- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.261
Canım çok geçmiş olsun şimdi farkettim mesajlardan ev giriş katımıydı?bizimde birinci kat en büyük korkum oAllah razi olsun canm insallah birdaha gelmezler simdi gorduk mutfagin havalandirmasi disaridan kırılmış yarin parmaklik yaptricaz yoksa bn rahat edemem
Saol canm evet giriş kat zaten bnm hayatimda en korktugum sey buydu hp soyledim esime butun camlarda parmaklik var tek mutfakta yok yaptr diye mutfaginda havalandrmasini kirarsa ordan elini sokup acmak cok kolay 3 saniyelik kurtuldum 3 saniye gec ciksaymisim karşılaşırdım Allah herkesi boyle insanlardan korusun birde 16,17 yaslarinda cocuklarmisCanım çok geçmiş olsun şimdi farkettim mesajlardan ev giriş katımıydı?bizimde birinci kat en büyük korkum o
Oo senin baya daha işin var canim Allah kolaylik versin :)Ay benimki de yap deyince yapiyo yazikta yapip bide laf yiyo olmamış diye garibim
Bu haftalık temizlik daha detayliya girmedik annem c.tsi gelecek kapılar camlar var yollukları da annem ben silcem dedi sağolsun..bebek odası tülü takilcak nevresimleri serilcek kıyafetler yıkandı bugün onlar yerleşecek hali serilip bitecek hastahane için lavanta kesemiz cikolatamiz ve tabi hala hazır olmayan çantamız kaldı :)
Rabbim içine ferahlik versin kuzum insallah uyursun ve insallah bir daha böyle bişey başına gelmez. Hicbirimizin başına gelmesin insallah..Evet oyle yapicam kuzum birde mutfak cocuk odasi isigi acik bende bugun nöbetteyim artik istesemde uyuyamamki
Gerideyse don ana kadar bekleyip gelişmesini sağlamak normal hayata kolay adapte olmaları için daha iyi değil mi yaKızlar ben şimdi doktordan çıktım. Dr baktı kan akışı kalp hızı suyu falan gayet iyi ama kilo alımı çok yavaş gelişimi 2 hafta geride dedi. Nst de sancı çıkmadı. 36+3 te 2400 gr çıktı. Haftaya tekrar gel yine böyle giderse sezeryan la alırız dedi. Sizce bu dediği normal mi? Bi çocuğun hiçbir problemi yokken sadece çok yavaş kilo alıyor diye sezeryan yapılır mı? Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam. Normal doğum istiyordum bana kesip alırız demesi sinirleri mi zıplattı. Başka bir doktora gitmemi önerir misiniz?
Amin insallah canm eltime gitmistim orda kalacaktik sozde esim istemedi geri geldik uyuyamicam korkuyorum ama aksinenasilda gozum kapaniyo hic bu kadar kolay uykum gelmezdi suan telefonu biraksam uyuya kalcam ama bn uyumak istemiyorum yaRabbim içine ferahlik versin kuzum insallah uyursun ve insallah bir daha böyle bişey başına gelmez. Hicbirimizin başına gelmesin insallah..
Bir de benimki tedaviyle oldu. Bu durumlarda riske atmak istemiyoruz diyor. Hayır tedaviyle de olsa normal hamilelerden bir farkım yok ki. Sezeryan olması için sebepte yok. Doktorlar hep kolaya kaçıyorGerçekten bu doktorları anlamak mümkün değil. Sanki sezeryanda acısız ağrısız bir durum var. Doğum yani bu biraz acısı sızısı var, bunu biliyoruz da nedendir bu strese sokup korkutmak.
Sen kendini dinle canım. Bu olay senve bebeğinin iş birliği ile halledeceğiniz bir şey. Hangisinde rahat olacaksan onu seç.
