2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar bizim doğum tarihimiz değişti :) 02/02 idi 05/02 ye alındı cuma günü çocuk Dr u yokmuş ertelendi hayırlısı bakalım sezeryan da olsa biz tayin edemiyoruz doğumu Allahin dediği olur .. belki o zamana kadar ağrı sancı nişan kanama vs olmazsa tabi :)
Bebek iyi durumda şükür nst hiç sancı bisi çıkmadı 38+2 olduk 3.150 dedi 49/50 cm mis tabi yanılma payı olabilir 3 kesin dedi Dr ... 39+1 olacam pazartesi de hakkımızda hayirli olan olur inşallah hepimiz için

Canim benim 28. Haftadan beri ciddi yalanci kasilmalarim var. Ozelliklede yorulunca, yuruyunce oluyor. Bazen yarim saat icinde 2-3 defa bile oldugu oluyor ama geciyor kendiliginden aci ve agri boyutunu bilemem tabi ama benim bebenin dogasi yok yani
Bakalım yarın belli olcak nst de artık 16 sından beri içerde ne haltlar karıştırmış zilli öğrenicez

Hayırlısı olsun canım . Bebişin biraz daha seninle kalmış olur. Benim Cuma 39+5 oluyo insallah

Ama beni neden bıraktın
Şaka bir yana hayırlısı olsun cnm

Gunaydin kizlar K Kaan-merve gozun aydin canim. Bir omur coook mutlu olsun bebisin :) kendisi ile dogum gunlerimiz ayni oldu :)) zaten benim gibi o da inat cikti. Allah kolaylik versin bir omur :)

Ayyy senin kız sana doğum günü hediyesi verir ve dönermiş
Nice nice yıllara güzel Efsununla sağlıkla mutlulukla girmen dileğiyle

Ben de çıktım kontrolden. Çatım normal doğum için müsaitmiş fakat bazı risklerim var. Boyum kısa 1.55cm ve yaklaşık 20 kilo aldım. Şeker sınırdı hep. Bebeğim şuan 3300gr. Yapıma göre iriymiş. Omzu takılabilirmiş. Doktorum normal ya da sezeryan diyemem bu riski sen alacaksın dedi. Topu bana attı. Eşimde ben de özel eğitim öğretmeniyiz. Eşim bunları duyunca direk sezeryan diyor çocuğumuzu riske atma diyor. Normal istedim ama öğrencilerimin hep olumsuz doğum hikayeleri olduğundan tek başıma sanırım bu sorumluluğu alamayacağım. Doktorum düşün karar ver. Saygı duyarım beklerim ben 7 şubata yazıyorum dedi. Böyle kalakaldım işte duygularım karışık

Hayırlısı olsun canım . Bebişin biraz daha seninle kalmış olur. Benim Cuma 39+5 oluyo insallah
Evet az daha kilo alır inşallah nasilsa sezeryan olacak ondan az kilolu doğsun istiyorum.. gerçi bu bir haftada ancak 150 Gr almış süt ceviz kasar a ağırlık verdim ama yapı meselesi mı artık yoksa bünye mı artık bu kadar bilmiyorum hayırlısı olsun ... Seninde baya olmuş

K Kaan-merve hayırlı uğurlu olsun allahim analı babali büyütmeyi nasip etsin bol sutlu uyku dolu geceleri olsun insallah uykusuz bir lohusadan en guzel dilek bu olur:)

E ebrydlts hayırlısiyla saglıkla koklaş bebisinle insallah

Hepinizi sütlü lohusa pijamamla bilindik lohusa topuzumla göz alti morluklarimla ama miss kokan kuzu hersey deger felsefesiyle kucaklar ve selamlarim

Normal doğumu anneye bıraktığı için, tüm riskleri anne taşıyormuş gibi geliyor. Bana da aynı muhabbeti yaptılar. Bebeğin Küçük buna dayanabilecek mi dediler, orda eşim heme macera arama dedi konu kapandı.

ASLA kendini strese sokma, hiç bir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil , sezeryan tamda böyle durumlar için var . Doktorun tüm bu duruma rağmen seçimi sana bıraktıysa ve eşinde sezeryan diyorsa sen kalbine bir bak, bekleyebilirsin elbette ama risk almaya değer mi bunu düşün
Çok güzel sezeryan hikayeleri paylaşan arkadaşlar oldu, üvey annem 20sene önce yaptığı vajinal doğumun vücuduna verdiği zararı giderebilmek için doğumumdan sonra ameliyat olacak. Her şey vajinal doğum yapmak demek değil yani senin ve bebeğinin sağlığı en mühimi

Gunaydin kizlar K Kaan-merve gozun aydin canim. Bir omur coook mutlu olsun bebisin :) kendisi ile dogum gunlerimiz ayni oldu :)) zaten benim gibi o da inat cikti. Allah kolaylik versin bir omur :)

Doğum günün kutlu olsun

Yeni yaşında bütün dileklerin duaların gerçek olsun inşallah, sağlıkla huzurla bebeğini büyütmek nasip olsun

Canım benim dr da boyu uzun olanlar ve geniş kalçalılar daha kolay doğum yapıyor demişti. Tabi bu sen doğuramazsın falan anlamına gelmiyor. Allah korusun yavruda bi sorun olsa hemen bu duruma bağlayacak gibiyseniz sezeryan ol derim. Şahsen normal doğumu çok isteyen ve herkese de denemesini öneren biriyim. Karar vermek çok zor istihareye yat bile diyebilirim aklıma şimdi geldi. Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Kızlar yarın 40+ 3 oluyorum doktor sezaryan dedi biz de kabul ettik mecburen. Genel anestezi öneriyorum dedi. Ama ben hep spinal düşünüyordum sizce hamgisi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…