2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz de bugün kontrole gittik geldik. Mezura ölçümüz, kalp atışımız ve tansiyonumuz ölçüldü yine :) geçen hafta alınan swap sonuçlarımız ve kan testimiz iyi çıkmış. Yine kan alındı, kontrol edilsin diye. Haftaya görüşürüz dedik ayrıldık :)

Çatı kontrolü filan yok yani :)

Normal mi emin değilim ama, yakın arkadaşımda da benzer bir durum oldu. Bebek 2 hafta geride görünüyordu, doktoru 3 gün takip etti. Gelişme olmayınca sezeryanla aldı. Ama tam gerekçesi nedir bilmiyorum.

Yani bu kişiden kişiye değişir bence, bazı insanlar esnektir ne hareketler yapar. Ben tersine taş gibiyimdir hem kemik yapım hem de etlerim aşırı serttir, çoğuhareketi yapamam.

Gerçekten bu doktorları anlamak mümkün değil. Sanki sezeryanda acısız ağrısız bir durum var. Doğum yani bu biraz acısı sızısı var, bunu biliyoruz da nedendir bu strese sokup korkutmak.

Sen kendini dinle canım. Bu olay senve bebeğinin iş birliği ile halledeceğiniz bir şey. Hangisinde rahat olacaksan onu seç.

Allah razi olsun canm insallah birdaha gelmezler simdi gorduk mutfagin havalandirmasi disaridan kırılmış yarin parmaklik yaptricaz yoksa bn rahat edemem

A asya17 canım benim geçen hafta 36+0 da 2370 gramdı. Evet doktor biraz küçük 2.5kilo olmasını beklerdik dedi, ama olsun geri kalan herşey çok güzel, zayıf olsun daha kolay doğar dedi, hiçte alalım filan demedi, doğana kadar 3 kilo olur o hiç takma kafana dedi.bence almasın ya takip etsin, bakalım 37de kaç kilo olcak, sonuçta sağlığı yerindeyse karnında nekdr büyürse iyidir, dışarda kilo alması daha yavaşki sonuçta

Evet oyle yapicam kuzum birde mutfak cocuk odasi isigi acik bende bugun nöbetteyim artik istesemde uyuyamamki

Bacak bacak üstüne atmak givi değil ki bu hareket. O vakit benim doğum yakın . İlkinde de 36. Haftada doğurmuştum bakalım hayırlısı

Ben bu hareketi daha önce de duymuştum biliyorum yapılışını, yaptım oluyor

Bende esneğimdir, bide pilatese gidiyorum hala. Ama yapıyorum baya rahat denedim. Senin yakınlaştı bence benim yakın arkadaşım 41.haftada doğurmuştu. Denedi yapamadı 3gün sonra sancısı geldi

Amin insallah tatlim cok saol cok morel verdin ama. Bn evde kalamadim eltime geldim yarin parmaklik yapilirsa giderim

Çok geçmiş olsun.

CAnım benim tanıdığımda 38 haftalıktı bebek 35 haftalık görünüyomuş kontrole gitmişti. Yatış yaptılar ne sancısı ne açılması vardı sürekli alttan muayene ile açılması ve sancısı başlamış sabah normal doğum yaptı. Bebeğide 2600 diyolardı 3020 gr doğdu. Tabi bunu yapan devlet hastanesi sonuna kadar zorladı normal için. Senin hastanen özelse belki risk almak istemiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…