2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızçeler napıyosunuzz ? nezmandır gıremıyodum bişey sorucam bu haftada test ıstedı mı drlar sızdende hamılelık paketı dedı herseye bakıyolarmıs ama ozele gıdıyorum 270 tl dedı. yaptıran var mı ne işe yarıyo acaba :110: bı de bende hala ne mıde bulantısı nede baska bısı yok yaww:anneadayı: keseyı gordum ıcım rahatladı ama kalp atışını duyamadık daha kısmetse haftaya gıdıcem:spor:
Canim gerek yok o parayi vermeye bwn saglik ocaginda bedava yaptirdim bir dosya dolusu tahlil bedava. Sadece 3 tane testi orada yapmadilar onu da istersen devlet hastanesinde yaptirabilirsin ben özelde 45 tl ye yaptirdim. Devlet bize o imkani vermisken tabi ki kullanacagiz gider saglik ocaginda bedava yaptiririm

Bu gün rahimde ve kasıklarımda şiddetli ağrılarım oldu sonra leke gelmeye başladı kırnızı hemen devlet hastanesinin aciline gittik kaarında kese görülmedi tekrar beta hcgye baktı 1700 çıkmış.aslında kese görülmeliydi dedi.dış gebelik olaabilir mi dedim dah önceki kan tahlillerime bakıp düzenli artış olmuş dış gebelik değil ama düşük tehliken var dedi.idedi.yatış verdi amaa iki çocuğum olduğu içşn eve geldim.iğne yazdı vurdurdum.haalen ayağa kalktıkça kan geliyo.çok moralim bozuldu :KK43: kesenin görülmemesine aayrı bi üzülüyorum kaaanamamın olmasına daha bi üzülüyorum.elim çok üzüldü ona ayrı bi üzülüyorum.yaaarın başka doktoraa gidicem
Canim dur bakalim hemen kendini birakma2 insallah bebegin seninledir yatip dinlenince gececek bir kanamadir belki. Progestan kullanıyor musun kacinci haftandasin daha cok yeni heralde 1700 çıktığına göre

ya ama bzıım burda devlette yapmıyolar. dr ıstemesı gerekıyomus kendımız yaptıramıyomuşuz. ayar oluyorum yaa o kadar da para vermek ıstemıyorum :KK61:

arkadaşlar bu gün saat 15.00 'de ilk muayenem var. Sabaha kadar sağa dön sola dön uyuyamadım heyecandan. O güzel dualarınızı esirgemeyin kesemizi görelim, kalbimizin sesini duyalım inş :)
canım ınsallah gorursunuz de duyarsınız da :dua: haber verırsın canım senınle aramda 1 gun var buarada :21:

Günaydın kızlar

Benim tsh sorunum vardı 21. de kan verdim 7.72 çıktı dahiliye ye gittim tekrar kan verdim 29. unda 2.81 çıktı düzelmiş çok şaşırdım. Bir ay sonra gel tekrar bakalım ilaca gerek yok dedı doktor . Ama bu kadar kısa sürede değişmesi kafamı kurcaladı. İkinci gebeliğimde bu yüzden ilaç kullanmıştım bu üçüncü gebeliğim.

Birde 6 haftlik ken beta hcg 25832 çıktı ikiz olabilir mı bu değer yüksek sanırım. Tek kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Tekrar kadın doğuma da gitmedim. Bir ay sonra gitmeyi düşünüyorum.

ya ama bzıım burda devlette yapmıyolar. dr ıstemesı gerekıyomus kendımız yaptıramıyomuşuz. ayar oluyorum yaa o kadar da para vermek ıstemıyorum :KK61:
Benim doktorum kagida yazdi alrina kaşeyi basti bana verdi git saglik ocaginda yaptir dedi canim. Öyle olursa sorun olacagini sanmiyorum en azindan saglik ocagi sorgulamadan yapar ama devlet hastanesi kendi doktorlarindan muayene olmani isteyebilir belki bilmiyorum. Hemen verme o parayi hepimiz saglik ocaginda yaptiriyoruz

Günaydın kızlar

Benim tsh sorunum vardı 21. de kan verdim 7.72 çıktı dahiliye ye gittim tekrar kan verdim 29. unda 2.81 çıktı düzelmiş çok şaşırdım. Bir ay sonra gel tekrar bakalım ilaca gerek yok dedı doktor . Ama bu kadar kısa sürede değişmesi kafamı kurcaladı. İkinci gebeliğimde bu yüzden ilaç kullanmıştım bu üçüncü gebeliğim.

