2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet benide esim manyak etti bugun aradiginda acmamisim tuvalettede rahat birakin bea
Şşit şımarmayın kız. Ne güzel öyle merak edeniniz var. Benim eşim beni hastaneye yolladı tek başıma. Darıldım biraz kırıldım. Aşkım toplantımız çok önemli o yüzden randevuya gitme diyeceğim ama sen beceriklisin altından kalkarsın aslansın kaplansın yürü be koçum moduna girdi. Küssemmi sevinsemmi bilemedim. ama sanırım iyi gaza getirdi ki bozuk atmadım

Evlenince kuştan kediye terfi ettim ben suan tam olarak boyleyiz mesela :) karnima yatip dinliyor butun gun iceride ne oluyor.o dinliyor efsunum teperek cevap veriyor arada cok saglam tekme atip rahatini kaciriyor pisimin ama

Ay ne güzel bir sahne ya bizim de kedi var da pek yanaşmıyor. Ne güzel doğmadan birbirlerine alışıyorlar. Kediler zaten hisleri çok kuvvetli diyorlar. Doğmadan bile anlıyormuş herşeyi...

Sagolun kızlar sağınca biraz geçti gece duşa gireceğim zaten o zaman daha da rahatlar
Biz taburcu olduk ama bugün yine artış vardı ama gününe göre yatış verilecek değer değilmiş
Hala emmiyor doktor hiç uğraşmayın emzirme icin suan sariligi atlatmak önemli ondan sonra uğraşırsınız surekli beslenmesi gerek dedi
Sagip veriyorum ama Moralim cok bozuk
Biberon almıyor parmak şırınga deniyoruz ağzında tutuyor dilini damaktan indirmiyor bi besleme yapmamız 1.5 saati buluyor dolayısıyla 4 saate bir beslenmesi gerekirken ben tekrar başlama saatinden 3 saat sonraya vermeye kalksam da 1.5 saat önce yediyi icin almıyor uyanmıyor yemek istemiyor
Emzirmek cok önemliymiş cidden suan 1 saatlik uykuyla duruyorum
Yedirme sağma hastaneler pil bitti
Ama şükür ki ipektoş hanım iyi
Kimlik çikardik bugün daha doğrusu iahir verdiler eve gönderiliyorlar mış
Artık tc vatandaşı

Kızlar teşekkür ederim. İnşallah geç kalmamışımdır. Perşembe gecesinden beri çok kastırıyordu karnımı. Sürekli gerildi. Nefes aldmaz hale grldim o dereceydim. Hala öyleyim. Acaba gelemediği için stres mi yaptı diye düşünüyorum. İnşallah yoktur öyle bişi. Okadar doktor baktı sadece birisi eşime 10 gün önce bak şu kafası şu burnu şu kalbi diye gösteriyordu. Eşim bugün söyledi adam hep sol kasığını gösteriyordu dedi. Allah hayırlısını nasip etsin

Kizlar bu Çalışan kadınların aldığı dogum parasi sut parasi nasıl ne şekilde alınıyordu ücreti neydi
Bir de bebek bakım çantası alacağım ne alayim

Benimde sol kasıgım ağrıyor adet sancısı ndan biraz daha fazla yarın 9 30 fa da benim randevum var bakalım bebiş me durumda

Kopcali olanı aliexpresten sipariş vermiştim baya geç geliyor 30 gündü sonra 60 gün sürer dediler. doğuma yetişmez korkusuyla a101 e gelmişti cırtcirtli olanıda ordan aldim tesadufen ertesi hafta aliexprestekide geldi oldu 2 tane

Kiz bilmiyorum senin hastane nerde de benim evden hastaneye gitmeye kalksam 2 saat surer ve binmedigim vesayet kalmaz ( otobus,metro, transfer hoop metro, gerisini bilmiyorum ) üstünede bir ton yururum:) bebegim tedaviyle oldu. özel sektor calisani kocam sayesinde nerdeyse tüp bebegi bile ben tek basima yapicaktim neyseki onu gelmesi zorunluydu simdi son gunlerin simarmasi bu napim

Doktor epidural doğumu çok uzatıyor ve bebeğe zararlı dedi, olabildiğince en doğalına başvurmak en iyisi dedi.
Allah Allah bunu da ilk defa duydum canim her doktor ayri bişey diyor. Benim doktorum da epidural igneden sonra kaslarin gevseyecegi icin çok hızlı açılma olacak dedi.. Valla bişey anlamiyorum herkes ayri konusuyor. Ama bildigim bisey var ben epiduralsiz aslaa cesaret edemem

Canım mrhb sezaryen mi olacak normal mi? Eminim bu soruyu kaçıncı kez alıyorsun 9 aydır:)
Ben clexane den dolayı merakettim.

Clexane kullanan arkdşlar doğumu nasıl yapacaklar merakettim.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne güzel sende yarın koynuna alacaksın bebişini sllah yardımcın olaun sağ Salim kurtul inşsllah

Beni de ekle canım sona kalacaklar listesine :) gayet rahatım ne olacak bilmem

Tek değilmişim yarın doktora gidicem kontrol var bakalım plesanta yaşlanması var demişti kilo alabildimi oğlum merak ediyorum

Sakin ol canım, inan ki stres yüklüyorlar size, burada bunların hiç birini bilmiyor mu doktorlar sanki. Ama hamile kadına yüklemiyorlar düşünceleri. Demekki bunları takip ederek gerektiğinde müdahale ederek de yürüyor bu iş

Bir an bizim konuşmalar geldi aklıma, bu yurtdışı işini konuşurken eşim de öyleydi. Sen halledersin, sana bu kadar güvenmesem zaten gönderemezdim, ama konu ne olursa olsun çözeceğini biliyorum filan demişti. Gaza mı gelsem, mutlu mu olsam bilememiştim :)

Tüp bebegi zaten anne kendi yapıyor emin ol :)) kocanın 15 dklik bir işi oluyor sadece :)) yaşayan bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…