2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah razi olsun canm insallah birdaha gelmezler simdi gorduk mutfagin havalandirmasi disaridan kırılmış yarin parmaklik yaptricaz yoksa bn rahat edemem
Canım çok geçmiş olsun şimdi farkettim mesajlardan ev giriş katımıydı?bizimde birinci kat en büyük korkum o

Canım çok geçmiş olsun şimdi farkettim mesajlardan ev giriş katımıydı?bizimde birinci kat en büyük korkum o
Saol canm evet giriş kat zaten bnm hayatimda en korktugum sey buydu hp soyledim esime butun camlarda parmaklik var tek mutfakta yok yaptr diye mutfaginda havalandrmasini kirarsa ordan elini sokup acmak cok kolay 3 saniyelik kurtuldum 3 saniye gec ciksaymisim karşılaşırdım Allah herkesi boyle insanlardan korusun birde 16,17 yaslarinda cocuklarmis

Oo senin baya daha işin var canim Allah kolaylik versin :)

Gerideyse don ana kadar bekleyip gelişmesini sağlamak normal hayata kolay adapte olmaları için daha iyi değil mi ya başka bir doktorunda fikrini almadan doğum gibi mühim bir karar almamalısın bence çünkü bu doğru ölçümlü bir sonuç olmayabilir

Rabbim içine ferahlik versin kuzum insallah uyursun ve insallah bir daha böyle bişey başına gelmez. Hicbirimizin başına gelmesin insallah..
Amin insallah canm eltime gitmistim orda kalacaktik sozde esim istemedi geri geldik uyuyamicam korkuyorum ama aksinenasilda gozum kapaniyo hic bu kadar kolay uykum gelmezdi suan telefonu biraksam uyuya kalcam ama bn uyumak istemiyorum ya

Bir de benimki tedaviyle oldu. Bu durumlarda riske atmak istemiyoruz diyor. Hayır tedaviyle de olsa normal hamilelerden bir farkım yok ki. Sezeryan olması için sebepte yok. Doktorlar hep kolaya kaçıyor

A asya17 canm bugun bi arkadas dogum yapti onun bebeginin kilosunu 3500 demisti 2600 dogdu iki gun oncede biri dogum yapti ona gelisim geriligi var demisti 2650 gr demisti 3300 dogdu yani anlicagin net kilosunu dogumda ogrenicekmisiz

Amin insallah canm eltime gitmistim orda kalacaktik sozde esim istemedi geri geldik uyuyamicam korkuyorum ama aksinenasilda gozum kapaniyo hic bu kadar kolay uykum gelmezdi suan telefonu biraksam uyuya kalcam ama bn uyumak istemiyorum ya
Kiz sacmalama uyursan unutursun yat uyu bak Allah korusun yarın uykusuzluktan tansiyonun çıkabilir. Bu arada ben de sabah erken kalkmistim ama hala uyuyamadim. Benim ne gece uykum var ne gündüz..

Kiz sacmalama uyursan unutursun yat uyu bak Allah korusun yarın uykusuzluktan tansiyonun çıkabilir. Bu arada ben de sabah erken kalkmistim ama hala uyuyamadim. Benim ne gece uykum var ne gündüz..
Hic sorma canm bnde oyleydim bugun doktorum kizdi yuzun gozun şişmiş uykunu duzsne sok bu bir hafta enerji topla dite gunduzde uyuyamiyorum ki ama suan uykum geliyo bakalim belki uyuya kalirim Allaha emanetiz Allah korusun ya

Kizzzzzz hamile halinle bunlari mi yaptin helal olsun be bn kendime yemk zor yapiyorum dikkat et canm ya bu jadar yuklenme kendine
Maalesef çocuğun kıyafetler bekliyordu kaç gündür de yatıyordun yaptım ve pestilim çıktı çamaşırları ütülemek kaldı onu da haftasonu yaparım artık
Canım Arkadaşımın ikiZdi biri gelişmedi kaldı diğeri de çok az gelişti son zamanlarda kilo alamayınca dışarda buyur diye aldılar ama sen yine de başka doktora görün bu ölçüler hep değişik çıkıyor çünkü
Yaprak sarması out yan gelip yatmak in :)
Aha bi deli daha
:) geçen çarpmandan beri yatıyordum is basa düştü yaptım oldu ama daha ütüsü var onun içim gün geçireyim biraz dedim
Anlatırken yoruldum yemin ederim
:) hala dinlenemedim birkaç gün dinlenip sonra ütüye başlayacağım

Kızlar allah aşkına şu oturduktan sonra bacağı kaldırma hareketini yapın. Duvara sırtımı tam dayayınca yapamıyorum. Doğurcakmıyım cidden. Sizler yapabiliyormusunuz acaba
Denedim oturamadim eşim oturtu bacağımı yana kaldırmayı geç kaldıramadım bile yerden karnımdan dolayı bacak kalmıyor karnım bacağımın yarısını kaplıyor cunku ayağım yerden 2 cm ancak yükseldi
Senin kaynana genç kızmış en güzel :) insalah çabucak iyileşir sen yalnız kalmazsın umarım kuzum
SiZin doktora mi doğursam yumruk olayı nedir hala çözemedim zaten yumruk giderek gibiyse benim resmen 3 uZeri açılmam vardır e arkadaşıma da yapmış açılma yok demiş ilk yaptığında sonra parmakla bakıp parmağa göre cm söylemiş korkulu rüyam oldu bu cati olayı bende rüyalarıma giriyor bugün acaba hazir miyim diye iki gündür kendime soruyorum valla sizin doktora mi dogursam ne yapsam ya beynim allak bullak

Ben gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı

Tatlım yat dinlen, zaten bugün kırıp bırakmışlar, cesaret edip gelemezler. Yarın da demir takılır biter. Çok korkuyorsan bir de alarm taktırın, ben çok rahatlamıştım alarmdan sonra.

Bir de benimki tedaviyle oldu. Bu durumlarda riske atmak istemiyoruz diyor. Hayır tedaviyle de olsa normal hamilelerden bir farkım yok ki. Sezeryan olması için sebepte yok. Doktorlar hep kolaya kaçıyor

Benimki de öyle canım, 3 yıldır bekliyorum bu bebeği. Ama ilk ayda da olsa aynı şekilde değerli olurdu. Hatta Türkiye'deki doktorum, bu benekler değerli bebek o yüzden sezeryanla alıyoruz deyince ben çok kızmıştım.

Ben gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı

Dün yine bir şeyler okuyordum, enerjinizi boşa harcamayın Doğumda lazım olacak yazıyordu. O yüzden biraz tasarruflu kullan

Dün yine bir şeyler okuyordum, enerjinizi boşa harcamayın Doğumda lazım olacak yazıyordu. O yüzden biraz tasarruflu kullan
Valla uyusam yetecek bana kuzum ya hala uyuyamadim. Iki günlük işim var ondan sonra sadece yürüyüş yapip gelip evimde uzanacagim canim. Aslinda çok çalıştığım falan yok sadece her şeyi kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Evim temiz olsun ve dogumdan sonra dolapta hazir yiyecekler olsun istiyorum. Az kaldi tamam depolayacam ben enerji haftasonu inslalah:)

Bunun adı yuva yapma sendromuymuş. Evim hazır olsun, yemeğim olsun gibi konuları eksiksiz yapmaya çalışırmış insan :)

Masallah kuzum Allah daha çok güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…