2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İki doğum yaptım ilki spinal sezeryandi. İkincisi genel oldu kesinlikle genel çok daha rahattı. Hiç ağrı sızı cekmedim. Siz bilirsiniz tabi ama genel niye korkuttu sizi
Yani solunumum tamamen duracak entube edilecegim bunlar beni korkutuyor. Bide anesteziyi atmak.cok zor diyorlar. Bulanti oksurme kabizlik.sikqyetleri cok oluyor diyorlar.

Yani solunumum tamamen duracak entube edilecegim bunlar beni korkutuyor. Bide anesteziyi atmak.cok zor diyorlar. Bulanti oksurme kabizlik.sikqyetleri cok oluyor diyorlar.
Benim ablam.iki doğum yaptı 4yil ara ile ilkinde dediğiniz şikayetleri oldu öksürerek uyanmak falan ikincisi çok rahatti. Dr artık anestezi ilaçları eskisi gibi değil diye açıklama yapmış ona. Gerçekten ben de ne ağrı öksürme kusma sayıklama hiç birini yaşamadım. Ama spinalde aylarca bel ağrısı çektim bebeğimin altını bile çok zor degistirirdim

Bizim de değişecek mi acaba, ben hiç sormadım bana da böyle şeyler saçma geliyor açıkcası ama yeni yılda zam gelmeyen bişey yok

Kızlar bu mide yanmasını bebeğin saçları çıktığı için olur dedi birisi bana ama ondan midir yoksa mideye olan baskıdan mi sizce?

Mideye baskıdan oluyor canım. Benimki devamlı sağ kaburgamda ve yukarda. Bende yemek borusu ve boğazım da yanıyor.

Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin

Geçmiş olsun, sağlıkla gelsin kucağına minik yavrun

Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Canım hayırlı olsun öncellikle. İnşallah bir an önce küvezden de çıkar kavuşursun yavruna

Anladim canim. Sasirdim valla hangisi hayirlisi ise o olsun artik.

Tekrar mi yükleme yapiliyor ben yine açlık tokluk bakılacak diye düşünmüştüm tiroid de zor canım doğumdan sonra da bitmiyor bazı seyer işte

Bende göğsün tam altında ve hiç bir şekilde geçmiyor

Yok hiç bir pozisyonda geçmiyor maalesef, sanki kemiğim kırılmış gibi
Benim de ayni canım göğüs altında 3 gundur de belime vuruyor bi de dayanamiyorum

pazar gununden beri ayni dedigin gibi hissediyorum ama sali gunu kontrolde makat gelişti hala. O yuzdenn bilemiyorum. Hayirlisi artik :)) saldim cayira.modundayim. sanirim cok buyuk.konustum sezeryan istemiyorum kesinlikle yaptirmam 5 kiloda olsa.normal dogururum diye. Doguramayacagim tek halde duruyor bebis :)

Ömürlü olsun çıkar inşallah kuvezden bi kaç gune sağlıkla büyüsün insallah

Hem de çok yanlış, olay parası da değil de hastalarına yaptığı muamele.

Slm kızlar dün gittik kontrole 36+2 prensesimiz 3.200 50 cm olmuş ilk defa yüzünü açtı bizim tosbik çok tatlıydı.
Sezeryan günü şimdilik 7 şubat dedik 39+2 oluyor geçmi acaba

Maşallah ona :) sonunda ucundan biraz yüzünü gösterdi yani :)

Doğumun hayırlı olsun, şu suyu nasıl anlayacağız bilmiyorum ki. Sadece akıntım var gibi. Hatta wc de idrar yaparken aklıma geliyor, özellikle kasıyorum bakıyorum duruyor mu diye. Çünkü su akmaya devam edermiş.

Dualar sizinle olsun, en kısa zamanda kucağına gelsin inşallah.

Ayyy nasıl yani ben simdi dayanamiyorum sen o kadar erken basladiysa nasil dayandin canim yaa
Cook beter. Sağdan sola dönmek zor geliyor. Bıcak saplanıyor sanki

Ama her hamilelikte bir zorluk var ne yapalım. Magnezyum içerken azalmiştı ama simdi normal doğum olacsk diye bıraktim yine çok siddetlendi. Otururken kalkınca oluyor en en fazla bende.

Ay cidden benimde artık avcuma geliyo bir kere net topuğu ile birlikte hissettim minnacik...1 saattir mahfetti beni çok canımı yaktı zilli kıpır kıpır valla doğurcam heralde dedim şimdi rahatladım daha nefes almaya başladım uyudu heralde...bu doğunca hiç uyumayacak diye korkuyorum resmen poposuyla yada ayagiyla kemiklerime basiyo kırılacak artık :) organlarımızın yeri değişti saka maka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…