım becerememişim. Bu yaklaşım çok yanlış. Benim ilk aylarda değiştirdiğim dr da ilk kez alttan muayene edecekken çekinmiştim. Belli 2ay ilişkiye girememenden demişti uyuz olmuştumkendisi öyle düşünse bile olumsuz olmaması gerekirdi. Senin dr da böyle biri bence. Takma kafana, bence yaparız biz bu işi
Herkes iki parmak sokuldu bakıldı diyor Benim ki değişikti iki Parmak olsa mesela fitil kullanırken kendim gayet rahat ittiriyorum ama avuç hissettim içimde resmen ben anlamadım bizimkinin yontemi ne ne gerek vardı buna çözemedimBenim kiz gelebilir. Cunku hem pozisyon ters hemde sirti donuk karnima. Her gittigimizde omurilik goruyoruz sadece
Kac parmak soktu bilmiyorum acikcasi cunku hissetmedim. Ama yumruk olsa hissederdim sanki.ben sadece biraz basinc hissettim o kadar. O da ileriye dogru bastirdigi icin sanirim. 10 sn ya surdu ya surmedi zaten.
Kızlar geçen yıl bu zamanlar sağ göğsümde ve sağ kolumda çok agri vardi bi sürü doktora gittim meme cerrahisine ki en çok korktuğum oydu universiteye özel doktorlara radyologlara ortapediye allaha sukur hiç bişey çıkmadi sadece kucuk kistler varmis memenin dogal yapisindan dolayi.ama agri gecmiyordu da...en son doktor senin psikolojin bozulmuş dedi yazı bi geçir devam ederse yine arastiririz dedi.sonra zaten hamile kaldım 3.ayda falan yine gittim göğsümu kontrol ettirmeye hep söylendiği gibi yine kist var dendi zararsiz...şimdi benim burda daha önce söylemiştim sağ gogsumun altında ağrı var kaburgama doğru kafama takmak istemiyorum ki cidden psikolojim bozulmustu bu konuda. Bu ağrı bebekle ilgilidir demi doktora sordum tam ayaklari orda dedi sizde de oluyor mu
Bana da 4 yaptı . Hatta yumruk yapıp dıştan bastırdı ve muayeneyi bitirdi . 10-15 saniye sürdü o kadar. Kasmadım sanıyorum kendimi ama o am kasmış olabilirim. Az az lekelenme devam ediyor .Bende anlamadım cati muayenesi teker teker parmak sokarak oluyormus bu niye böyle yaptı anlamadım arkadaşıma da ilk muayene de böyle yapmiş ben Çatı mi dedim onun gibi bsy rahim uygun mu normal Doğuma ona bakacağım dedi lak diye 4 parmak sokması bana da gereksiz geldi ama arkadaşıma sordum bana da aynısı yaptı 4 parmakla yumruk gibi ittirdi dedi bi ilkin de bi de Doğum sancısı çekerken yaptı dedk bu yöntem ne ben anlamadım
Herkes iki parmak sokuldu bakıldı diyor Benim ki değişikti iki Parmak olsa mesela fitil kullanırken kendim gayet rahat ittiriyorum ama avuç hissettim içimde resmen ben anlamadım bizimkinin yontemi ne ne gerek vardı buna çözemedim
Ben bana 2 parmak soktugunu bile sanmiyorum. Cunku hissederdim.bilmiyorum. benimki gayet yumusakti davranış olarak.Bende anlamadım cati muayenesi teker teker parmak sokarak oluyormus bu niye böyle yaptı anlamadım arkadaşıma da ilk muayene de böyle yapmiş ben Çatı mi dedim onun gibi bsy rahim uygun mu normal Doğuma ona bakacağım dedi lak diye 4 parmak sokması bana da gereksiz geldi ama arkadaşıma sordum bana da aynısı yaptı 4 parmakla yumruk gibi ittirdi dedi bi ilkin de bi de Doğum sancısı çekerken yaptı dedk bu yöntem ne ben anlamadım
Herkes iki parmak sokuldu bakıldı diyor Benim ki değişikti iki Parmak olsa mesela fitil kullanırken kendim gayet rahat ittiriyorum ama avuç hissettim içimde resmen ben anlamadım bizimkinin yontemi ne ne gerek vardı buna çözemedim
Benimki hala ters. Hatta once cati muayenesi yapti doktorum donmus kafasi geldi elime drdi ama bizikladigi bebegin popoymus :)
Bilmiyorum. Takipteyim. Bakicaz bakalim
Tipayi bana yolla kiz :))
Oturmayi ogrendikten sonra o puset koltuklar cokta guvenli degil ki cocuk hareket ediyor cunku. Aman bir doguralimda hayirlisiyla 6 aylik.olunca bakariz koltuklara :)
Benim.muayene sifir sikinti idi. 1 cm acilmam var. Catimda.doguma cok uygunmus. Tekterslik bebisin ters olmasi :)
Ayni durumdayim. 1 cm acilmam var. Ve bebek asagiya inmis. Kasiklarina baski hissedersin dedi. Fazla ayakta kalma dedi.lekelenmede normal dedi.bakalim takipteyim bende.