Birde 6 haftlik ken beta hcg 25832 çıktı ikiz olabilir mı bu değer yüksek sanırım. Tek kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Tekrar kadın doğuma da gitmedim. Bir ay sonra gitmeyi düşünüyorum.
Tek gebeliktir canim ben 6 haftalikken degerim çok daha fazlaydi ve tek gebelik

Benim doktorum kagida yazdi alrina kaşeyi basti bana verdi git saglik ocaginda yaptir dedi canim. Öyle olursa sorun olacagini sanmiyorum en azindan saglik ocagi sorgulamadan yapar ama devlet hastanesi kendi doktorlarindan muayene olmani isteyebilir belki bilmiyorum. Hemen verme o parayi hepimiz saglik ocaginda yaptiriyoruz
tamam canım ptesı ebnde gıdeyım barı aıle hekımıme. anlayıslı bırı zaten umarım yapar

Canim gerek yok o parayi vermeye bwn saglik ocaginda bedava yaptirdim bir dosya dolusu tahlil bedava. Sadece 3 tane testi orada yapmadilar onu da istersen devlet hastanesinde yaptirabilirsin ben özelde 45 tl ye yaptirdim. Devlet bize o imkani vermisken tabi ki kullanacagiz gider saglik ocaginda bedava yaptiririm
Hangi testleri yapmiyorlar saglik ocagimda yazabilir misiniz

Günaydın kızlar

5+1 de 20823 çıkmıştı bende çift kese göründü. yarın kalp atışı için gidicem. benimki tüp bebek ama döllenme zamanları belli. yani seninki sonradan ortaya çıkar belki ;)
Allah gönlüne göre versin canım

Sagolasin canim yordum seni. Bu doktorum farkli bu da gerek gormedi teste ama icim hic rahat degil. Acaba yine de kullansam sorun olur mu ki igne cunku simdi 7+3 üm test sonucu gelene kadar dedigin gibi gec olur
Dr'um sonuç gelene kadar kullan zararı olmaz hatta bebeği geliştirir demişti.Ama farklı dozları var dokturun onermesi daha iyi olur bence

Merhaba kizlar sabah tuvalete gittigi.mde lekelenmelerim oldugunu gordum kizimda yasamamistim hafif ağrım da var annemlerdeyim sehir dışında devlet hastanesi var yakında sadece insallah birsey yoktur gidecegiz birazdan.lekeler sutlu kahve rengi dua edin

Dr'um sonuç gelene kadar kullan zararı olmaz hatta bebeği geliştirir demişti.Ama farklı dozları var dokturun onermesi daha iyi olur bence
canım ne iğnesi o progestan filanmı eger öyleyse fazlası zarar diye biliyorum dr söyledi bide nasıl oldun kanaman filan bende cok şükür en son gecen cuma oldu 9 haftamın içindeyim İnşallah daha hiç başımıza gelmez kanama filan

Merhaba kizlar sabah tuvalete gittigi.mde lekelenmelerim oldugunu gordum kizimda yasamamistim hafif ağrım da var annemlerdeyim sehir dışında devlet hastanesi var yakında sadece insallah birsey yoktur gidecegiz birazdan.lekeler sutlu kahve rengi dua edin
Aman yat dinlen ayaklarının altına yastık koy biraz yüksek olsun bol su iç kahve leke aslında kötü değil ama kanamaya çevirmezse o yüzden git önlem olarak iğne yaparlar dikkat edin kızlar herkezde lekelenme ve kanama olmuş baktımda havalarda sıcak onunda etkisi olabilirmi acaba

canım ne iğnesi o progestan filanmı eger öyleyse fazlası zarar diye biliyorum dr söyledi bide nasıl oldun kanaman filan bende cok şükür en son gecen cuma oldu 9 haftamın içindeyim İnşallah daha hiç başımıza gelmez kanama filan
Kan sulandırıcı iğneydi.kanamam durdu çok şükür.yanlız dr. 2 kese görmüştü biri kaybolmuş sadece.

Back
X