2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar en başlarda giriyordum gruba sonralari girmedim çalıştığım için. Son mesajlarinizi okumaya çalıştım
Dogum yapan arkaladaşlar olmuş hepinizin gözü aydın güle güle büyütün ins meleklerinizi
gurbet hanım sanirim siz de konyada yasiyorsunuz ssvd destekleyen doktor bulamadiginizi yazmissiniz ben de cok istedigim icin cok arastirdim.Medicanada Rengin Kartaylı ve Meram Akademide Fuat Demir var ssvd yaptiran örnekleri olan.ben Rengin hanima basladim ama ilcede oturdugum icin zor olacagini soyledi son zamanlar burda kalsan iyi olur dedi tabi oyle bi imkanim yok ve esim de desteklemedigi için vazgectim bu sevdadan. Yanliz fuat bey ekstra ucret talep ediyormus bilginiz olsun

Beklenti_delisi nasıl oldunuz atesinizin yüksek olduğunu yazmissiniz ? Benim de yuksekti antibiyotik kullandigim halde dun 38.6 yi gorduk hemen acile kostuk parol serum yaptilar bebegin kalp atislari 234 ü buldu elimiz ayagimiz birbirine dolasti ve doktor yok
Hemen merkeze doktoruma geldik cok sukur ates dusunce normale döndük.gece hastanedeydik kontrol altinda.
Atese dikkat edin kizlar benimki ara ara düşup yukseldigi icin beni yaniltti

Ayy ilk mesajimdaki yazim hatalarindan dolayi özür dilerim.giremedim yazacaktım
Arkadaşları da yanlis yazmışım

Gubaydin kızlar. Doktor bana demisti ki yakında çatı kemiklerin açılmaya baslayacak ve agrin olacak. Ama ben tam olarak anlamamistim. Dünden beri resmen ikiye ayrilmisim gibi agrim var. Kemiklerim birbirinden kopmus bagimsiz hareket ediyot sanki. Yataga yatip kalkamadim sağa sola dönemedim hic gece lavaboya eşim görürdü böyle olan var mi aranizda

Benim de cok tuhaf agrilarim vikmaya basladi çatim cok fena agriyor haftaya pztsi kontrolüm var benim de aklima geldi acaba dogum baslatir mi doktor

Ben bir 10gundur yaşiyorum o ağrilari sanirim hatta yataktan kalkarken bi çatirdamalar oluyor hafiften.

Gün aydı ben aymadım
Ne yatabiliyorum ne de kalkabiliyorum. Ne zaman enerji toplayıp dogum ve sonrasi icin güçlü anne olucam acaba

Benim de cok tuhaf agrilarim vikmaya basladi çatim cok fena agriyor haftaya pztsi kontrolüm var benim de aklima geldi acaba dogum baslatir mi doktor
Olabilir bence son zamanlarda artık tedbirli gitmek gerek diye düşünüyorum . Gerçekten doğum ecel gibi derlermis doğruymuş. Ne zaman geleceği belli olmuyor .

Kızımda bende 36.haftada rutin kontrolde doktor doğuruyon diye yatırdı beni şimdi eşimde bende yine aynısı olacak diye korkuyoruz
Hadi ya 36. Haftada bi de. Hayırlısı artık ne diyelim . Ağrı sizi olmadan direkt doğuma girmekte şok etkisi yaratır herhalde. Psikolojik olarak hazır hissedemem gibi .

Kızlar temizlik için bayan cagiracaklar var mi aranızda. Kaçıncı haftada yaptiracaksiniz. Ben yaptırayım diyorum da erken mi bilmiyorum . Gerçi hiç bisey hazır değil çantam filan. Annem muhtemelen doğumdan sonra eve geçince yanıma gelebilecek. Temizlik aradan çıksın istiyorum da haftasında kararsızım.

Hadi ya 36. Haftada bi de. Hayırlısı artık ne diyelim . Ağrı sizi olmadan direkt doğuma girmekte şok etkisi yaratır herhalde. Psikolojik olarak hazır hissedemem gibi .
Aynen cnm hiç hazır değildim hiç unutmuyorum cuma günüydü doktor yatışını yap dedi yok ben gideyimde pazartesi gelirim dedim doktor göndermedi 9.30gidip 11.30 doğum yapmıştım

Aynen cnm hiç hazır değildim hiç unutmuyorum cuma günüydü doktor yatışını yap dedi yok ben gideyimde pazartesi gelirim dedim doktor göndermedi 9.30gidip 11.30 doğum yapmıştım
Bundan sonra kontrollere giderken evi filan toplu bırakıp gidelim o zaman ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…