2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
CAnım bana da oluyordu gögüslerini beneğini emzirdikten sonra tekrar sağ mutlaka onun etkisi olabiliyor

Doktorunuza sordunuz mu? Neden oluyormuş? Az kaldı soracağım sıra bekliyorum

Sormadim cunku dun cok kasiniyordu, bugun sabah sonmus gibi geldi onun icin aramadim ben de. Karacigerden kaynakli olmasi durumunda tansiyon yuksekligi de yapiyormus. Tansiyonum iyi onun icin simdilik onemsemiyorum.

Hepinize hayırlı doğumlar, Doğum yapanlara da bol bol süt diliyorum
Bir şey sormak istiyorum size. Doktor bana 30. haftada plasenta yaşlanması var demişti erken bi dönemde sezaryen olabilir, son haftalarda plasenta bebeğin gelişimine engel olabilir demişti. Var mı sizde bu durumla karşılaşan. Kesin sezaryen mı oluyor ???

Kızlar çok sağolun alıntılayamadım. İyiyiz çok şükür. Cadı bırakmıyo beni. Çok uykusuz ve yorgunum sadece. Onun dışında çok şükür iyiyiz. Öpüyoruz hepinizi
Canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim

@kaancelil gözün aydın canım sütün bol olsun insallah bugün pek bakamadim hava çok güzel avm leri fink fink gezdim bugün arabada kullandım gelecekse gelsin artık diye ama yine tık yokyorulduğumla kaldim

Ay ben de yatın araba kullancam bugün dr kullandım ama eşim yanımdaydı yarın eşi olmayacak tirsiyorum biraz trafikte kalırsam öyle diye

Geldik kızlar doktordan. 3187 gram olmuş oğlum. Suyun gayet iyi dedi plesanta yaşlanmam yavaşlamış bol bol elma suyu içtim 1 haftadır işe yaradığına sevindim. Kanala inmemiş henüz ama baş aşağı şimdilik normal doğum bakalım beklicez dedi doktorum. 37+2 yim bugün sanırım bu sıpa 40 haftaları bekletçek gibi duruyo ama doktorum belli olmaz aniden kanala inmesiyle doğum başlaması bir olabilir dedi. Sancım hiç çıkmadı nts de :) Bizden haberler böyle

Benim bacaklarimda var canim sinek isirigi gibi
Benim bacaklarımin her yerinde komple var kızlar agdadan sonra çıkan tüyler kasinsiriyo beni sanırsam kedi cirmalamis gibi cizik çizik en çok gece kasiniyo yoluyorum kanatiyorum hep harita gibi oldu bacaklarım ilk defa böyle oluyor hiç-bir agdadan sonra başıma gelmedi

Kızlar bu yalancı kasılmalar ile dogumun bi bağlantısı var mı yani benim artık gündüzleri olmasa da her akşam 3 yada 5 sefer düzenli olmaya başladı bu kasılmalar...yalanci kasılmalar başladıktan nekadar sonra kaç hafta yada kaç gün sonra doğum olur acaba bilen var mı?artık bende yaklstigini hissetmeye başladım dogumun

Benim doktor belli olmaz ama bu yalancı kadılmalar rahmi hazırlar ufaktan ufaktan diyor ama bazılarında hiç olmazken bazılarında 1ay önceden bile olabilir zaman bildirmezler diyor

Benim doktor belli olmaz ama bu yalancı kadılmalar rahmi hazırlar ufaktan ufaktan diyor ama bazılarında hiç olmazken bazılarında 1ay önceden bile olabilir zaman bildirmezler diyor
Internetten okudum azcikta ağrısız olur diyor ama benimki baya ağrılı oluyor adet ağrısı gibi karnımda kasılma dalgalanma...anladim canim belli olmaz diyorsun beklemek çok zor ya :)

Internetten okudum azcikta ağrısız olur diyor ama benimki baya ağrılı oluyor adet ağrısı gibi karnımda kasılma dalgalanma...anladim canim belli olmaz diyorsun beklemek çok zor ya :)

Canim benim 28. Haftadan beri ciddi yalanci kasilmalarim var. Ozelliklede yorulunca, yuruyunce oluyor. Bazen yarim saat icinde 2-3 defa bile oldugu oluyor ama geciyor kendiliginden aci ve agri boyutunu bilemem tabi ama benim bebenin dogasi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…