2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Risk evet var ama bence normali denemelisin çatinda darlık yokmuş açılma olacak ki belki de çabuk olacak benim çatım dar olduğu için mecbur sezeryan olmuştum kızımda az önce Dr a sordum yine çatı darlığı değişmez mı diye yok o yapı öyledir dedi ki hani değişir filan dese normal istiyorum dicektim ama aynı zamanda sezeryan sonrası normal doğumu batı karadenizde hiç bir Dr göze alamaz dedi .. kacinilmaz son sezeryan .. yine düşün derim bebeğin öyle çok kilolu da değil boyum kısa diye de yapamazsın diye bir şey yok.bak burda Kac arkadaş normal doğum ile bebeğini kucağına aldı .. zamanı gelince bebek zaten gerekeni yaptıracaktır hakkında hayırlı olan olsun

Gunaydin kizlar K Kaan-merve gozun aydin canim. Bir omur coook mutlu olsun bebisin :) kendisi ile dogum gunlerimiz ayni oldu :)) zaten benim gibi o da inat cikti. Allah kolaylik versin bir omur :)
Ahanda ayvayı tam yedim desene. doğum günün kutlu olsu. Efsununla sevdiklerinle nice yılların olsun cnm

Doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ailenle sağlıklı mutlu yıllarınız olsun

Tesekkur ederim canim. Bebislerle beraber nice mutlu seneler bizlerin olsun :)

Ayyy senin kız sana doğum günü hediyesi verir ve dönermiş
Nice nice yıllara güzel Efsununla sağlıkla mutlulukla girmen dileğiyle

Henuz donemdi ama umudum var tesekkur ederim iyi dileklerin icinde. Hepimize Nice mutlu bebisli yillar :)

Cok tesekkurlee canim :) yeni yasimda benim it donsun istiyorum :)) umarim doner bende burda dansozler esliginde benim it dondu derim guzel dilkelerin icinde ayrica tesekkur ederim :))
Ahanda ayvayı tam yedim desene. doğum günün kutlu olsu. Efsununla sevdiklerinle nice yılların olsun cnm
Accikk soyluyorum sctin
Nice mutlu bebisli guzel gunler hepimizin olsun :))

Canım benim boyum 1.50 2 normal doğum yaptım. Kimse boyun kısa yapamazsın demedi. Bu sefer dr um minyonsun 3 kiloyu geçirme diyip durdu. Benim kuzular da zaten 37. haftada doğarak geçemefiler 3 kiloyu:) belki 3 ü geçse banada sezeryan diyebilirdi. Bi de Başkalarına göre dikişim çok oluyo boyla alakalıdır belki bilemiyorum. Ama sana bırakması kötü olmuş zor bi karar

Kızlar hemoroid oldum çok afedersiniz günde 5 6 kere büyük abdeste çıkıyorum çok rahatsızım yaa.. Bi ben mi yaşıyorum bu durumu.

Yarın yaptıracaktım bende doğum ertelenince erteleyim dedim bende :)
İyi yapmışsın ne kadar geç o kadar iyi canım ama benim ki şu an normal Doğum görünüyor o yüzden korkuyordum hr an her şey olabilir sonuçta bir de yarın kontrol var belki çatı muayenesi film yapar son hafta yaparız demişti ama ben yine de hazırlıklı gideyim dedim

Kızlar yatağımı çok özledim kaç zamandır koltuklarda sürünüyorum sizler uyku pozisyonu olarak nasıl yatıyor uyuyorsunuz şöyle 4 saat falan kesintisiz uyusam dünyalar benim olcak

Kızlar yatağımı çok özledim kaç zamandır koltuklarda sürünüyorum sizler uyku pozisyonu olarak nasıl yatıyor uyuyorsunuz şöyle 4 saat falan kesintisiz uyusam dünyalar benim olcak
Valla done done yatiyorum ben. Hatta ilk başlarda hafif karin ustu yatiyotum diye endiseliydim. Doktorum zaten rahatsiz olsanuyanirsin naisl uyursan uyu dedi. Direk karnina yatmadikca sorun olmaz dedi.

Kızlar çok sağolun alıntılayamadım. İyiyiz çok şükür. Cadı bırakmıyo beni. Çok uykusuz ve yorgunum sadece. Onun dışında çok şükür iyiyiz. Öpüyoruz hepinizi

Hadi gözün aydın, kavuştun kızına :) üstelik nronal olmasa da kendi gelmek istedi ve geldi.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir ömrü olsun minik cadının :)

H Hayalimi_yasarken sevilturkers mucka htc1984 katreinur cevap için teşekkür ederim herkese unuttuğum varsa kusura bakmasın. İyi ki varsınız. Allah hepimimiz hakkında hayırlısını versin. Ben birkaç gün beklemeye karar verdim. Belki bir doktora daha giderim. Ondan sonra karar vereceğim artık psikolojik olarak hazırlanırım. Çatı muayenesinden de korkmayın kızlar ben dayandıysam herkes yapar.

Bebek yukarıda inmez diyor doktor. Suni sancı verseniz dedim yine de doğuramazsın dedi biz de çaresiz sezaryanı kabul ettik
Spinal sezeryanla ilgili deneyimimi birkaç gün önce burada paylaşmıştım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Mükemmel bir süreçtir benim ki iyi ki spinal tercih etmişim dedim.
Bebeğimin ilk anını görmek paha biçilmez di. Hala o anı çok özel hatırlarım.

Valla done done yatiyorum ben. Hatta ilk başlarda hafif karin ustu yatiyotum diye endiseliydim. Doktorum zaten rahatsiz olsanuyanirsin naisl uyursan uyu dedi. Direk karnina yatmadikca sorun olmaz dedi.

Ayyy keşke bende yatabilsem sabrediyordum ama artık Son demlerdeyim uykusuzluk ağrılar hepsi bir arada acayıp yorgunum doğuma enerjim yok cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…