2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O zaman yeme cnm. Sen kendin al tedbirini bari.

Hayırlısı böyleymiş demek ki. En azından elinden geleni yaptın sonuna kadar Sağlıkla gelsin inşallah yavrukuşun

Bugün işteki son günüm belki geri de dönmicem izin sonunda bilmiyorum. Neyse şimdi düşünemicem. Değerimi giderayak anladılar biz şimdi napıcaz diyor bugün birisi. Dedim onu şimdiye kadar düşünecektğniz

Kizlar bu Çalışan kadınların aldığı dogum parasi sut parasi nasıl ne şekilde alınıyordu ücreti neydi
Bir de bebek bakım çantası alacağım ne alayim
Canim en erken 32.haftada calisamaz raporu aliyorsun, isyerine artik gitmiyorsun, zaten sistemden onay veriyorlar ama insan kaynaklarini arayip raporu hatirlatmakta fayda var. Izin bitim tarihinden 1 ay sonraki ayin 25 inden sonra rapor odenegi isgoremez ve emzirme olarak 2 kalemde veriliyor.ayni anda aliyorsun zaten. Ptt den aliniyor artik. Bir de sosyal hizmetler her bebege bir altin kampanyasi gibi bi sey yapmisti :)) sosyal hizmetlere gidip basvurup bir miktar da oradan aliyorsun.

Maasina gore degisiyor odenek. Asgari ucretli anneler 4.500 falan aliyor galiba.

Bebek cantasi olarak ben bu sefer sirt cantasi alicam. Oglumda yan kullandim uzun sure, sirt cantasina gecince ohh demistim.

Kızlar ya aklıma bişi takılıyo. Normal doğum sonrası vajina çok mu bozuluyo acaba bilgisi olan var mı ? Birinizin doktoru öyle demişti herlde aklıma takıldı

Kızlar ya aklıma bişi takılıyo. Normal doğum sonrası vajina çok mu bozuluyo acaba bilgisi olan var mı ? Birinizin doktoru öyle demişti herlde aklıma takıldı

Ben bunu normal yapan tüm arkadaşlarıma sordum neredeyse,hepsi benimki aynı duruyor dedi :)

Bu arada doktor bugün bana bebek kanala girmiş dedi ama bende hiçbir belirti yok ne sık wc ye gitme ne çatı ağrısı ne karnın üst kısmında boşalma. Benim sıpanın poposu hala mide bölgemin az altında anlamadım ben bu işi

Ne güzel bi evliliginiz var maşallah aslında erkeklerin çoğu çocuk gibi de belli etmiyor kimisi benim odun kocam gibi içine kapanik malesef Benimkide basında top patlasa zor uyanir uykusu çok ağır..yok canim onlar rahat durmazlar illa huzur bozacak bişey bulurlar

İnşallah bizimde öyle olur insan korkuyo açıkcası

Ne kadar rahat olursak, Doğum da o kadar rahat geçecek. Bak Doğum sırasında salgılanan ve ağrının daha hafif hissedilmesini sağlayan hormonlar, anne ne kadar sakinse o kadar çok salgılanırmış.

Her şey olacağına varır de, dua et gerisini Allah a bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…