2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar,
Brnim de bir sorum var. 2 gecedir geceleri çok kötü terliyorum 3-4 krz üsttümü değişiyorum ama bildiğiniz su gibi oluyor üstüm. Sonra da iki kez tir tir titresim resmen dişlerim birbirne vurdu, eşim bana sarılarak durduruyo. Lohusalıkta böyle seyler yaşayanınıx oldumu? Nasıl bir yolmizlediniz?

Kızlar çok sağolun alıntılayamadım. İyiyiz çok şükür. Cadı bırakmıyo beni. Çok uykusuz ve yorgunum sadece. Onun dışında çok şükür iyiyiz. Öpüyoruz hepinizi

Ay sabaha bebekle uyandık gözünaydın canım, yavru kendi istediği zamanda geldi yine demek ki hakkaten hayırlısı buymuş

Sağlıklı mutlu başarılı uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah

Günaydın canm bnde oyleyim hayatimda boyle terlemedim herkes normal diyo

Aynı şeyleri yaşıyorym lohusayken normal sanırım

Karnımın üst kısmında minik kırmızı kabarcıklar çıktı dehşet kaşınıyor. Allahtan bugün kontrol var. Korktum çok. Var mı başına gelen?

Amin canım inşallah hepimiz sağ Salim atlatırız. Maşallah sana ve bebişine mutlu sağlıklı uzun başarı dolu bir ömrü olur inşallah

Her eş sever canim kimi belli eder kimi etmez :)

Birdilimkek canım sana doğum dosyanı verdiler mi ? Yani doğuma giderken bi dosyayla gidenler varya bana doktorum öyle bişi vermedi daha bugün kontrolüm var sorucam
Pazar günü doğuma hazirlikli gitmistim ama malesef olmamisti doğuramamistim o zaman farkettim ben de canim doğuma girecek kisiler vardi onlarin kimlikleri sekreterlikte alıp form falan düzenliyorlardi. Doğum günü dosyayi düzenleyip veriyorlar herhalde

Canım gözün aydın , hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah. minnos kendi istediği an geldi , sabahı beklemedi iyi olmanıza çok sevindim , darısı bizlere.

Senin adına cok sevindim tatlim kurruldun masallah biz hala beklemedeyiz ve hic doğuracak gibi hissetmiyorum :)) pozitif olmak gerçekten çok önemli. Ben de doğumdan korkmuyorum sadece alttan müdahale çok olmasin istiyorum ama onu da epidural ile aşacagiz insallah.. Minnoşunu bol bol kokla benim icin ayyy benimki de şimdi yanımda olsaydi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…