Kiz sacmalama uyursan unutursun yat uyu bak Allah korusun yarın uykusuzluktan tansiyonun çıkabilir. Bu arada ben de sabah erken kalkmistim ama hala uyuyamadim. Benim ne gece uykum var ne gündüz..Amin insallah canm eltime gitmistim orda kalacaktik sozde esim istemedi geri geldik uyuyamicam korkuyorum ama aksinenasilda gozum kapaniyo hic bu kadar kolay uykum gelmezdi suan telefonu biraksam uyuya kalcam ama bn uyumak istemiyorum ya
Hic sorma canm bnde oyleydim bugun doktorum kizdi yuzun gozun şişmiş uykunu duzsne sok bu bir hafta enerji topla dite gunduzde uyuyamiyorum ki ama suan uykum geliyo bakalim belki uyuya kalirim Allaha emanetiz Allah korusun yaKiz sacmalama uyursan unutursun yat uyu bak Allah korusun yarın uykusuzluktan tansiyonun çıkabilir. Bu arada ben de sabah erken kalkmistim ama hala uyuyamadim. Benim ne gece uykum var ne gündüz..
Maalesef çocuğun kıyafetler bekliyordu kaç gündür de yatıyordun yaptım ve pestilim çıktı çamaşırları ütülemek kaldı onu da haftasonu yaparım artıkKizzzzzz hamile halinle bunlari mi yaptinhelal olsun be bn kendime yemk zor yapiyorum dikkat et canm ya bu jadar yuklenme kendine
Canım Arkadaşımın ikiZdi biri gelişmedi kaldı diğeri de çok az gelişti son zamanlarda kilo alamayınca dışarda buyur diye aldılar ama sen yine de başka doktora görün bu ölçüler hep değişik çıkıyor çünküKızlar ben şimdi doktordan çıktım. Dr baktı kan akışı kalp hızı suyu falan gayet iyi ama kilo alımı çok yavaş gelişimi 2 hafta geride dedi. Nst de sancı çıkmadı. 36+3 te 2400 gr çıktı. Haftaya tekrar gel yine böyle giderse sezeryan la alırız dedi. Sizce bu dediği normal mi? Bi çocuğun hiçbir problemi yokken sadece çok yavaş kilo alıyor diye sezeryan yapılır mı? Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam. Normal doğum istiyordum bana kesip alırız demesi sinirleri mi zıplattı. Başka bir doktora gitmemi önerir misiniz?
Yaprak sarması out yan gelip yatmak in :)Aynen canim bana herkes diyor ki vakit buldukca uyu sonra bu günleri çok ararsin. Ben aksama kadar temizlik yapip sabaha kadar da agrilardan uyuyamiyorumama anlamiyorum bu işler neden bitmiyor. Ya insanlar bana göre çok hızlı hemen bitiriyorlar ya da insanlar bosverip yapmiyorlar bu işleri:)) neyse bu haftasonuna kadar böyle gider de ondan sonra ev işi yapmicam canım. Yufka alıp dolaba birkac paket sigara böreği atacagim ve birkac tencerelik yaprak sarmasi. Dogumdan sonra pratik yemeklere ihtiyacimiz olacak
:) geçen çarpmandan beri yatıyordum is basa düştü yaptım oldu ama daha ütüsü var onun içim gün geçireyim biraz dedimAha bi deli daha
:) hala dinlenemedim birkaç gün dinlenip sonra ütüye başlayacağımAnlatırken yoruldum yemin ederim
Denedim oturamadim eşim oturtu bacağımı yana kaldırmayı geç kaldıramadım bile yerden karnımdan dolayı bacak kalmıyor karnım bacağımın yarısını kaplıyor cunku ayağım yerden 2 cm ancak yükseldiKızlar allah aşkına şu oturduktan sonra bacağı kaldırma hareketini yapın. Duvara sırtımı tam dayayınca yapamıyorum. Doğurcakmıyım cidden. Sizler yapabiliyormusunuz acaba
Senin kaynana genç kızmış en güzel :) insalah çabucak iyileşir sen yalnız kalmazsın umarım kuzumAmin canim insallah hepimizinde ilk donemleri kolay gecer. annem yarim gun gelmeye kalksa 1,5 saat yol suruyor is yerinden bizim eve metro+ring. arabanın yuzunu goremiyor babam ve kardesim sağolsun. o donemde bilmiyorum babami ne yapar basina tas dusmesi lazim. Kayınvalidem genc kiz 71 li. doğru durmadigi icin bide 2. Ameliyatini yapan doktor duzgun yapmadigi icin bu vaziyette su an. Yoksa anamdan daha hevesli gelip yardim etmeye malesef kabul ediyorum esim duymasiniki kavga eder gonderirdim en azindan yemegimi yapardi ortaligimi toplardi diye dusunuyordum caktirmadan
