2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar allah aşkına şu oturduktan sonra bacağı kaldırma hareketini yapın. Duvara sırtımı tam dayayınca yapamıyorum. Doğurcakmıyım cidden. Sizler yapabiliyormusunuz acaba

Amin canim insallah hepimizinde ilk donemleri kolay gecer. annem yarim gun gelmeye kalksa 1,5 saat yol suruyor is yerinden bizim eve metro+ring. arabanın yuzunu goremiyor babam ve kardesim sağolsun. o donemde bilmiyorum babami ne yapar basina tas dusmesi lazim. Kayınvalidem genc kiz 71 li. doğru durmadigi icin bide 2. Ameliyatini yapan doktor duzgun yapmadigi icin bu vaziyette su an. Yoksa anamdan daha hevesli gelip yardim etmeye malesef kabul ediyorum esim duymasin iki kavga eder gonderirdim en azindan yemegimi yapardi ortaligimi toplardi diye dusunuyordum caktirmadan

Aynen benimki de dinlenmeye oturunca çok vuruyo :) vallahi kalan yerler var eşim eve geliyo bırak artik diyo da yarim bırakmayı hiç sevmem bende illa bitecek :)
Ben eşime ayrı görevler veriyorum adam sırf ben çıldirmayayim daha cok is yapmayayim diye mecbur kaliyor :) bu akşamki görevi de yatak odasinda bazanin altini cekip silmek odanin şeklini değiştirip bebek yatagini benim yanimda konumlandirmak:) baya azaldi ya pek bişey kalmadi şükür. Halilarimin hepsi de yikandı bugün geldiler ohh rahat ettim

Kızlar allah aşkına şu oturduktan sonra bacağı kaldırma hareketini yapın. Duvara sırtımı tam dayayınca yapamıyorum. Doğurcakmıyım cidden. Sizler yapabiliyormusunuz acaba

Duvara yaslanip ayagimizin topugunu digerinin parmagina degdiriyorduk dimi ben yaptim sahsen :)) doktorda bugun daha dogurmazsin demisti dogru demekki

Cok sevindim iyi olmaniza.ben de bi gece hastanede kaldim daha iyiyim cok sukur. yuksek ates son aylarda olursa suyu patlatip doguma sebep olabiliyormus sükür riskli donemi atlattik sayilir ama olsun zamaninda gelsin bebisler

Kendini psikolojik olarak rahatlat canim. Ayetel kürsi okunan evin etrafini 7 kat zırh sararmış. Elhamdulillah inançlı insanlariz dinimiz böyle diyorsa dogrudur. Uyumadan önce oku evine ufle mutfagin ışığını da açık bırakıp rahatça uyu bence :)

Yok canim kendi başıma da hallettim valla. Herkes uzak olsun iyi olsun öyle düşünüyorum artık. Sonucta hic birimiz başkalarına güvenerek cocuk dogurmuyoruz

Seninkinin ki densizlik Birdilimkek Ne demek yatak odasına kadar da giriyor
Canim valla baskasinda duyunca insan inanamiyor ama başına gelince de öyle kalıp hazmetmeye çalışıyor:) baska yapacak bişey yok onlar gelince de ben etrafta daginik bisey birakmamaya calisiyorum ozellikle kaynanam bazalari kaldirip bakar egilip masalarin altinda koli kutularima bakar akla gelmeyen yerlere bakar :) eşimin hatrı var bişey diyemiyorum

@gsm_lee evet bizim doktor çatı muayenesi yapmıyor. Sancı vs gibi doğumn başlama belirtisi varsa yapıyor. Zaten doğumda sürekli oluyor. Ama elini yumruk yapan ilk kez duydum. Benim bebelerinde kafa çapları geniş ama doğum anında bile öyle birsey yapmadi.

Doğru diyorsun ama saçmalıyorlar ne o dedektif gibi kolilere bazalara bakmalar... Ne arıyorlar acabaa

Benim kaynanaya gerek yok annem yapiyor onu. Gecen gelecegi zaman esim koltuklara kadar cekti süpürdü heryeri. Ertesi gun annem geldi ev les gibi deyip yine supurdu

Benim kaynanaya gerek yok annem yapiyor onu. Gecen gelecegi zaman esim koltuklara kadar cekti süpürdü heryeri. Ertesi gun annem geldi ev les gibi deyip yine supurdu
Ahahahaa ama kendi annelerimiz diyince hic yanlış anlamiyoruz dimi:) hatta eşimizin yanlış anlamasi da ne haddine dogduklarina pişman ederiz valla

Allah razi olsun canm ya kalp atislarim normala dondu cok saol Allah korusun hepimizi boyle insanlardan Allah oyle insanlarida islah etsin ne zmna kadar insanlari alnini terini yeycekler ya
Aman ıyi olda sen doğum yaklastica herkeste bi stres telaş var zaten...Rabbim musade etmez boyle yavrunun rızkını yemelerine hiç merak etme helal para alın teri kolay kazanılmıyor gecti gitti onu takma artık yavrunu kucağına alcagin günü düşün:)

Ay benimki de yap deyince yapiyo yazikta yapip bide laf yiyo olmamış diye garibim
Bu haftalık temizlik daha detayliya girmedik annem c.tsi gelecek kapılar camlar var yollukları da annem ben silcem dedi sağolsun..bebek odası tülü takilcak nevresimleri serilcek kıyafetler yıkandı bugün onlar yerleşecek hali serilip bitecek hastahane için lavanta kesemiz cikolatamiz ve tabi hala hazır olmayan çantamız kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…