2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tüp bebegi zaten anne kendi yapıyor emin ol :)) kocanın 15 dklik bir işi oluyor sadece :)) yaşayan bilir :)

Canim sanirim biberon seçiminde ve kiyafet alirken yanlis yaptim aldigim kiyafetlerde buyuk geldi 0-3 aylik az almisim aziz bebenin takim tam geldi .diger 0-3 ayliklarda kaliplari buyukmuş babasi gitti yeniden alis veris yapti
Ben de genelde 0-3 aldim canim yenidoğan en fazla 3-4 takim var heralde

Canım mrhb sezaryen mi olacak normal mi? Eminim bu soruyu kaçıncı kez alıyorsun 9 aydır:)
Ben clexane den dolayı merakettim.

Clexane kullanan arkdşlar doğumu nasıl yapacaklar merakettim.

Ben yurtdışına geldim Doğum için, buralarda zorunlu olmadıkça Sezeryan yok canım. İnşallah da normal Doğum olsun istiyorum zaten.

Yalnız clexanı biz burada çok araştırdık, konuştuk. İğneyi kullanmak normal Doğuma engel bir durum değil sadece lokal anesteziler riskli oluyor. Yani epidural almak.

Benim dr a kalsa bugün alacak sezeryanlede ben diretiyorum
Benimkine alalım artık desem. Benim dr da alır bebek hareketleri nasıl cnm? Takip ediyor musun? Birde benim dr meyve, ekmek, tatlı yeme kilo almasın bebek dedi. 3.300 şuan. Seninki kaç kilo

Benimkine alalım artık desem. Benim dr da alır bebek hareketleri nasıl cnm? Takip ediyor musun? Birde benim dr meyve, ekmek, tatlı yeme kilo almasın bebek dedi. 3.300 şuan. Seninki kaç kilo
Hareketlerimiz iyi masallah kipir kipir ama nst de hic sanci cikmadi bendeben ne buldum yiyorum hala bana birşey demedi gönlü sezeryanden yana olduğundan demekki geçen hafta çarşamba 3600 dü bu hafta kaç oldu bilmem 4000 geçerse sezeryan dedi zaten bende zorlamam heralde 4000 üzeri olursa

Ay ne güzel bir sahne ya bizim de kedi var da pek yanaşmıyor. Ne güzel doğmadan birbirlerine alışıyorlar. Kediler zaten hisleri çok kuvvetli diyorlar. Doğmadan bile anlıyormuş herşeyi...
Bende 2 kedi var biri cok hisli farkinda herseyin. Bende ki ruhsal dalgalanmayi bile fark edip uzgunken daha sempatik davraniyor.
Diger kedimde.olabildigince olaydan ve insandan uzak hic umrunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…