SiZin doktora mi doğursam yumruk olayı nedir hala çözemedim zaten yumruk giderek gibiyse benim resmen 3 uZeri açılmam vardır e arkadaşıma da yapmış açılma yok demiş ilk yaptığında sonra parmakla bakıp parmağa göre cm söylemiş korkulu rüyam oldu bu cati olayı bende rüyalarıma giriyor bugün acaba hazir miyim diye iki gündür kendime soruyorum valla sizin doktora mi dogursam ne yapsam ya beynim allak bullak
Ben gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısıMaalesef çocuğun kıyafetler bekliyordu kaç gündür de yatıyordun yaptım ve pestilim çıktı çamaşırları ütülemek kaldı onu da haftasonu yaparım artık
Canım Arkadaşımın ikiZdi biri gelişmedi kaldı diğeri de çok az gelişti son zamanlarda kilo alamayınca dışarda buyur diye aldılar ama sen yine de başka doktora görün bu ölçüler hep değişik çıkıyor çünkü
Yaprak sarması out yan gelip yatmak in :)
:) geçen çarpmandan beri yatıyordum is basa düştü yaptım oldu ama daha ütüsü var onun içim gün geçireyim biraz dedim
:) hala dinlenemedim birkaç gün dinlenip sonra ütüye başlayacağım
Denedim oturamadim eşim oturtu bacağımı yana kaldırmayı geç kaldıramadım bile yerden karnımdan dolayı bacak kalmıyor karnım bacağımın yarısını kaplıyor cunku ayağım yerden 2 cm ancak yükseldi
Senin kaynana genç kızmış en güzel :) insalah çabucak iyileşir sen yalnız kalmazsın umarım kuzum
SiZin doktora mi doğursam yumruk olayı nedir hala çözemedim zaten yumruk giderek gibiyse benim resmen 3 uZeri açılmam vardır e arkadaşıma da yapmış açılma yok demiş ilk yaptığında sonra parmakla bakıp parmağa göre cm söylemiş korkulu rüyam oldu bu cati olayı bende rüyalarıma giriyor bugün acaba hazir miyim diye iki gündür kendime soruyorum valla sizin doktora mi dogursam ne yapsam ya beynim allak bullak
Amin insallah canm eltime gitmistim orda kalacaktik sozde esim istemedi geri geldik uyuyamicam korkuyorum ama aksinenasilda gozum kapaniyo hic bu kadar kolay uykum gelmezdi suan telefonu biraksam uyuya kalcam ama bn uyumak istemiyorum ya
Bir de benimki tedaviyle oldu. Bu durumlarda riske atmak istemiyoruz diyor. Hayır tedaviyle de olsa normal hamilelerden bir farkım yok ki. Sezeryan olması için sebepte yok. Doktorlar hep kolaya kaçıyor
Ben gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
Valla uyusam yetecek bana kuzum ya hala uyuyamadim. Iki günlük işim var ondan sonra sadece yürüyüş yapip gelip evimde uzanacagim canim. Aslinda çok çalıştığım falan yok sadece her şeyi kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Evim temiz olsun ve dogumdan sonra dolapta hazir yiyecekler olsun istiyorum. Az kaldi tamam depolayacam ben enerji haftasonu inslalah:)Dün yine bir şeyler okuyordum, enerjinizi boşa harcamayın Doğumda lazım olacak yazıyordu. O yüzden biraz tasarruflu kullan
Valla uyusam yetecek bana kuzum ya hala uyuyamadim. Iki günlük işim var ondan sonra sadece yürüyüş yapip gelip evimde uzanacagim canim. Aslinda çok çalıştığım falan yok sadece her şeyi kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Evim temiz olsun ve dogumdan sonra dolapta hazir yiyecekler olsun istiyorum. Az kaldi tamam depolayacam ben enerji haftasonu inslalah:)
Masallah kuzum Allah daha çok güç kuvvet versinBen gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
Kızlar bayağı kişi yapmış bayağı kişi yapamamış. Ya bu durumun başka açıklaması var yada haftasonuna grup coşscak. Çatır çatır doğuracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?