- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.081
Aynen ben de öyleyim canim. Demek ki normalmis sona yaklaşan herkes ayni durumda sanirim.O ağrı bende de var, sanki bacaklarımı ikiye ayırmışım da ağrıyor gibi. Yataktan doğrulurken falan epey zorluyor şu aralar. Normaldir diyip üzerinde pek durmadım ben
Ben 37+3 üm, yarın gelecek temizlik için birisini çağırdım. Çantamı falan da hazırlayıp arabaya koydum bile, size de tavsiyem çok ertelemeyin bu işleri, şahsen benim enerjim yok artık hiç bir şeyr
Ben onun çaresini elektrik süpürgesinin sopasinda buldum . Bizimki de çok kötü gürültü yapıyor kaç çocuk var bilmiyorum . Sürekli bi koşturma hali , ev başıma yıkılacak diyorum en son. Alıyorum süpürge sapını vuruyorum yukarı günde bi kaç kez oluyor böyleAlışkanlık oldu canm ya ust komsum hp ayni saatte gurultu yapiyo bnde sıçrıyarak uyaniyorum her gun ayni
Ayy ben pztsi kontrolüm var eşime dedim bir de doguma alirmis doktor bizi. Ne güzel olurdu diyor o da :))Ben varim tam olarak bu durumum. Ilkinde nst diye gittim doğurup cıktım
Ben onun çaresini elektrik süpürgesinin sopasinda buldum . Bizimki de çok kötü gürültü yapıyor kaç çocuk var bilmiyorum . Sürekli bi koşturma hali , ev başıma yıkılacak diyorum en son. Alıyorum süpürge sapını vuruyorum yukarı günde bi kaç kez oluyor böyleyaşlılar gibi hissediyorum kendimi ama çok gürültü olunca dayanamıyorum.
Güzel gibide değil gibideAyy ben pztsi kontrolüm var eşime dedim bir de doguma alirmis doktor bizi. Ne güzel olurdu diyor o da :))
Ben bu insnaları anlamıyorum. Çocuk durmaz evet bu normal ama mesela oglum 7de uyanıyor ve çok hareketli bir çocuk ama ben salona geçiyorum milletin tepesinde ses yapmasın diye oyalıyorum 9a kadar falan sakin oyunlarla. Gecede olduki uyumadi ağladi yine yatak odasında ya da kendi odasinda olamiyor. Ağlasa bile salona alıyorum.aynen ya yukarı cikamiyorum diye bende öyle yapıyorum eşim bomba patlasa zor uyanan bi insan bi ben duyuyorum gecenin 12sinde 1 inde çünkü bizim yatak odası yaptığımız yerin üstünde oturma odasi yada çocuk odasi var o çocuklar uyumuyo vampir gibi bende alıyorum tahta vileda sopasını vuruyorum yaşlı teyzeler gibi tavana napim başka türlü de sinirden uyuyamiyorum
Valla artik hayirlisi. Bakmiyorum birseye :)Hayır yanlış anlattım yani internette yazılana takılma demek istedim öyle olsaydı saat başı açılma sancin da başlardı demek istedim . Sorun yoktur yani ağrı sızı hissetmiyordum merak etme
Evet 2. Bir fikir olsun diye bugun saglik ocagindaki hemsireye de sorudum.muayene sonrasi lekelenme ped dolmadikca normalmis. Bu haftalarda 1 cm acilmada cok normalmis.Benim doğum yapacağım da sancilarim akşamüstü 4-5gibi basladi. Ben ancak 9gibi muayene olabildim ve 7cm acilmam olmuş ama ben bu süre zarfında 5dk da bir düzenli sancı çektim yani bence o düzenli sancılar rahmin açılmasını sağlayan onun dışındakiler Dr sorun etmiyorsa degildir
Sanmam.doktorum illa sezeryan dayatmasi yapmadi hic. Zaten sorun yok dedi gonderdi. Oyle olsa gondermezdi. Simdilik beklemedeyiz bakalim.Ya benim aklıma bişey geliyor ama doktorunun günahını almakta istemiyorum ya hazır bebek tersken sezeryan ol diye hizlandirmak için yapmış olmasın canım bunu?gerçi herkese bu haftalarda yapılıyor çatı muayenesi ama aklıma başka bişey gelmiyo yani
Evet doktorda aynini dedi bugun.1 cm acilma bu haftalarda normalmis. Ped dolacak kadar olmadikca kanamada cati muayenesi sonrasi normal dedi.Evet ya eger acilmadan sonra dogum baslasaydi bn dogurmus olurdum hala aciklik var ama bi tik yok canmnemesis ama sen lekeleme var diyosun belli olmaz genede takipta kal camm
Oyleymis. Olsun heycan oldu ne guzel :)Zannetmiyorm öyle bişe olacağını.. her açılma gelenin doğumu başlardı
Aynen oyle. Benik doktor bana 2 haftadan once beklemiyorum dogumu dedi zaten. Tabi bir anda donedebilir o ayri. Zaten bebis biraz asagi inmis cok ayakta kalma dedi.Hmm çatı muayenesinden sonra da lekelenmeler çok görülüyor canim ondan oldu demek ki.. Neyse bekleyelim görelim bakalim az kaldi zaten hayirlisiyla gecsin şu günler
Agrılarda düzenli ve kasilma şeklinde değilse korkma derim. Agrılar oluyor ama sürekli agrı dogum ağrısı olmuyor genelde. Benimde ağrılarım var ama nst de bir sorun yok. Çalışırken çok daha zor allah yardımcın olsun.Selam kizlar ben bugun cok kotuyum. Benim de cok agrim var ilk defa boyle oldu. Ayaga kalkarken boyle karnim tutulmus gini bir de alt taraflarda da cok agri var o da sanirim cati heralde. Ama oturken yatarken bisey yok. Ise geldim ama dayanamicam sanirim eve gidicem. Daha 2 gun once kontrolum vardi doktor bisey gorse soylerdi diyorum, bir de dogum agrisi olsa hep devam eder benim sadece ayaga kalkarken ve yururken, Daha 34+2 yim ben insallah gelmeye kalkmaz
Herkes sizin kadar düşünmüyor malesef çocuklara kesinlikle suç bulmuyorum çünkü akılları ermiyor kiBen bu insnaları anlamıyorum. Çocuk durmaz evet bu normal ama mesela oglum 7de uyanıyor ve çok hareketli bir çocuk ama ben salona geçiyorum milletin tepesinde ses yapmasın diye oyalıyorum 9a kadar falan sakin oyunlarla. Gecede olduki uyumadi ağladi yine yatak odasında ya da kendi odasinda olamiyor. Ağlasa bile salona alıyorum.
