2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hadi bakalım hayırlısı olsun, her şey rahat geçsin inşallah.

Normal dedi doktorum. Bende çatı muayenesinde çok zorlandım, aynı pskolojideyiz cnm

İnşallah canım :)

Kızlar doğumdan sonra korse kullanacak mısınız? Annem geldi bugün korse takmazsan karnın kalır dedi.

Keşke bende normal doğırsaydım içerde bebişin keyfi yerinde zorla doğutturuyorlar ya

İstanbul da olsam şimdiye alınmıştı benim bebek, Ocak sonu demişti çünkü doktorum. Ben sezeryan da olsa bebeğin gelmeye karar vermesiyle sezeryanın yapılması gerektiğini düşünüyorum ama maalesef doktorlar böyle yapmıyor işte.

Ben ondan sonra başka kuş alamadım, öğrenciliğim boyu benimleydi. Gece yastığımda uyurdu, ders çalışırken masada beklerdi. Yemek yerken spagetti varsa ona da çay tabağı koyardık, bizle yerdi :)
Ama senin ki de güzelmiş, uyku seansları :)

Arkadaşlar göbek deliğinizin tam etrafında bir ağrı varmı ve ben göbeğimin etrafına dokundummu böyle yumuşak deri gibi sert değil garip bir soru oldu ama tuhafıma gitti

Evlenince kuştan kediye terfi ettim ben suan tam olarak boyleyiz mesela :) karnima yatip dinliyor butun gun iceride ne oluyor.o dinliyor efsunum teperek cevap veriyor arada cok saglam tekme atip rahatini kaciriyor pisimin ama

Eklentiler

Sol kasık tarafimda sanki içinde et yırtılmış gibi acım var kızlar arada sağa da geliyor bu neden olabiliyor karnım mı genişliyor acaba ? Böyle acı hisseden var mı ?

Evlenince kuştan kediye terfi ettim ben suan tam olarak boyleyiz mesela :) karnima yatip dinliyor butun gun iceride ne oluyor.o dinliyor efsunum teperek cevap veriyor arada cok saglam tekme atip rahatini kaciriyor pisimin ama

İçerideki sesleri duyuyordur o kesin, acaba farkında oluyorlar mı içeride bebek var diye :)

Ya bu arada bacak hareketleri o kadar sertki canım yanıyor bazen. Benim de hep sağ üst tarafta ayak ve dizler var sanırım, sabahları geriniyor mesela karnım uzuyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…