Canm uyku dusenin nasil bn bugun oglen kendimi zorlayarak iki saat uyudum cok şükür gecti doktorda dun uykunu alirsan agrisi hafifler demisti bas agrim gecti ama goz kapaklarim hala şiş onu anlamadım neden yuzum şişiriyorLiviya canımm nasıl oldu baş ağrın? Benim geçmişti yine başladı
Canım daha vakti varki döner benceIşte o kisim muamma. Malum benim bebek ters. Normal dogum sansim yok suan bebek donemSe.
Kiz deli millet haftasini tamamlasin diye gozune bakiyor ne demek dayanamampopoyu bizikladi demek belki rahatsız olup bu durumdan döner isin şakası ben cidden iyice sıkılmaya başladım vallahi gidip sezeryan olasım var 5 hafta dio kadın ya ne demek patlarım ben
Bu haftalarda bas gelis pozisyonu alan bebek donmezmis geri makata. Sana oyle geliyordur.Canım daha vakti varki döner bencehem benimkinin de öyle kalacağı kesin değil ben zaten tekrar döndüğünü hissettim bugün yani ayaklar yine aşağıya indi bence belkide dr bakarken o şekilde denk geldi
Aynen yumruk yapacaktı ki ben bağırınca cekti anlamadım bu yöntem nedir eski bi yöntem miBana da 4 yaptı . Hatta yumruk yapıp dıştan bastırdı ve muayeneyi bitirdi . 10-15 saniye sürdü o kadar. Kasmadım sanıyorum kendimi ama o am kasmış olabilirim. Az az lekelenme devam ediyor .
Eski yöntem mi yoksa farklı bsy mi anlamadim hatta baskıyla yanma hissettim çıkartınca culup diye çıkar ya öyle culup olup rahatladimBen bana 2 parmak soktugunu bile sanmiyorum. Cunku hissederdim.bilmiyorum. benimki gayet yumusakti davranış olarak.
4 parmak mı açılma yoksa bile olur o parmaklar girdikten sonraBana da 4 yaptı . Hatta yumruk yapıp dıştan bastırdı ve muayeneyi bitirdi . 10-15 saniye sürdü o kadar. Kasmadım sanıyorum kendimi ama o am kasmış olabilirim. Az az lekelenme devam ediyor .
Ayaklarını yukarı kaldırıp uzan cnmKızlar bende baş dönmesi var tansiyon ve nabız iyi 1 saattir felan da geçmedi sizce nedendir hastaneye gitmek gerekir miof iyice pimpirikleştim
Dursun bakalım başka çaremiz yok zatenKiz deli millet haftasini tamamlasin diye gozune bakiyor ne demek dayanamambirak dursun cocuk icerde :)
Bu haftalarda bas gelis pozisyonu alan bebek donmezmis geri makata. Sana oyle geliyordur.
Suan öyle yapıyorum canım inşallah önemli biley değildirAyaklarını yukarı kaldırıp uzan cnm
Aynen yumruk yapacaktı ki ben bağırınca cekti anlamadım bu yöntem nedir eski bi yöntem mi
8
Eski yöntem mi yoksa farklı bsy mi anlamadim hatta baskıyla yanma hissettim çıkartınca culup diye çıkar ya öyle culup olup rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?