2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlişki bize de yasak canlar :)

Bir de ben o ikili üçlü testleri yaptırmıcam oğlum da hep yanlış çıkmıştı. Ağlamaktan heba olmuştum sonra ayrıntılı usg de pırıl pırıl çıktı doktor turp gibi dedi öyle de oldu aslan gibi oğlum 2 yaşında ama maşallah 3-4 yaşında sanıyorlar :)

Bunda da sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi yaptırcam o kadar hiç aklımı kurcalayamıcam :) tecrübe oldu bnm icin :)

Aynen valla :) yok yere uzuluyor insan. ya bide olsa ne degisecek diyorum. ben oyle detayli metayli bise de istemiyorum aslinda ama 20. haftada mecbur yapiyorlar :)

İyi geceler kızlar, 3-4 gündür göğüs hassasiyetim azaldı. Buranın sıcağından mıdır bilmem indi gibi. Çok endişe ediyorum. Yarın doktor randevum var ama benim gibi olan var mı merak ettim

Merhaba annisler doktor kontrolumuz vardı bugün 7+2 ile uyumlu dedi doktorumuz 5 gün önden gidiyoruz bu sikinti yok çok şükür bizim doktorumuz 10. Haftaya kadar her hafta görmek istedi daha sonra rutine donucez dedi haftaya perşembe yeniden görmeye gidicez bebisi , bu sefer gittiğimizde daha bi bebeğe benziyordu basi ilegovdesi belli oluyordu buyuyor tirtillar annisler opuyoruz hepinizi

İyi geceler kızlar, 3-4 gündür göğüs hassasiyetim azaldı. Buranın sıcağından mıdır bilmem indi gibi. Çok endişe ediyorum. Yarın doktor randevum var ama benim gibi olan var mı merak ettim
Slm cnn sende antalyadasin demi, Çok sıcak evet çok zorlaniyorum bende göğüs hassasiyetinin gecmesi normal cnm o ilk belirti zamanla kaybolucak benimkide geçti ikinci bebis benim senin ilk mi cnm

Slm cnn sende antalyadasin demi, Çok sıcak evet çok zorlaniyorum bende göğüs hassasiyetinin gecmesi normal cnm o ilk belirti zamanla kaybolucak benimkide geçti ikinci bebis benim senin ilk mi cnm
Teşekkürler cevabın için. Benim de 2 olacak hayırlısıyla. Bir kimyasal gebelik bir düşük yaşayınca insan korkuyor ister istemez. Bakalım yarın hayırlı haber alırım inşallah. Hepimiz için inşallah

Bugun dra gittik.kese gorundu.kasik agrim vardi zaten butun gun.eve gelince camasirimda sutlu kahve renginde lekelenmem vardi.cok uzuldum.ilk cocugumda da kanamam vardi.cok zor gecti.bu da oyle olunca yine aynisi olacak galiba moralim cok bozuldu.3hafta sonra tatil ayarlamistik.

Umarım bu sefer daha kolay geçer. Yalnız bu sıcaklarda tatil pek mantıklı olmayabilir.

Teşekkürler cevabın için. Benim de 2 olacak hayırlısıyla. Bir kimyasal gebelik bir düşük yaşayınca insan korkuyor ister istemez. Bakalım yarın hayırlı haber alırım inşallah. Hepimiz için inşallah
Inşallah canim saglikla kavusalim allahin izni ile doktora nereye gidiyorsun cnm

Bu gün rahimde ve kasıklarımda şiddetli ağrılarım oldu sonra leke gelmeye başladı kırnızı hemen devlet hastanesinin aciline gittik kaarında kese görülmedi tekrar beta hcgye baktı 1700 çıkmış.aslında kese görülmeliydi dedi.dış gebelik olaabilir mi dedim dah önceki kan tahlillerime bakıp düzenli artış olmuş dış gebelik değil ama düşük tehliken var dedi.idedi.yatış verdi amaa iki çocuğum olduğu içşn eve geldim.iğne yazdı vurdurdum.haalen ayağa kalktıkça kan geliyo.çok moralim bozuldu :( kesenin görülmemesine aayrı bi üzülüyorum kaaanamamın olmasına daha bi üzülüyorum.elim çok üzüldü ona ayrı bi üzülüyorum.yaaarın başka doktoraa gidicem

Bu gün rahimde ve kasıklarımda şiddetli ağrılarım oldu sonra leke gelmeye başladı kırnızı hemen devlet hastanesinin aciline gittik kaarında kese görülmedi tekrar beta hcgye baktı 1700 çıkmış.aslında kese görülmeliydi dedi.dış gebelik olaabilir mi dedim dah önceki kan tahlillerime bakıp düzenli artış olmuş dış gebelik değil ama düşük tehliken var dedi.idedi.yatış verdi amaa iki çocuğum olduğu içşn eve geldim.iğne yazdı vurdurdum.haalen ayağa kalktıkça kan geliyo.çok moralim bozuldu :KK43: kesenin görülmemesine aayrı bi üzülüyorum kaaanamamın olmasına daha bi üzülüyorum.elim çok üzüldü ona ayrı bi üzülüyorum.yaaarın başka doktoraa gidicem
Kötü düşünmemeye çalış, inşallah bir şey yoktur. Rabbim hayırlısını versin

kızçeler napıyosunuzz ? nezmandır gıremıyodum bişey sorucam bu haftada test ıstedı mı drlar sızdende hamılelık paketı dedı herseye bakıyolarmıs ama ozele gıdıyorum 270 tl dedı. yaptıran var mı ne işe yarıyo acaba :110: bı de bende hala ne mıde bulantısı nede baska bısı yok yaww:anneadayı: keseyı gordum ıcım rahatladı ama kalp atışını duyamadık daha kısmetse haftaya gıdıcem:spor:

kızçeler napıyosunuzz ? nezmandır gıremıyodum bişey sorucam bu haftada test ıstedı mı drlar sızdende hamılelık paketı dedı herseye bakıyolarmıs ama ozele gıdıyorum 270 tl dedı. yaptıran var mı ne işe yarıyo acaba :110: bı de bende hala ne mıde bulantısı nede baska bısı yok yaww:anneadayı: keseyı gordum ıcım rahatladı ama kalp atışını duyamadık daha kısmetse haftaya gıdıcem:spor:
Ben devlette ücretsiz yaptırdım cnm kontrollere özele gidiyorum ama testlere para vermek istemiyorum devlette yaptırabilirsin

Back
X