2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dünden beri öyleyim. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yürüyemiyorum bile. Kasıklarımda inanılmaz baskı var

Valla benim haftam 34+2 daha. O yüzden henüz olmadı. Ama senin doğum yaklaştı demek ki

Aynen cnm hiç hazır değildim hiç unutmuyorum cuma günüydü doktor yatışını yap dedi yok ben gideyimde pazartesi gelirim dedim doktor göndermedi 9.30gidip 11.30 doğum yapmıştım
Benim kardesimde de aynisi olmustu. Babamin dogum gunu diye yemege cikmistik. Annemin su kesesi 5 ayda patladigi icin evden cikmasi yasakti.hem doktor kontrolu hem yemek diye ciktiydi.doktora gittik dedi ki geliyor bebis. Sen hastaneye yat :))

Bende temizligi ayarlamaya çalisiyorum dusunup duruyorum.Ben bayan bulamadim bir turlu temizlik şirketlerini aradim.Haftaya anlaşicam sanirim.birde erken gelmeye kalkarsa bitmiş olsun temizlik işi diyorum.

kızlar son kez nst çekildi sancılar çıktı zaten ilaçla idare ettim bugüne kadar perşembe sabah geliyo kızlarım dua edin kuveze girmesinler 36+3 de doğmuş olacaklar
Korkma sen Allah'ın izni ile hiç biseycik olmaz küveze falan girmezler bence...

Kizlar doktor bana dun 1 cm acilma var dedi. Internette okuyorum. Acilma basladiktan 24 saat sonra dogum olur her saat acilma ilerler diyor.benim.lekelenmede devam ediyor kismen. Yani sadece idrara cikinca peceteye geliyor. Camasirimda bir sey yok. Doktor bana haftaya goruselim dedi ama kafama takildi bu acilma ilerler mi. Nts de sanci vs cikmadi kalp atislarida cok iyiydi bebisin.

Merhaba kızlar

Facebook da dolanırken bir şey okudum doğru mu acaba merak ettim duyan oldu mu aranızda acaba.

Doğum yaklaştıgını anlamak için sırtınızı duvara yaslayın ayaklarınızı uzatın sonra bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın baş parmağına değdirin eğer yapıyorsanız daha var yapamıyorsanız doğum birkaç günedir.

Benim ayaklar yerden bile kalkmıyor nerdeyse

Hic sorma tatlim ust komsum biraz dengesz :) her sabah gürültüyle kalbim agzimdan cikicak gibi uyaniyorum sabahin 6 nda uyandim bi saat beklimda cikip konusucam olmaz boyle
Bizimkide öyle gürültücü bide 3 tane çocuğu var yanda da 3 tane var 4uncude yolda dün sabahın 10 unda yan komşum dünürleri ile öyle bir kavga etti ki yataktan fırladım sopalı bıçaklı kavga baya 1 saatte sürdü polis falan geldi apartmanda sokakta heryerde dövüştüler

Bir süre sonra sancim da başlar.o saat başı açılma sessiz sedasız olmaz farkedersin illa ki

Kuzum bence 1 cm normal bak Liviya . Arkadasimiz kac hafta önceden açılma yaşadı.hala devam ediyor. Benim geçen.hafta nst de 3 kere sancı çıktı ve aşırı derecede çatı ağrım var. Kesinlikle bende en az 2-3 cm açıklık olduğunu düşünüyorum. Haftaya cati muayenem olunca doktor yatisimi yapabilir ama hala bana yürüyüş yap merdiven in çık alaturka tuvalete oturur gibi egil kalk diyor. Bence korkulacak bisey yok ben sadece agrilara dayanamamaya basladim ve dogumun yakın olduğunu hissediyorum. Kanamanin sebebi neymis peki plasenta kaynakli mi baska türlü neden kan gelir ki

Cati muayenesinden sonra basladi Doktorum.normal dedi. Zaten asiri bir kanama degil. Lekelenme. O dansadece idrara cikinca camasirima gelmedi bile mesela. Bekim kasilmalar nst de 10 civari. Agrim sancım yok.

Ee ama bana hersey yolunda dedi gönderdi. Haftaya goruselim diye. Simdi acilma baslamasi demek dogum baslamasi demek mi oluyor.
Hayır yanlış anlattım yani internette yazılana takılma demek istedim öyle olsaydı saat başı açılma sancin da başlardı demek istedim . Sorun yoktur yani ağrı sızı hissetmiyordum merak etme

Benim doğum yapacağım da sancilarim akşamüstü 4-5gibi basladi. Ben ancak 9gibi muayene olabildim ve 7cm acilmam olmuş ama ben bu süre zarfında 5dk da bir düzenli sancı çektim yani bence o düzenli sancılar rahmin açılmasını sağlayan onun dışındakiler Dr sorun etmiyorsa degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…