2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızım 36da doğdu cnm onda bir problem yaşamadım ama doktor onda olmadı diye bundada olmaz diyemem dedi sonuna kadar beklicez bakalım kaçta gelecek
Benimde 37nin basıydı ama önemli olan sanırım bebeğin gelmesi. Yani kendi gelincr erkende olsa sorun çok olmuyor. Ama bazen erken sezeryanda böyle sonuçlar olabiliyor.

Normal doğumla 2100 gr doğuranlar var. Ben bu işte art niyet olduğunu düşünüyorum. Heralde benim doğum zamanı tatile gidecekler

Çok şiddetli kaburga ağrısı çekiyorum sağ göğsün tam altında. Pozisyon değiştirsem dahi geçmiyor. Normalmiş olması ama yatarken bile ağrıyor ya

Çok şiddetli kaburga ağrısı çekiyorum sağ göğsün tam altında. Pozisyon değiştirsem dahi geçmiyor. Normalmiş olması ama yatarken bile ağrıyor ya
Aynı şey bende de var duramiyorum ağrısından belimin sağ tarafina da vuruyor sırf bu yüzden dogurmak istiyorum bazen

Evet canim beni de dogumdan 3 hafta sonra cagirdi tekrar seker yuklemesi icin. O zamana kadar dikkat et dedi. Bir de benim troid var, hamilelikte cok yukseldi onun icin dogumdan 3 hafta sonra kan testi yapicaz dedi. Ilacin dozunu dogumdan sonra dusurmezsek carpinti yaparmis.

2017' de gitmeye başlamışsın gayet net. Sonradan oldu-bittiye getirilen ve ticarete dökülen işlerden (hoş ticari yaklaşmayan yok gibi ama) özellikle de konu sağlık ise gercekten insanın sıtkı sıyrılıyo. Bu nedir şimdi

Benim de sol tarafta var o ağrı. Yatarken o tarafa yatıp göğsümün altına sert bir yastık koyuyorum iyi geliyor. Sen de dene istersen.

Kafasiyla bastirmaktan tahriş mi olduk acaba ya yaniyor kaslarim resmen
Acaba diyorum hani gece yattığımız tarafa ağırlık oluyo da deri içerden ağırlıktan dediğin gibi tahriş mi oluyo acaba çünkü sabah uyandığımda yattığım tarafta toplaniyo sanki bebiş

Bende de var o acı hatta sanki göbeğim yanmış gibi bi acı bi de alttan üstten cekiyorlarmis gibi gobegimi oluyor
Aynen ya bebisler büyüyo Heralde ondan mı oluyo acaba..gogus kemiklerimi ayaklarıyla tepmekten kırılacak artık:) yerleri dar geliyo bide:) hele mide yanmasından hiç bahsetmiyorum...

Kızlar bu mide yanmasını bebeğin saçları çıktığı için olur dedi birisi bana ama ondan midir yoksa mideye olan baskıdan mi sizce?

Acaba diyorum hani gece yattığımız tarafa ağırlık oluyo da deri içerden ağırlıktan dediğin gibi tahriş mi oluyo acaba çünkü sabah uyandığımda yattığım tarafta toplaniyo sanki bebiş
Valla içerde ne işler karıştırıyorlar bilmiyorum ama bi dogsunlar bu ağrıların hesabini verecekler o minik ayaklari çivi gibi bastiriyor ya hem acitiyor hem güldürüyor beni :) son zamanlarda ayaklarini iyice belirgin avcumun icine aliyorum bir seyi hiç görmeden bu kadar sevmek nasil oluyormuş anladim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…