2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim 2 hafta sonra kontrolum :-) normalde 1 ay sonraya vermisti ama ben pazartesi kanama nedeniyle gidince, 2 haftada bir gorusmus olacagiz :-) ama ben ikili test yaptirmayacagim.
Aslında bende 2li test yaptırmak istemiyorum ama ultrasonda ölçüm yaptıracağım

Büyümüş tabikide cnm takma kafana kalbi atıyo içinde bebiş var şükürler olsun
Allahıma bin şükür haftasına takılmamak lazım zaten 4 kez girmişim ultrasona ilk vajinal kese 4 hafta sonra ki hafta karjndan kese ondan sonraki 6 haftada kalp atışı buda 7 hafta dogru imiş doktor yanlış ölçmüş demekki keseyi

Senin 2.gebelikmi cnm ilkinde ben herşeyi yaptırdım a deseler yapıyorduk şimdi daha rahatım

Evet canim, 2. birde dusuk yasadim :( aynen :-) ben bende ilkinde herseyi yaptirdim, hatta ikili test sonucunda risk olabilir dediler, 3lu teste bakicaz, olmadi baska testler felan dediler. Esimle dedik, Allah gostermesin ama diyelim ki kesin tani kondu aldirirmiydik? e hayir. ozaman o strese ne gerek var diye dusunup yaptirmadik baska birsey. Simdi en bastan dedim, istemiyorum diye.

Masallah kocaman olmus :) boyle hopkadiklarini zipladiklarini gorelim insallah :-)
Ben kizimda en en en net omurgasini hatirliyorum, inci gibi dizilmisti <3
Ay inşallah tatlım bende kafasını net gördüm dün resimde tam cıkmıyor ama ultrasonda görünüyor:)
Allahım o günlerde gelicek inş

Kızlar,
Henüz hamileliğimi annem babam bilmiyordu, kalp atışını bekliyoruz. Biraz önce babam aradı. Sağlık ocağı bana ulaşamamış, babamı aramışlar. Gebelikle ilgili olduğunu söylemişler. Babam da güncel numaramı vermiş. Yani babam bana telefonda çaktırmadan normal konuştu ama mutlak anladılar. Sonra hemşire beni aradı, hamilesiniz falan filan, 4 ayda falan aşıya çağıracaklarmış. Dedim bütün süprizi bozdunuz. Kadına o an bişy diyemedim ama şu an çok kızgınım. Hastaya ulaşmadan yakınlarına nasıl gebelikten bahseder? Ya bekarsam, ya da bebeği istemiyorsam.
Şu an kafam çok karışık. Annem falan da aramadı ama inkar mı etsem söylesem mi bilmiyorum:(

Kızlar,
Henüz hamileliğimi annem babam bilmiyordu, kalp atışını bekliyoruz. Biraz önce babam aradı. Sağlık ocağı bana ulaşamamış, babamı aramışlar. Gebelikle ilgili olduğunu söylemişler. Babam da güncel numaramı vermiş. Yani babam bana telefonda çaktırmadan normal konuştu ama mutlak anladılar. Sonra hemşire beni aradı, hamilesiniz falan filan, 4 ayda falan aşıya çağıracaklarmış. Dedim bütün süprizi bozdunuz. Kadına o an bişy diyemedim ama şu an çok kızgınım. Hastaya ulaşmadan yakınlarına nasıl gebelikten bahseder? Ya bekarsam, ya da bebeği istemiyorsam.
Şu an kafam çok karışık. Annem falan da aramadı ama inkar mı etsem söylesem mi bilmiyorum:KK43:
Allah allah saglık ocagının yaptıgına bak saçmalamışlar yani
Beni aramadılar ben gittim dedim kanda pozitif kayıt açtırdım

Kesinlikle cok haklisin. Esin dururken babani aramak ne demek. Cok emin degilim ama zaten yasal olarak yasak degil mi boyle birsey yapmalari? Ama evet yapiyorlar. Ben ilk hamileligimde saglik ocagina kayit yaptirdiktan sonra yurt disina ciktim. saglik ocagindaki hemsire bizim evin yakininda oturuyomus, apartmana gelip herkese sormus bizi, esimin teyzesini bulmus felan :)

Kesinlikle cok haklisin. Esin dururken babani aramak ne demek. Cok emin degilim ama zaten yasal olarak yasak degil mi boyle birsey yapmalari? Ama evet yapiyorlar. Ben ilk hamileligimde saglik ocagina kayit yaptirdiktan sonra yurt disina ciktim. saglik ocagindaki hemsire bizim evin yakininda oturuyomus, apartmana gelip herkese sormus bizi, esimin teyzesini bulmus felan :)
Küçük yerlerde yapıyorlar ne yazıkki, aile hekimimi değiştirmemişim işte ben de.

Back
X