Benim doktor bana yine son dakika golü attı asistan hemşiresine son 3 haftada bi yere girmeyecek başkasına dogurmam dimi diye sordum yok dedi peki 2018 e geçtik yine ücret 5500 mu normal sezeryan dedim YÖK 6000 normal sezeryan farklı dedi iyide ben 2018 hastası değilim. Ki 2017 hastasıyım ve geldiğimden beri 2018 de doguracagim belli dedim bunu biz yapmadık yeni hastaneye geçince hastane de 2018 e geçince yaptı dedi iyide parayı arkadaşım da sen aldın dedim hastaneye vermedi ki dedim asistanina ben aldım ama bende hastaneye ödeme yapıyorum anestezi uzmanı ve oda tahsis ettikleri için ücrete ekleme yaptılar dedi arkadaşım aralık sonunda dogurdu onlar da yeni hastaneye geçince fiyat farkı olacak mi diye sorduklarında eski hastalarım ayni fiyattan olacak demişti ve onla bana verilen fiyat aynıydı onlar o fiyatı verdi
Neyse geldiğiniz de konuşuruz dedi ama ben çok sinirlendim hanı hastaneyle eski hastalarim ayni fiyat olacak diye anlaşmıştı hoca diye asistana yazasim geldi cidden sinir oldum olay 500 1 fazlası olması da değil benim sinirlendiğim nokta yapılan muamele 9 bin oldu diyip 9 bin mi Alacaklar yanı yapılan muamele yanlış değil mi ya