gecmiş olsun cnm bebişinede sanada saglıklı günler diliyorumMerabalar kızlar çoklu alıntı yapiyim dedim ama yapamadim hepsini.bebekte bende iyiyiz cok şükür sezeryan oldum benim ilk sezeryanda ameliyatta erken uyanma olayım olmuştu şok geçirmiştim bundada o olaydan dolayı çok korktum. Belden istedim 4 defa denedi ama omurilkte kirecleme olunca norkozu enjekte edemedi.sonuncudada bacak sinirime değmiş elektrik çarpmış gibi bi etki verdi haliyle benim kalp atışı fırladı tansiyon düştü genel anestezi oldum.
Sağosun ağrı ile uyanmaktan korktuğum için agri kesici vermiş agrisiz rahat uyandım. Sonrasindasa çok hareket ettim gazimda çıktı iyiyim.darisi sizlere inş
İşte o yürüyememe 1 haftadır var bende canım. Normalde hareketli kendine dikkat etmeyen biriyimdir. Ama son bir haftadır ön kasıklarımda elektrik çarpıyor gibi sızı oluyor takılı kalıyorum.Gubaydin kızlar. Doktor bana demisti ki yakında çatı kemiklerin açılmaya baslayacak ve agrin olacak. Ama ben tam olarak anlamamistim. Dünden beri resmen ikiye ayrilmisim gibi agrim var. Kemiklerim birbirinden kopmus bagimsiz hareket ediyot sanki. Yataga yatip kalkamadim sağa sola dönemedim hic gece lavaboya eşim görürdü böyle olan var mi aranizda
Tabi işte son hafta bile dönüyorlarmış çevreden duyduğuma göre...donecek rahatta doğum yapacaksın oh misss benim daha çatı muayenesi bile yok meydanda sancim olup hastahaneye gidince açıklık olunca bakacak heralde dün onun gibi bişeyler söyledi son haftalar gibisinden alt muayenesini...hepimiz için hayırlısıValla artik hayirlisi. Bakmiyorum birseye :)
Evet 2. Bir fikir olsun diye bugun saglik ocagindaki hemsireye de sorudum.muayene sonrasi lekelenme ped dolmadikca normalmis. Bu haftalarda 1 cm acilmada cok normalmis.
Sanmam.doktorum illa sezeryan dayatmasi yapmadi hic. Zaten sorun yok dedi gonderdi. Oyle olsa gondermezdi. Simdilik beklemedeyiz bakalim.
Evet doktorda aynini dedi bugun.1 cm acilma bu haftalarda normalmis. Ped dolacak kadar olmadikca kanamada cati muayenesi sonrasi normal dedi.
Oyleymis. Olsun heycan oldu ne guzel :)
Aynen oyle. Benik doktor bana 2 haftadan once beklemiyorum dogumu dedi zaten. Tabi bir anda donedebilir o ayri. Zaten bebis biraz asagi inmis cok ayakta kalma dedi.
masallah kuzucuguna annesi :)Sürpriz fotooo :))
Eki Görüntüle 2095458 Parmağını da emiyor kızlar artık emmeye başlamış arada tıkansa da emiyormuş inşallah 1 hafta ya kucağım da olur diye tahmin ediyoruz :) Maşallah
Evet kasilma gibi degil, oturunca da geciyor. Ama yururken cok fena.Agrılarda düzenli ve kasilma şeklinde değilse korkma derim. Agrılar oluyor ama sürekli agrı dogum ağrısı olmuyor genelde. Benimde ağrılarım var ama nst de bir sorun yok. Çalışırken çok daha zor allah yardımcın olsun.
Kizlar doktor bana dun 1 cm acilma var dedi. Internette okuyorum. Acilma basladiktan 24 saat sonra dogum olur her saat acilma ilerler diyor.benim.lekelenmede devam ediyor kismen. Yani sadece idrara cikinca peceteye geliyor. Camasirimda bir sey yok. Doktor bana haftaya goruselim dedi ama kafama takildi bu acilma ilerler mi. Nts de sanci vs cikmadi kalp atislarida cok iyiydi bebisin.
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?