2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi cnm Allah bir avazda kurtarsın inş hayırlısı ile alın yavrujuzu kucağınıza eşin izinliydi yanındaydı dimi cnm yanlış hatırlamıyorsam
O evde şimdi oğlum gece beni arar en fazla babasıyla kalabilir. Sorun değil yaa. Adama ihtiyaç yok şuan. Hemşireler öğrenciler var

Ayşegüüüüül kendine gelince hemen yazıyorsun aklım sendeesağlıkla gelsin kuzum inşallah

Aaaaa yamukluğu düzeltti mi yoksa :)

Evet tatlım cidden normal değilizdir, senin başında iki tane birden olacak :)

Bende 75 sezaryana girdim şuan 66 yim dogum öncesi kilom 64 hala şisliklerim var ins daha dikkat edim 60 fln olurum istahim hic yok sadece suyu severek içiyorum

Kızlar ya aklıma bişi takılıyo. Normal doğum sonrası vajina çok mu bozuluyo acaba bilgisi olan var mı ? Birinizin doktoru öyle demişti herlde aklıma takıldı
Benimki dedi canim ama herkeste farkli bu durum.Cunku bana cati muayenesinden sonra dedi , sanirim kesik fazla olur diye dedi. Bir de annem de beni dogururken o da cok zorlanmis cok buyuk kesik atmislar ona da, bu isler biraz anneye de benziyor ya. Mesela Benim arkadaslardan cogunun hicbir farki yokmus eskisi gibi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…