2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı şey bende de var duramiyorum ağrısından belimin sağ tarafina da vuruyor sırf bu yüzden dogurmak istiyorum bazen

Bende göğsün tam altında ve hiç bir şekilde geçmiyor

Benim de sol tarafta var o ağrı. Yatarken o tarafa yatıp göğsümün altına sert bir yastık koyuyorum iyi geliyor. Sen de dene istersen.

Yok hiç bir pozisyonda geçmiyor maalesef, sanki kemiğim kırılmış gibi

Evet evet ben de aynı fikirdeyim, idealist doktorlar dışında normal Doğum zor geliyor. İmşallah isteyen herkes keyifle sağlıkla normal doğumunu yapar :)

doğum yaptım kızlarım kuvezde dua edin kızlar

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, ikiz bebişler genelde bir kaç gün giriyor küveze hiç üzme kendini. Sonuçta onların sağlığı için.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı ömürleri olsun inşallah :)

Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Hayirli olsun canim dualarim seninle. Haftan cok iyi neden kuveze aldilar, insallah hemencik kavusursun bebegine

Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Hayirli olsun canim. Kisa zamandancikar muhtemelen kuvozden. Saglikla buyur insallah :)

Geçmiş olsun, aman ev kazalarına dikkat. Karnına çok sert vurmadıysa bir şey olmaz canım.

gözünüz aydın hayırlısıyla çıkar inş.saglik olsun

Canım olumlu düşün öncelikle, milyonlarca kadın yaparken sen niye yapamayasın. İlişki bizde de hiç olmadı. 37.haftanda doktorunla konuş artık bol bol yürü. Psikolojik olarak kendini ve bebeği hazırla. Çok da güzel doğurursun merak etme :)

Kizlar meraba. Oncelikle insAllah hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz. Ben 38. Haftada epiduralle sezeryan olacagim kendi istegimle. Ama korkmaya basladim bu sefer bu epiduralde felc kalma riski falan var yazmislar nette kafam korkmaya basladim. Normal dogumda yapamam. Genel anestezi zaten bastan urkutucu geliyor. Napicam ben ya.nasil dogavak bu cocuk

Hiç korkma, her gün yüzlerce kadın doğum yapıyor. Doğumun her türlüsünde bir risk var, olumluyu düşün sen. Doktoruna güven mutlaka.

Canim Rabbim ikinizi de tez zamanda sagliginiza kavustursun dualarimiz seninle gözünüz aydin

Valla benimki bugun yarin gelecek gibi. Kasiklarimda asiri agirlik var. Insallah donerde acil sezeryan olmaz :/
Canim benim bebek baş aşağı oldugu çok belli oluyor. Mesela sanki iki kasigim arasina rahim çıkışına taş oturmuş gibi.. Böyle bir agri yasiyorsan belki dönmüştür. Hayirlisi olsun hakkimizda kendimizi doğum şekline şartlamamak daha iyi bence

İki doğum yaptım ilki spinal sezeryandi. İkincisi genel oldu kesinlikle genel çok daha rahattı. Hiç ağrı sızı cekmedim. Siz bilirsiniz tabi ama genel niye korkuttu sizi

nannen1 . Kız bizim tarihlerimiz senle aynıydı bak heyecan yaptim ben de şimdi. Insallah iyisindir 37 haftamizi doldurduk bir risk olacagini zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…