2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim sanirim biberon seçiminde ve kiyafet alirken yanlis yaptim aldigim kiyafetlerde buyuk geldi 0-3 aylik az almisim aziz bebenin takim tam geldi .diger 0-3 ayliklarda kaliplari buyukmuş babasi gitti yeniden alis veris yapti

Kız doğumu 5 şubat olan bi sen kalmıştın elimde senide kaybedecem yarın demek ben 5 şubatı beklerim siz doğurun anacim

O ne kiz benimkide kapiyi kapattirmiyor. Bu sefer kediler girip oturuyor dusa kabinin onunde beni dikizliyorlar yıkanırken
Sapiklarin toplanmis yine basina diyor esim.
Bizdede kuvet var. Kayar duserim vs diye korkuyor esim :)
Ayy gercekten karar vereim bu adamlar manyadi fazla yürümemem gerekiyormus mesela oturmus arastirmis elim yuzum sismeye basladiya tabi:))

Orda erşad beye gitmiştim oda çok iyiydi
Evet sahibi o oranın bende çok istemiştim ama eşim erkek dr istemedi bende haliyle bayan tercih ettim simdi cati muayeneleri baslayinca iyikide bayan secmisim diyorum rahat edemezdim heralde yaa

Ayy gercekten karar vereim bu adamlar manyadi fazla yürümemem gerekiyormus mesela oturmus arastirmis elim yuzum sismeye basladiya tabi:))
Ne güzel araştırıyor yine ben bugün yürüdüm yarim saat diyorumda delimisin karda kayıp düşecen diyor yaaa

Evet benide esim manyak etti bugun aradiginda acmamisim tuvalettede rahat birakin bea

Evet sahibi o oranın bende çok istemiştim ama eşim erkek dr istemedi bende haliyle bayan tercih ettim simdi cati muayeneleri baslayinca iyikide bayan secmisim diyorum rahat edemezdim heralde yaa
Ben bir süre tedavi görmüştüm onda o zaman eşimin sesi çıkmadı hamile kalınca bayan tercih ettim bende

Ben bir markete gittim geldim telde 30 arama kayınvalidem annem babam kardeşlerim doğurdum sanmışlar

Kızlar doğumdan sonra korse kullanacak mısınız? Annem geldi bugün korse takmazsan karnın kalır dedi.
Ben 2 tane aldım canım birisi cirtcirtli diğeri kopcali olanlardan artik hangisi kullanışlı olursa.ablamlarda sezeryan sonrasi daha ilk yürütürken dr korsesini takin demişti çünkü hem çabuk iyileştirmiş iç yaraları hemde göbeği kalmazmış dik yürümesini sağlarmış benim normal gibi ama simdilik iki doğumdada kullanılması gerekiyormus

Kızlar birde ben hergün 3 saat falan yürüyorum yinede sancı mancı çıkmıyor normal olur belki diye kendinden gelesi yok bu bebenin

Arkadaşlar göbek deliğinizin tam etrafında bir ağrı varmı ve ben göbeğimin etrafına dokundummu böyle yumuşak deri gibi sert değil garip bir soru oldu ama tuhafıma gitti
Göbek deliğimin etrafındaki deri baya inceldi benim zaten bu çocuk benim göbek deligimden çıkacak galiba ...

Arkadaşlar göbek deliğinizin tam etrafında bir ağrı varmı ve ben göbeğimin etrafına dokundummu böyle yumuşak deri gibi sert değil garip bir soru oldu ama tuhafıma gitti
Evet çok ince bazen mutfak sandalyesine hafif değiyorda delinecek saniyorum

Nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…