2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Denedim ben yapabiliyorum daha var ozaman benim

Ya benim aklıma bişey geliyor ama doktorunun günahını almakta istemiyorum ya hazır bebek tersken sezeryan ol diye hizlandirmak için yapmış olmasın canım bunu?gerçi herkese bu haftalarda yapılıyor çatı muayenesi ama aklıma başka bişey gelmiyo yani

Bnm hm ust komsum hm alt komsum oyle ust gece 1 de süpürge ceker alt komsu cocuklari hp dover hm gürültü hangisiyle bas edicegimi sasirdim ya

Evet ya eger acilmadan sonra dogum baslasaydi bn dogurmus olurdum hala aciklik var ama bi tik yok canm nemesis ama sen lekeleme var diyosun belli olmaz genede takipta kal camm

O ağrı bende de var, sanki bacaklarımı ikiye ayırmışım da ağrıyor gibi. Yataktan doğrulurken falan epey zorluyor şu aralar. Normaldir diyip üzerinde pek durmadım ben

Ben 37+3 üm, yarın gelecek temizlik için birisini çağırdım. Çantamı falan da hazırlayıp arabaya koydum bile, size de tavsiyem çok ertelemeyin bu işleri, şahsen benim enerjim yok artık hiç bir şeyr

Alışkanlık oldu canm ya ust komsum hp ayni saatte gurultu yapiyo bnde sıçrıyarak uyaniyorum her gun ayni
Haklısın canım ya bende okadar çıkıp söylemek istiyorum ki bi türlü cikamiyorum hadi çocuklar var diye...ben onlar rahatsız olmasın diye bas bas bağıran kedimi ertesi gün gidip kisirlastirdim rahatsiz olmasınlar çocuklar o saatte uyuyo diye bir sandalye çekiyorlar gecenin 1 inde gacir gacir çıldıriyorum

Bnm hm ust komsum hm alt komsum oyle ust gece 1 de süpürge ceker alt komsu cocuklari hp dover hm gürültü hangisiyle bas edicegimi sasirdim ya
Ah aynen yaa okadar pervasız insanlar ki o çocuklar bütün gün ağlıyo tepiniyo...benim 1.kat bide herkes benim zile basiyo defalarca uyardigim halde artık gicikligina yaptıklarını düşünüyorum doğulu bi aile yan dairem gelen giden bitmiyo dillerinden de anlamıyorum artık kolayı buldular çocuk bastı deyip geçiyolar bi gün baya tersime gelecekler

Geçmiş olsun cnm. Bende aşırı öksürükten antibiyotiğe başladım. Bebeğe zararı yok dedi doktor. Hiç kullanmak istemesemde mecbur kaldım. Evet ateşe dikkat edilmeli.

Ben varim tam olarak bu durumum. Ilkinde nst diye gittim doğurup cıktım

Bir parça nst keyfi hersey yolunda bebeto 2800 gram 50 cm doğuma kadar en fazla 3500 olur dedi haftasını beklerse. Suyu vs iyi sanci yok. Muayenede yok tabi. Her hafta nst 2 haftada bir ultrason olacak. Bir heyecan yaptım ama nstyi görünce

Zannetmiyorm öyle bişe olacağını.. her açılma gelenin doğumu başlardı

İyi de ultrason da , cihazı gezdirdiğim yerde baş mı popo mu görüyorsun, anlarsın:)

İyi de ultrason da , cihazı gezdirdiğim yerde baş mı popo mu görüyorsun, anlarsın:)
Yok dr biliyor zaten ters olduğunu hani dönmeden ben bunu dogurtayim demesin çünkü benim bi tanidigimin kızı son hafta döndü haftaya da çağarmış hani ondan dedim aklıma öyle geldi yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın aklimdan geçeni dedim sadece ilk bebek olduğu için azcik cahillik var

kızlar son kez nst çekildi sancılar çıktı zaten ilaçla idare ettim bugüne kadar perşembe sabah geliyo kızlarım dua edin kuveze girmesinler 36+3 de doğmuş olacaklar
Korkma tatlım gitmezler biz 36+0 da dogduk girmediler hayırlı dogumlar olsun saglıkla dogsunlar inş sag salim kurtulun

Bende temizligi ayarlamaya çalisiyorum dusunup duruyorum.Ben bayan bulamadim bir turlu temizlik şirketlerini aradim.Haftaya anlaşicam sanirim.birde erken gelmeye kalkarsa bitmiş olsun temizlik işi diyorum.
Inşallah bulursun ya temizlik işi de bitse daha rahat hissederiz sanki. Sonra kirlenme de üstten bi şekilde halledilir herhalde. Bende kadını aradım pazartesi ya da salı gelebilir.

Cati muayenesinden sonra basladi Doktorum.normal dedi. Zaten asiri bir kanama degil. Lekelenme. O dansadece idrara cikinca camasirima gelmedi bile mesela. Bekim kasilmalar nst de 10 civari. Agrim sancım yok.
Hmm çatı muayenesinden sonra da lekelenmeler çok görülüyor canim ondan oldu demek ki.. Neyse bekleyelim görelim bakalim az kaldi zaten hayirlisiyla gecsin şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…