2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canimm dogurdunmuu nasilsin? Benimkide hep sag kasigim ustunden gösteriyor bebegi ama yandan goruyoruz sen diyince bende dikkat ettimde hayirlisi bakalim.

Kizlar bu Çalışan kadınların aldığı dogum parasi sut parasi nasıl ne şekilde alınıyordu ücreti neydi
Bir de bebek bakım çantası alacağım ne alayim

Ben bildigin sirt cantasi aldim soyle 2 buyuk fermuarli 2 kucuk fermuarlı 2 de yandan suluk bolmeli olan bildigin okul cantasi kategorisinde. Guzel gorunuyor ama lise bebesi gibi durmuyorum:)) Rengini lacivert aldim ki kocam da rahaat rahaat takabilsin diye :))

Canim bana doktor kanala girdi mirdi demedi. Ama doguma engel bir durum yok diyor. Arada tam orta noktaya bisey bastiriyormus gibi yapiyor sadece hissettigim o. İttirip kakiyor icerde o zaman tuvalete gitmem gerekiyor. Onun disinda agrim sizim benimde yok. Suphe ettim burda olanlardan sonra

Doğum yapan annelere acil şifalar, bebeklere sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah. Her şey çok kolay olsun. Anammm doğurmayan kaç kişi kaldıkKar yağınca doğurucam kesin diyodum, Ankara'da kar falan da yok.

Yok öyle değil canım bu zamana kadar yapılan test sonuçların kan tahlillerin ikili tarama testlerin kilo takibinden tut herşeyin bulunduğu bi dosya veriyorlar 32. Ci haftalarda. Doğuma giderkende hastane valizine koyup gidiyosun orda veriyosun ama bize böyle bişi vermediler

Anneme soramadım eskisi gibi oldu mu diye. Ama inşallah olur insan üzülür yani yoksa

Benimde öyle arada bi bastırıyo anlık altıma kaçırcak gibi oluyorum o kadar çok bi belirti olmayınca insan şüphede kalıyo

Hmm ondan haberim yok canim bana da verilmedi. Ama tüm takiplerimiz doktorun pc de kayıtlı zaten son anda da verilebilir. Benim doktor cok sıkı takip ediyor gecen gittigimde hangi aydan itibaren kac kilo almisim degerlerim en son neymis onlari anlatti bana

Günaydın... sabaha bir bebek haberi ile uyanıldı ne güzel... bende kontrole gittim suyun çok güzel.. 2734 gr dedi.. nst olacaktı ama ben geç uyanınca paldır küldür gittim dr.a. açtım. 'ye gün içinde geme gel dedi. İşimiz garanti olsun dedi.. Hadi hayırlısı. Oğlum bu hafta doğmuştu bu da erken gelecek diye bekliyordum

Süt sıtması diye duymuştum ama tecrübem yok detayı tecrübeli anneler bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…